Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doktor sarkazma :

Nisu ga prodali. Hajd sto ga nisu u bescjenje prodali ali šuška se o 20 hiljada km.

Nisu ga prodali. Hajd sto ga nisu u bescjenje prodali ali šuška se o 20 hiljada km.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jan 2026, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pokušavaju zavarati javnost pričama o Džeki i nekakvom ozbiljnom projektu, a u stvarnosti im rivali kradu najbolje igrače i pojačanja. Očito još samo par forumaša vjeruje u bombe o ozbiljnom i dugoročnom projektu, sistemskom radu i neko osim njih to ne prepoznaje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Bilo bi lijepo vidjeti Dzeku u nasoj ligi ali treba biti realan, sta ce njemu to u zivotu pred kraj karijere? Mislim da su pusti snovi ali dobro u mastanju smo najbolji.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Threeplanetrees
20 dana do prvenstva njih lože plaćenim objavama da dolazi igrač koji je trebao završiti karijeru prije tri godine 
Al im ga uvališe športski 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro 
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia" koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or. Da bi ciljevi i ambicije ovoga tipa bili ostvarivi i realizovani, potrebno je stvoriti odgovarajući ambient u infrastrukturi i adekvatnom radu u mlađim kategorijama po najvišim svjetskim standardima - napisao je Cerić u pismu namjere upućenom klubu.
Meni je ovo djelovalo puno realnije i dostižnije nego ova današnja obećanja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Threeplanetrees
Kako cure informacije iz Željezničara u javnost. Kao da se ljudi koji se vrte u klubu takmiče ko će dat novinaru informaciju i ćuknut stoju
- jurisicduska
- Kontakt:
Sasvim realističan projekat.Herson je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:46- Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia" koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Mesija (Messi) i Čavija (Xavia) kao finaliste Ballon d’Or. Da bi ciljevi i ambicije ovoga tipa bili ostvarivi i realizovani, potrebno je stvoriti odgovarajući ambient u infrastrukturi i adekvatnom radu u mlađim kategorijama po najvišim svjetskim standardima - napisao je Cerić u pismu namjere upućenom klubu.
Stvaranje “minimalno jednog” čovjek se ogradio
Najjače je što se ovo ignoriše kao da to nije rekao zvanicnik kluba. Prvi čovjek kluba. Ono sprdaju nas za “Dinamo” a vidi ovih najava. Zamisli da Mirvic izjavi da cemo proizvest minimalno jednog najboljeg igraca na svijetu pa ne bi dan prošao da to ne citiraju.
Dobro oni postoje ikako kakve su im budale samo zadnjih 5 godina bile u klubu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakav defekt

- Shategabri
- Kontakt:
Porodičan čovjek, ima on prioriteta, tu su djeca, ima onaj vic kad pitaju Muju i Japanca o prioritetima, pa Japanac kaže da mu je Japan na prvom mjestu, na drugom kompanija, na trećem porodica, a Mujo će - meni je Japan tek na trećem mjestuDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:39Bilo bi lijepo vidjeti Dzeku u nasoj ligi ali treba biti realan, sta ce njemu to u zivotu pred kraj karijere? Mislim da su pusti snovi ali dobro u mastanju smo najbolji.
Razumijem ja navijače Želje, al evo imamo mi jednu legendu koja je takoreći potpuno distancirana od kluba (SS), staviti u kontekst, Edin je itekako valjao Želji, al ne vidim da je toliko zagrijan da se u ovom momentu vrati bilo da igra ili da preuzme neku funkciju.
Koševo Zapad
Dule se danima trudi da pokaze svima koliko je gowno od covjeka 
Bilo bi lijepo da Edin dođe, taman da ga u 41. godini manijaci šamaraju i skinu mu dres, to bi mu sigurno bilo novo iskustvo. 
MNON
- jurisicduska
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Željezničar informiše javnost da je održan sastanak sa Edinom Džekom. Tom prilikom razgovarano je o budućim planovima i strateškom razvoju Kluba, kao i o potencijalnim oblicima saradnje sa Edinom Džekom. 

Fudbalski klub Željezničar će svoje navijače pravovremeno i transparentno informisati o svim daljnjim dešavanjima.
Ujedno, ovim putem obavještavamo predstavnike medija da smo u potpunosti na raspolaganju za provjeru svih informacija vezanih za FK Željezničar prije njihove objave, a sve u cilju tačnog, odgovornog i vjerodostojnog informisanja javnosti.
GOLEM SI ŽELJO
Fudbalski klub Željezničar će svoje navijače pravovremeno i transparentno informisati o svim daljnjim dešavanjima.
Ujedno, ovim putem obavještavamo predstavnike medija da smo u potpunosti na raspolaganju za provjeru svih informacija vezanih za FK Željezničar prije njihove objave, a sve u cilju tačnog, odgovornog i vjerodostojnog informisanja javnosti.
GOLEM SI ŽELJO
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja govorim pare mu tražili oni ga već zamišljaju u prvih 11.
- Threeplanetrees
Prosipaju im šuplju i mažu im oči jer ne mogu dovesti dobrog igrača pošto je zimski prelazni rok. Mislim možeš ali trebaš platiti obeštećenje ako već želiš dobrog igrača. Puno su nade polagali u čovjeka koji ima prikazanu zaradu od 20 miliona u 2025 godini. Pa kreni autom od Širokog prema Posušju svaka četvrta kuća ima tu zaradu kroz neki obrt
Neka, ne ofiraj.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:08Fudbalski klub Željezničar informiše javnost da je održan sastanak sa Edinom Džekom. Tom prilikom razgovarano je o budućim planovima i strateškom razvoju Kluba, kao i o potencijalnim oblicima saradnje sa Edinom Džekom.
GOLEM SI ŽELJO
Debili pomislili da bi Dzeko u 41-oj igrao po nasim pasnjacima.