Ne idemo bez pojacanja na pripreme.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imam neki filing da će danas pasti prvi potpis
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Filing ti za ku rac
Nalic potpisuje za FK Željezničar.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Idemo s pojacanjima Krpic i Radovac
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
GavranBeli
- Kontakt:
Gledaj ovog papka iz vogosce lignjoslav, on fol nesto se javlja
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
A ja ne kontam kada ce biti moguće ako ne sad, ove godine puni 40. Pa neće igrat 50. GodinaAhmedNurudin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:03
Bilo kakav način saradnje je dobrodošao. Šta je "PREDJEDNK", joj Ligata...
logicno da nece igrat sa 41 godinu nigdje.
nudi mu se funkcija u klubu.
treba malo izmedju redova procitati i logcki razmisljati.
nudi mu se funkcija u klubu.
treba malo izmedju redova procitati i logcki razmisljati.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 16 jan 2026, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i ja kontam kad ce ako nece sad, pa za godinu ce u penziju jbtLekqqq1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:12A ja ne kontam kada ce biti moguće ako ne sad, ove godine puni 40. Pa neće igrat 50. GodinaAhmedNurudin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:03
Bilo kakav način saradnje je dobrodošao. Šta je "PREDJEDNK", joj Ligata...
Hrvati su ispred na sto godina u fudbalu jbt Perisic, Rakitic bukvalno za euro dosli u Hajduku, a mogli birat gdje ce igrati
Dosli su da doprinesu razvoju Hajduka i lige, znaci ljudi s visim ciljevima zato i igraju svjetsski fudbal, a nas samo pricaju o patriotizmi …
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mislim Dzeko je bukvalno jednom nogom u penziji, i realno osim marketinga Zelji i ne bi donio nesto specijalno.. hvala, doviđenja!
Ako moze uzeti jos negdje koju paru neka uzme, mada sumnjam da u 40 godini to vise moze.. a realno dolazak u nasu ligu mu ne treba.
Ako moze uzeti jos negdje koju paru neka uzme, mada sumnjam da u 40 godini to vise moze.. a realno dolazak u nasu ligu mu ne treba.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Nisam nikako bio za Dzeku. Prepotentan je,i sve bi se vrtilo oko njega. Bolje dovesti nekog drugog,Graovca ako je kako moguce.
I valjda ce i nasa skauting sljzba malo bolje raditi.
I valjda ce i nasa skauting sljzba malo bolje raditi.
Mediji i par ovih naših što vode raznorazne FB i Instagram stranice su napravili cirkus oko Džeke, nije bilo govora o Edinovom povratku niti je to spomenuto, Edin će se uključiti oko nekih drugih stvari, prije svega poslovnih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvini molim te, sta se ti zahvaljujes koji qrac i u cije ime?bosnas_ je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:26Mislim Dzeko je bukvalno jednom nogom u penziji, i realno osim marketinga Zelji i ne bi donio nesto specijalno.. hvala, doviđenja!

U Sarajevo nece doc sigurno nikad jer nista nema s vasim karinaskim klubom. U Zeljeznicar ce doc jer je to njegov klub. Ne mora doci kao igrac da bi bio dio kluba, a vi dovedite Memu Haljevca ako hocete boli nas kar'na.
Mrs odavde.
-
perodeformero
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zeljo je gradjanski klub, a sve manje gradjana.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pusti bordo klošare nek se pojedu. Njima je najveća legenda sa internacionalnom karijerom duljević. Igrač od kojeg su pokušali napraviti marketinški trik zbog prezimena, izvjesni Tino-Sven im je nakon odlaska rekao da im je sve amaterski u i oko "kluba" pa su mu j..... mater.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:34Izvini molim te, sta se ti zahvaljujes koji qrac i u cije ime?bosnas_ je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:26Mislim Dzeko je bukvalno jednom nogom u penziji, i realno osim marketinga Zelji i ne bi donio nesto specijalno.. hvala, doviđenja!
U Sarajevo nece doc sigurno nikad jer nista nema s vasim karinaskim klubom. U Zeljeznicar ce doc jer je to njegov klub. Ne mora doci kao igrac da bi bio dio kluba, a vi dovedite Memu Haljevca ako hocete boli nas kar'na.
Mrs odavde.
Kujani obični.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
hahahha e dabogda izgorilo skladiste megamixa u kojem radis.perodeformero je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:36sad će mu se yebavati sve preko drustvenih mreza i opet ce biti kloc zato sto je kobiva odbio da se vrati. Ovo je neko opasno glupo odradio
nece sigurno doci da sa 42 godine igra protiv posusja na mokrom docu.
ljudi imaju razgovore sa njim da dodje u klub, za sta je on otvoren.
Ja bih iskreno volio viditi Edina jos jednom u klubu. Polusezonu da odigra, zavrsi karijeru gdje je sve pocelo i ostane onda u klubu i obavlja odredjenu funkciju. Klub bi na dresovima tu polusezonu jako dobro zaradio, a mislim da je Edin kadar u nasoj lakrdija ligi da igra jos koju sezonu ali nema potrebe.