Sve se svodi na to da ukoliko ova priča u Želji uspije i donese rezultate,oni sami sebe više neće moći lagati da nisu,s obzirom na uloženo,jezivo neuspješan klub zadnjih par godina.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mislim da je ovo udarnih 11 FK Nikom te ne damo StrateskiPartner2026OldTownDistrict je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:49Fali ti golman da upotpunis udarnih prvi 11 prvog tima NK Nikom Te Nedamojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:46Ja bih im dodijelio titulu :
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.![]()

Morao sam Amara i Senada razdvojiti zbog harmonije.
- Combattente87
- Kontakt:
Dino Skorup se vratio u Borac ! Idemoooo
10:40
10:40
Zadnja izmjena: Combattente87, dana/u 16 jan 2026, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- imekorisnicko
- Kontakt:
Misliš da je Džeko bolji u napadu od Seke?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Mislim da je ovo udarnih 11 FK Nikom te ne damo StrateskiPartner2026OldTownDistrict je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:49Fali ti golman da upotpunis udarnih prvi 11 prvog tima NK Nikom Te Nedamojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:46Ja bih im dodijelio titulu :
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.![]()
Ti kažeš jezivo neuspješno?imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:08Sve se svodi na to da ukoliko ova priča u Želji uspije i donese rezultate,oni sami sebe više neće moći lagati da nisu,s obzirom na uloženo,jezivo neuspješan klub zadnjih par godina.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Navijač Željezničara priča kako je Sarajevo jezivo neuspješno?
Heeeejjjj navijač kluba koji je TOTALNO NEBITAN posljednjih godina, godina, godina i godina priča oko ovoga.
J.ebo te gasi forum!!!!
- imekorisnicko
- Kontakt:
prvo pročitaj napisano pa komentarišiMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:12Ti kažeš jezivo neuspješno?imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:08Sve se svodi na to da ukoliko ova priča u Želji uspije i donese rezultate,oni sami sebe više neće moći lagati da nisu,s obzirom na uloženo,jezivo neuspješan klub zadnjih par godina.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Heeeejjjj navijač kluba koji je TOTALNO NEBITAN posljednjih godina, godina, godina i godina priča oko ovoga.
J.ebo te gasi forum!!!!
Pa kad se vec tako k. určiš onda smanji vas broj za 1000 i uzmi u obzir kada je počelo učlanjivanje. Kada je počelo vama, a kada nama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je![]()
Ako vam sta znaci, evo javili su uracunali su broj mirvicevih 1000.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:14Pa kad se vec tako **** onda smanji vas broj za 1000 i uzmi u obzir kada je počelo učlanjivanje. Kada je počelo vama, a kada nama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je![]()
Fk Željezničar.
Mi znamo šta smo sve uradili i šta smo trebali, odnosno znamo koliko smo neuspješni i niko od nas sa ovog foruma ne kaže da smo nešto ekstra uspješni.imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:13prvo pročitaj napisano pa komentarišiMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:12Ti kažeš jezivo neuspješno?imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:08
Sve se svodi na to da ukoliko ova priča u Želji uspije i donese rezultate,oni sami sebe više neće moći lagati da nisu,s obzirom na uloženo,jezivo neuspješan klub zadnjih par godina.
J.ebo te gasi forum!!!!
Čekanje od 2013. godine.....
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa sto bi umanjili kad se ne racunaMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:14Pa kad se vec tako k. určiš onda smanji vas broj za 1000 i uzmi u obzir kada je počelo učlanjivanje. Kada je počelo vama, a kada nama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa eto,znači slažeš seMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:17Mi znamo šta smo sve uradili i šta smo trebali, odnosno znamo koliko smo neuspješni i niko od nas sa ovog foruma ne kaže da smo nešto ekstra uspješni.
Čekanje od 2013. godine.....
-
Hordas1990
- Kontakt:
Koliko vi samo lazete i ofirate se to je plac.
Suplje mozete prosipati djeci i neupucenim navijacima ovoj na vasoj temi. Ima nas sto znamo neke stvari.
Suplje mozete prosipati djeci i neupucenim navijacima ovoj na vasoj temi. Ima nas sto znamo neke stvari.
U suštini J**+ nam se, ali ako se već **** sa nečim onda piši kako i jeste. Sve i da imamo 10 hiljada više, šta Sarajevo ima od toga? Ništa.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:14Ako vam sta znaci, evo javili su uracunali su broj mirvicevih 1000.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:14Pa kad se vec tako **** onda smanji vas broj za 1000 i uzmi u obzir kada je počelo učlanjivanje. Kada je počelo vama, a kada nama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09
Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je![]()
![]()
Vas par baš neke stvari ne konta. Ja ne znam je li glumite da ne kontate ili šta već.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Po meni kao i obično fali vam lijevo krilo i desni bek mi nije za vece domete ostalo sve kako treba. Malo je zavaljen Digislic na krilu. A Badzak vodi nesportski život , pije puno, pao u formi. Zato Bin Salman najbolji igrac lige sigurno.imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:11Misliš da je Džeko bolji u napadu od Seke?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Mislim da je ovo udarnih 11 FK Nikom te ne damo StrateskiPartner2026OldTownDistrict je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:49
Fali ti golman da upotpunis udarnih prvi 11 prvog tima NK Nikom Te Nedamo![]()
Ne sumnjam da će Nijaz znati odreagovati u ljetnom prelaznom roku. Pojačati se sa još dva imena za rotacije. Pogotovo Mirvic kuburi s povredama, pa treba zamjena.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jan 2026, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Što bi i mi umanjivali jer nama broj kućnih ljubimaca ne ulazi u broj članova? Odakle tebi to da mačke, psi ulaze u broj članova?KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:17Pa sto bi umanjili kad se ne racunaMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:14Pa kad se vec tako k. určiš onda smanji vas broj za 1000 i uzmi u obzir kada je počelo učlanjivanje. Kada je počelo vama, a kada nama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09
Pa vi jedini imate tu opciju sa onim paketima 3+1 gratis i opet imate skoro duplo manje, sta vam je![]()
![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Hadžijski štoperski par je najjača karika ove ekipe.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:19Po meni kao i obično fali vam lijevo krilo i desni bek mi nije za vece domete ostalo sve kako treba. Malo je zavaljen Digislic na krilu. A Badzak vodi nesportski život , pije puno, pao u formi. Zato Bin Salman najbolji igrac lige sigurno.imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:11Misliš da je Džeko bolji u napadu od Seke?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09
Mislim da je ovo udarnih 11 FK Nikom te ne damo StrateskiPartner2026
Smiješno mi je ko priča oko neuspješnosti. Razumiješ sad?
Od 2016 do dolaska Nama, ulaganja u Sarajevu su bila minimalna, da ne kažem da je to bio poprilično turbulentan period za klub. Pogledaj rostere Sarajeva i Željezničara u tom periodu. I sjeti se ko se tada bahatio ponudama od 400.000 eura. A u tom periodu napravili ste jedno veliko ništa, osim infrastrukturnih pomaka. Niste ni vi baš poznati kao neko ko efektivno i kvalitetno raspolaže novcem. Licemjerno je onda nekome drugom to prebacivati.imekorisnicko je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:08Sve se svodi na to da ukoliko ova priča u Želji uspije i donese rezultate,oni sami sebe više neće moći lagati da nisu,s obzirom na uloženo,jezivo neuspješan klub zadnjih par godina.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
- imekorisnicko
- Kontakt: