FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

harry_90
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la harry_90 » 28 apr 2011, 11:16

Svaka cast na pobjedi,dokazala je Barca da je nekoliko koraka ispred Reala,71% lopta u nogama na Bernabeu sve govori,zasluzili ste prolaz dalje i da osvojite ligu prvaka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 28 apr 2011, 11:26

O cemu pricate.Alves ima samo 2 zuta kartona?
MVP - Messi-Villa-Pedro

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 apr 2011, 11:26

JuveSissoko je napisao/la:a kad primi 5 golova sa ekipom od 300 miliona onda je i to mozda nenormalan nacin?? valjda se njega ne moze pobijedit na normalan nacin, kad on parkira autobus to je sjajan takticki potez a kad Messi prodje 4 igraca to nije sjajan gol,kao onaj sinoc, sjajan je trener al je nevjerovatan licemjer i kukavelj

nema sta, belosvetska zavera :mrgreen:
Da,da

Jos kaze sinoc "Sucu nisam ništa rekao. Niti riječi. Samo sam se smijao i gestikulirao."

[youtube][/youtube]

Ma nije nista rekao,gdje ce on
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 apr 2011, 11:30

Čime se služe Režimski mediji, nevjerovatno....

[youtube][/youtube]

Da ne bude zabune, ovo je realna slika:

[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 apr 2011, 11:35

AYAN je napisao/la:Čime se služe Režimski mediji, nevjerovatno....

[youtube][/youtube]

Da ne bude zabune, ovo je realna slika:

[youtube][/youtube]

:o jbte dokle to ide , da se i snimak mjenja ,covjece strasno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 apr 2011, 11:37

Nije to prvi put,vec se to desavala par puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 apr 2011, 11:40

JuveSissoko je napisao/la::o jbte dokle to ide , da se i snimak mjenja ,covjece strasno
A i da ga nije dotakao, onaj start je za crveni karton...uz to Adebayor- Lakat, Marcelo-krvničko udaranje Pedra... Real je dobro prošao, kako je mogao da je sudija bio pošten...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 28 apr 2011, 11:51

Samo nepoznavaoci fudbala, navijaci Reala i hejteri Barcelone koji su ljubomorni na svemirski fudbal mogu reci da ono nije bilo za crvenog, onakav start je za zatvora, Alvesu je mogla noga puknut sad pa sad i ako ono nije crveni onda treba ukinuti kartone, koji ce uopste ku**c, samo im jos ograditi teren kavezom i imamo sport UFC na travi.
Sto se tice igre, kao sto sam govorio iskreno sam se pribojavao Reala jer smo bili desetkovani povredama i ocekivao sam da ce klub kao sto je Real to iskoristiti i nastojati da nametne neku svoju igru koja nije destruktivna, ali vidim da to ili nisu smjeli ili smo mi ipak i ovako prejaki da oni na svom terenu moraju igrati na kontre, kako god ocitali smo im lekciju a Realu porucujem da jos malo odrijese kesu i kupe jos kojeg kostolomca, ovi im ocito nisu dovoljni da osvoje nesto ozbiljnije sem kupa.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 apr 2011, 11:58

u vezi snimka,nije nastiman evo skinuo sam utakmicu od sinoc i usporeno se vidi da je prvo loptu dirao pa alvesa,svejedno cist crveni
Rođen s tobom da budem

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 28 apr 2011, 12:07

Nema tu puno raspravljanja oko crvenog, pa budala vidi da je udarac namjerno upucen..

Po meni je jos i Adebayor trebao letjeti vani, ali mislim da ga sudija nije smio izbaciti jer bi ga ubili navijaci Reala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 12:08

Faraon iz Visokog je napisao/la:u vezi snimka,nije nastiman evo skinuo sam utakmicu od sinoc i usporeno se vidi da je prvo loptu dirao pa alvesa,svejedno cist crveni
slika
a sta je sa ovim drugim??? jel i ovo crveni??? a nesto se ne sjecam da li je barca zavrsila sa 10 igraca..
neko kaze igra reala p*****, sta je onda prigovaranje Barcinih igraca??? ni jedan faul ne prodje nije bitno bio tezi ili laksi bez unosenja igraca Barce sudiji u lice..
Celik!3,2,2.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 12:11

