Hahahhaha pa zar ne vidiš ovu opsjednutost, i sam si takav, toliko ste obolili od nas da je to strašno. Šta bi tek bilo da postanemo neki bitan faktor za trofeje.
Ne može se opstat od vašeg svakodnevnog kmečanja, ne pratite svoj klub, koliko naš.
Hahahhaha pa zar ne vidiš ovu opsjednutost, i sam si takav, toliko ste obolili od nas da je to strašno. Šta bi tek bilo da postanemo neki bitan faktor za trofeje.
Kamatarenje je izraz pod kojim se podrazumijeva ilegalno lihvarstvo, odnosno davanje ilegalnih zajmova uz visoke kamate te uz prijetnju nasiljem i drugim neugodnostima u slučaju neplaćanja. Kamatarenje u suvremenom svijetu predstavlja jednu od najrasprostranjenijih aktivnosti organiziranog kriminala.
Gdje si ne kvazi balavac sa boli u njedrima, trauma a?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 13:29**** cemo vam mamu maminu 04.04., a pogotovo tom kvazi muslimanu koji pokaziva **** juznoj tribini a nakon toga pada na sedzdu ne ide to. **** sandzačka
Kristal Palas, nema šta, hoće vas ti anglosansonski okupatori...
Pa doci ce Džeko i Nalić i i i i .. a ja neće niko ahhahaShategabri je napisao/la: ↑16 jan 2026, 13:35Bogme smjela prijetnja, kad skontaš da vam treba bar 7-8 pojačanja da bi bili u prilici da to uraditeSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 13:29**** cemo vam mamu maminu 04.04., a pogotovo tom kvazi muslimanu koji pokaziva **** juznoj tribini a nakon toga pada na sedzdu ne ide to. **** sandzačka![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:09Mislim da je ovo udarnih 11 FK Nikom te ne damo StrateskiPartner2026OldTownDistrict je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:49Fali ti golman da upotpunis udarnih prvi 11 prvog tima NK Nikom Te Nedamojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:46Ja bih im dodijelio titulu :
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.![]()
Morao sam Amara i Senada razdvojiti zbog harmonije.
Znaci ide dodatni motiv za Adema, uvrede sa tribina uaaa e hos ga nasekirati. A bogme tako prijetiti sa Rakicima, Surkovicima i ostalim vedetama..Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 13:29**** cemo vam mamu maminu 04.04., a pogotovo tom kvazi muslimanu koji pokaziva **** juznoj tribini a nakon toga pada na sedzdu ne ide to. **** sandzačka
kakav brat, zar i dalje boliSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 13:29**** cemo vam mamu maminu 04.04., a pogotovo tom kvazi muslimanu koji pokaziva **** juznoj tribini a nakon toga pada na sedzdu ne ide to. **** sandzačka
Vidi, ne mozes govoriti da je ovo normalno ponasanje. Sramotite se.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:07Vidi se nedostatak proslava trofeja, pogotovo titula. Neka vam je Bog na pomoći. Ne šatro klubu naravno, nego vama sa tribina da ovo predeverate.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Potraži sa druge strane Miljacke.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, prisonbreak, Scholl i 34 gosta.