Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad će duška da objasni i postavi transkript razgovora sa Džekom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa sta se ima objasnjavat otisli mu tražit pare standardno.
I prije su vase uprave išle Dzeki samo nisu objavljivali.
Napisao sam vam to prije 2 dana.
Čim vidis strateski, sistem i budućnost u prvoj rečenici neko će ti pare tražiti u slijedećoj.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca![]()

Ok.
Nikad poraz, samo lekcija.
Hvala ti duška, da te nema mi pojma ne bi imali o tome šta nam se dešava u klubu.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:14Pa sta se ima objasnjavat otisli mu tražit pare standardno.
I prije su vase uprave išle Dzeki samo nisu objavljivali.
Napisao sam vam to prije 2 dana.
Čim vidis strateski, sistem i budućnost u prvoj rečenici neko će ti pare tražiti u slijedećoj.
Ti si veći navijač od svih nas
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Ojtabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Ok.![]()
- Threeplanetrees
Samo 22 minute nakon što sam ovo napisaoThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:48Kako cure informacije iz Željezničara u javnost. Kao da se ljudi koji se vrte u klubu takmiče ko će dat novinaru informaciju i ćuknut stoju
Iz FK Željezničar potvrdili
tabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Ok.![]()
Pisanje kvalitetno..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 16 jan 2026, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jel računaju u ovaj broj 1000 članskih koje je kupio Mirvić i podijelio?
MNON
Željezničarima bi bilo pametnije da razgovaraju sa odgovarajućom osobom psihijatrijske struke, premahniti su.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma ja pare mu trazili i sjedili u Sarajevu kad je sinoc dosaojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:09Ja govorim pare mu tražili oni ga već zamišljaju u prvih 11.
Duška bio konobar na sastanku.
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidite s pravnim timom Sanina Mirvica nešto mu je postalo nesigurno ako se mora implementirati određen broj promjena u statut da bi bio prihvaćen. Tim se vi trebate bavitTempero je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Ma ja pare mu trazili i sjedili u Sarajevu kad je sinoc dosaojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:09Ja govorim pare mu tražili oni ga već zamišljaju u prvih 11.![]()
Pa bukvalno su vam to napisali u saopstenju. Znate li citat.
- svrakino1921
- Kontakt:

Ovim iz Mostara i drugim izvan Metropole
Ova građevina - objekat je u završnoj fazi i u vlasništvu je Edina
Sad lokaciju da ne objašnjava jer ne možete shvatiti Vi izvan Metropole
Uglavnom ako on sa 41 godinom sa ovakvim nekretninama i nekretninama u Dubrovniku i Rimu zaigra na našim livadama a da mu sude Kazlagići i ostali ....
On je onda za Jagomira
Jagomira možete izguglat i vidjet kakva je to institucija u KS
Hvala
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Ok.![]()
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Pregovara se da uđe u klub sa svojim parama. Eto ne znamo citati između redova, de nam ti pojasni.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:27Vidite s pravnim timom Sanina Mirvica nešto mu je postalo nesigurno ako se mora implementirati određen broj promjena u statut da bi bio prihvaćen. Tim se vi trebate bavitTempero je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:24Ma ja pare mu trazili i sjedili u Sarajevu kad je sinoc dosaojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:09Ja govorim pare mu tražili oni ga već zamišljaju u prvih 11.![]()
ove fleške Dzeko , Nalic i to. **** to.
Ali samo radi tebe bi volio da obuce dres i odigra bar ovu drugu polusezonu, cisto da te prikopcamo na aparate
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sto li je ovoliko pjene na sabahu? Smirite se, razgovaralo se o buducim planovima i razvoju kluba.
E cuj pare mu trazili

E cuj pare mu trazili
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih došao gledat budalo jedna. Dzeko je najveci bosanski sin. Za ligu bi to bas značilo dosta. Ja kad se on oprosti mislim da treba proglasit dan žalosti i spustiti zastave na pola koplja. Nikad Bosna nece imat većeg igraca a boljeg insana. Koliko je ljudima bez reklame u tišini pomogao to je meni nevjerovatno. Pravi momak.let3 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:31Pregovara se da uđe u klub sa svojim parama. Eto ne znamo citati između redova, de nam ti pojasni.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:27Vidite s pravnim timom Sanina Mirvica nešto mu je postalo nesigurno ako se mora implementirati određen broj promjena u statut da bi bio prihvaćen. Tim se vi trebate bavitove fleške Dzeko , Nalic i to. **** to.
Ali samo radi tebe bi volio da obuce dres i odigra bar ovu drugu polusezonu, cisto da te prikopcamo na aparate![]()
Ponovo su utripovali da su neki faktor u našem fudbalu. Prvo ona press konferencija, pa Nalić, pa sad Džeko. Brkoviću i ekipi moram kapu skinuti. Kako ih vrte u krug... 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
A dusanke do jutros pise niko se nije sreo sa Dzekom, podvaljuje se prica sad reko sam vam da mu traze pare. Dobar si lik nastavi da nas informises o desavanjima u nasem klubu
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laszlo, ludilompredozirani, prisonbreak, rishovski i 22 gosta.