Sto se crvenog tice, dobro se sjecan starta ja mislim Showcrosa nad Ramseyem, koji nije cak ni na prvi pogled ni izgledao ovako brutalno,Ali je decko slomio nogu.Ovo sto je Pepe uradio je bilo toliko zivotinjski instiktivno, toliko se namjere vidjelo , toliko podlo.Ovde da Alves nije imao srece , malo i Brazilske karizme slomio bi nogu na proste faktore i zavrsio karijeru. Pitanju nije noga , nego kramponi na najosjetljiviji dio noge to jeste cjevanicu.Ovo je zaista krivicno djelo,
Onaj start Marcela nad Pedrom je zaista dokaz koliko je Real mizeran klub i kakvog jada na klupi imaju.Postovao sam ih ali sad ni to ne zasluzuju.Nit igraju fudbal.
Onaj start Crnog mamlaza **** majku onu garavu , sto je fol najvise prigovarao , kako ga nije stid pa ja bi sutio kad bi znao da sam zasluzio crveni.Covjek sa dvije šake ide direkt u lice i udara posred face igraca.I poslije fol siri ruke kao nije mu jasno hahahahahha.Kako je to podmuklo fuj fuj.Gade mi se , a sve ovo mogu zahvaliti svom vodji koji postavi formaciju da ne primi go.Tu formaciju nije nauka napraviti zaista.On je trener koji nema plan B.Defanziva i to je to.Sramoti covjek opcenito Real Madrid, pa ovo je ponizenje , ljudi na svom terenu boje se krenut preko centra.Jadno.

Visca Barca !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 28 apr 2011, 12:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:u vezi snimka,nije nastiman evo skinuo sam utakmicu od sinoc i usporeno se vidi da je prvo loptu dirao pa alvesa,svejedno cist crveni
slika
a sta je sa ovim drugim??? jel i ovo crveni??? a nesto se ne sjecam da li je barca zavrsila sa 10 igraca..
neko kaze igra reala p*****, sta je onda prigovaranje Barcinih igraca??? ni jedan faul ne prodje nije bitno bio tezi ili laksi bez unosenja igraca Barce sudiji u lice..
Vidi druže kako god frankovci su trebali dobiti jos dva crvena pored ovog Pepe-ovog.Ionako se previše žalite i sudiju ocrniste a da je nama iskljucio jednog i vama jos dvojicu onda bi ga sahranili ako već niste. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 12:18

Sajoni je napisao/la: Vidi druže kako god frankovci su trebali dobiti jos dva crvena pored ovog Pepe-ovog.Ionako se previše žalite i sudiju ocrniste a da je nama iskljucio jednog i vama jos dvojicu onda bi ga sahranili ako već niste. ;)
Ekipu za koju ja navijam je sudija ostetio protiv Barcelone, ali ne navijam ja za Real ne do Bog nikom, ali ovo su dva cista crvena(tj. ako je za pepea onda je i za ovog drugog)
slika
evo planirani rezultat iz UEFE ali nije uspjelo :lol: :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 apr 2011, 12:19

AYAN je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la::o jbte dokle to ide , da se i snimak mjenja ,covjece strasno
A i da ga nije dotakao, onaj start je za crveni karton...uz to Adebayor- Lakat, Marcelo-krvničko udaranje Pedra... Real je dobro prošao, kako je mogao da je sudija bio pošten...
ne treba uopste ni spominjati to 'da ga nije'. A kako bi se drugacije okrenuo u skoku?? pa nije nindza kornjaca

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2011, 12:22

Barcelonini mediji: Messi je **** gazda!

NAVIJAČI iz katalonskih sportskih listova po ničemu se ne razlikuju od onih koji su se okupili na Rambli kako bi proslavili veliku pobjedu. "Neka Mourinhovi destruktivci plaču, mi idemo na Wembley" poručuju jedni i drugi.

"Na pokušaje razbijanja igre odgovorili smo onim u čemu smo najbolji - nogometom"

Sport, čiji je slogan "Uvijek uz Barcu", ističe kako Real nije mogao zaustaviti najboljeg igrača na svijetu u "bez sumnje, najužarenijem od tri clasica koja su se igrala u posljednja dva tjedna. To se moglo i očekivati nakon što su treneri obje momčadi odradili uvertiru na presici prije utakmice.

Parafrazom Guardioline izjave na toj konferenciji za tisak Sport je okitio naslovnicu. Komentirajući Mourinhov šou na tiskovnoj konferenciji, Guardiola je prije dva dana rekao "Jose je **** šef na presicama." Nakon što je Messi "sam pobijedio Real", sada je tona terenu (p)ostao Messi.

El Mundo Deportivo također fešta, kao i nekoliko tisuća navijača koji su se sinoć okupili u središtu Barcelone kako bi pored Canaletasa slavili veliku pobjedu. List navodi kako su se ravnomjerno odama Barceloni izvikivali slogani i rugalice Realu i posebno Mourinhu, uz zaglušujuću buku automobilskih sirena i petardi. Policija je (srećom pogrešno) očekivala da slavlje preraste u rušilački pohod, pa je nad razdraganim mnoštvom bdjelo više stotina policajaca.

Što se tiče utakmice, EMD s posebnim zadovoljstvom opisuje 61. minutu i trenutak koji prelomio utakmicu: "Stark nije oklijevao isključiti Pepea kada je džonom opalio po Alvesovom koljenu, dok je Mourinho zapanjeno s klupe gledao kako mu odlazi ključni igrač. Cinično pljeskanje sucima i njemu je osiguralo isključenje. Dodamo li tome da je Sergio Ramos dobio drugi žuti karton zbog kojeg ga neće biti u uzvratu, Real stavrno ima temelja za njihove brojne prigovore."

Barcelona će tužiti Mourinha Uefi nakon njegovih optužbi da šuruje sa sucima

Predsjednik Barce Sandro Rosell sazvao je hitan sastanak Izvršnog odbora kako bi odlučili o poduzimanju koraka protiv Josea Mourinha nakon što je Realov trener i poslije ove utakmice insinuirao da suci favoriziraju Barcu.

"Mourinho je teško uvrijedio instituciju Barcelone i zato mora snositi posljedice" poručili su s Nou Campa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 28 apr 2011, 12:25

Sajoni je napisao/la: Vidi druže kako god frankovci su trebali dobiti jos dva crvena pored ovog Pepe-ovog.Ionako se previše žalite i sudiju ocrniste a da je nama iskljucio jednog i vama jos dvojicu onda bi ga sahranili ako već niste. ;)
Ekipu za koju ja navijam je sudija ostetio protiv Barcelone, ali ne navijam ja za Real ne do Bog nikom, ali ovo su dva cista crvena(tj. ako je za pepea onda je i za ovog drugog)
slika
Meni druže uvijek nešto govori da ekipa koja je oštećena protiv Barce se žali,da je ta ista Barca u najmanju ruku oštećena isto ako ne i više protiv te ekipe.Sinoć tri brutalna starta na igračima Barce...Pepe,Marcelo i Adebayor. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 28 apr 2011, 12:28

moze li mi neko postaviti statistiku sinocnje utakmice ??
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2011, 12:30

nemamo se mi sta pravdati jel bio karton ili ne, ko misli da ona brutalnost i pokusaj loma noge nije za crvenog, ili da nam eufa nesto navlaci, nema pojma o fudbalu i zaboli nas za njihovim misljenjima. Sto se tice navijaca reala, neka se sjete kako je Krauc na bernabeu dobio crveni, za puno manje pogibeljan start, pa se niko nije gubio.

sad nam je bitan ovaj revans iako imamo ogromnu prednost. Mene je iskreno strah tog revansa zbog toga sto ce ovi iz reala vjerovatno biti pregrubi i opet nam nekoga polomiti. Sto se tice kartona nasi nisu optereceni, jedino alves i maskerano ne bi smjeli dobiti zuti pa da propuste finale, pogotov vazno je da alves ne dobije karton, jer nam je on nezamjenjiv i bila bi ogromna steta da opet propusti finale. vjerujem da on zna to i da ce se paziti.

uglavnom ispalo je kako sam i predvidjao, da cemo vec u prvoj utakmici skoro pa rijesiti pitanje prolaza, Pep je sinoc pokazao koliko su glupe price da nije neki strateg i da nema plana b, ono sinoc je bio plan d, znalacki je sugerirao igracima da nema srljanja kako ne bi real iskoristio jedino moguce oruzje kontru, messi je pokazao da je najveci igrac ikada, samo malo prostora kad ima 2 komada uvali, puyol pokazao da je doktor u odbrani, vilja da je veliki borac i sjajan igrac, keita da se na njega uvijek mozemo osloniti

sto se tice pojacanja, maskerano opet pokazao koliko je kvalitetan na neprirodnoj poziciji jos, a raduje me i affelay jer je u malo vremena pokazao da ima i znanje i muda za velike utakmice.

sad imamo finu situaciju, u ligi je prakticki sve rijeseno, pep moze davati priliku mladjim igracima da se dokazuju, u utorak mozemo opusteno uci protiv reala, a tad smo i najopasniji, mislim da ce sipati golovi i da ce se igrati za publiku, i fino i mirno mozemo cekaati veliko finale protiv uniteda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 12:31

Sajoni je napisao/la:
slika
Meni druže uvijek nešto govori da ekipa koja je oštećena protiv Barce se žali,da je ta ista Barca u najmanju ruku oštećena isto ako ne i više protiv te ekipe.Sinoć tri brutalna starta na igračima Barce...Pepe,Marcelo i Adebayor. ;)
to ti je ono, bolji ste, udaramo se, ne igramo fudbal a dobijemo crveni.Kako zaboga ???
Ovo je smjesno sta pisu a svjesni su da su 3 crvena trebali dobit.Dobiju 1 i opet im puno HAHAHAHHA Pa kako im udovoljit.Dat im zalihu od 3 gola prednosti pa nek je cuvaju ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.