To su ti ti tuzlanski maloumnici. Ljudi se hvale cestitkom od najvecih cetnika na balkanu. Ljudi im pola kantona u ratu poklali, a ovi bi da se grle s njima. Ja kad sam govorio da su tuzlaci gori od cetnika ( cast izuzecima ) mene su napadali ovdje. Opet su to dokazali. Ne mozes da vjerujes kakvi su to kreteniBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:32Čekaj, klub se javno hvali da je dobio čestitku od če.t.ni.čkog kluba čiji navijači svake sedmice veličaju one koji su uzrok Kapije i mnogih drugih bolnih događaja. Vidim u komentarima da ima i onih koji to lajkaju i kojim je drago za čestitku. Nevjerovatno.
Tuzlaci, izbacite naglavače onog koji je podjelio ono na zvaničnoj stranici kluba. Izbrišite onu sramotu i provokaciju. Tražite da se onaj koji je ono objavio javno izvine. Ovo je nevjerovatno.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
Crkvice1988
- Kontakt:
SreĆna srpska nova godina i pravoslavni bozic braco slobodasi. Hristos se rodi 

ljudi im poslali cestitku za srpsku novu godinu, a ovi maloumnici jedva docekali da objave. Cisto sumnjam da su poslali 31. Decembra eventualno 1.januara. Moguce je samo da im je postar licno iz Beograda dostavio, al ni njemu ne bi trebalo 15 dana do tuzle pa da je i pjeske iso 
gdje ste braco po kokardi, po rupama se posakrivali. Zivo me interesuje sta ledeni ima da kaze na ovo. Odgovori s kojeg god hoces profila od tih 10 koje imas 
Sa tvojom konstatacijom bi se sigurno bi se sigurno slozio onaj SDA degen iz Sarajeva Zahiragic, al sva sreca tu je Ramo Isak da nas odbrani od cestitkiMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:06Tuzlaci su uvijek više voljeli susjede sa istoka tipa Bijeljina, Beograd nego vas iz srednje Bosne poput Sarajeva i Zenice.
Svima čudno a to se zna 50 godina.
P.S. Pa ljudi cestitali novogodisnje i vjerske praznike, ljudi kulturni, nece valjda cestitati malim i nebitnim klubovima iz bivse nam zajednicke drzave.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Znamobromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:39Uvek smo i bili tuKimJongEsmer je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:26S obzirom na rasulo u Tuzli ponovo jačaju Verni Tuzlaci i i Odane Delije. A sa sjetom pričaju o Fukovima i žale što nije realizirana fuzija![]()
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Vidis kakav si ti debil, cime se ti ponosis, jadna mama tvoja koja te je takvog okotila. Gori od cetnika, pored ovakvih debila mam ni ne trebaju dusmani. Stidi se onih mrtvih debilu maloumniSkver je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:14Sa tvojom konstatacijom bi se sigurno bi se sigurno slozio onaj SDA degen iz Sarajeva Zahiragic, al sva sreca tu je Ramo Isak da nas odbrani od cestitkiMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:06Tuzlaci su uvijek više voljeli susjede sa istoka tipa Bijeljina, Beograd nego vas iz srednje Bosne poput Sarajeva i Zenice.
....
P.S. Pa ljudi cestitali novogodisnje i vjerske praznike, ljudi kulturni, nece valjda cestitati malim i nebitnim klubovima iz bivse nam zajednicke drzave.
Ljudi poslali cestitku svom velikom sportskom rivali iz bivse drzave.....pa nece valjda slati cestitke nekim nebitnim klubovima sa krezubim i primitivnim navijacima ciji si glavni eksponat i primjer primitivizmaCrkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:41Vidis kakav si ti debil, cime se ti ponosis, jadna mama tvoja koja te je takvog okotila. Gori od cetnika, pored ovakvih debila mam ni ne trebaju dusmani. Stidi se onih mrtvih debilu maloumniSkver je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:14Sa tvojom konstatacijom bi se sigurno bi se sigurno slozio onaj SDA degen iz Sarajeva Zahiragic, al sva sreca tu je Ramo Isak da nas odbrani od cestitkiMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:06Tuzlaci su uvijek više voljeli susjede sa istoka tipa Bijeljina, Beograd nego vas iz srednje Bosne poput Sarajeva i Zenice.
....
-
Crkvice1988
- Kontakt:
A kakvu cestitku? Sta su vam ti cestitali mamlaze? Bozic i srpsku novu godinu? Smijesan si glupaneSkver je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:55Ljudi poslali cestitku svom velikom sportskom rivali iz bivse drzave.....pa nece valjda slati cestitke nekim nebitnim klubovima sa krezubim i primitivnim navijacima ciji si glavni eksponat i primjer primitivizmaCrkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:41Vidis kakav si ti debil, cime se ti ponosis, jadna mama tvoja koja te je takvog okotila. Gori od cetnika, pored ovakvih debila mam ni ne trebaju dusmani. Stidi se onih mrtvih debilu maloumniSkver je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:14
Sa tvojom konstatacijom bi se sigurno bi se sigurno slozio onaj SDA degen iz Sarajeva Zahiragic, al sva sreca tu je Ramo Isak da nas odbrani od cestitki....
P.S. Pa ljudi cestitali novogodisnje i vjerske praznike, ljudi kulturni, nece valjda cestitati malim i nebitnim klubovima iz bivse nam zajednicke drzave.![]()
![]()
- bromazepam
- Kontakt:
Ne znam što se čude ovi niželigaši što Sloboda dobije čestitku od najvećeg kluba sa naših prostora.
Santos sa Tušnja
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Pa sto vam Bajram onda tako ne cestitaju? Cetnicka poslabromazepam je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:18Ne znam što se čude ovi niželigaši što Sloboda dobije čestitku od najvećeg kluba sa naših prostora.
To je praksa velikih euro klubova, šalju ljudi kome oni hoće. A naravno da će nama poslati, jer smo bili u dobrim odnosima.
2014. smo igrali prijateljsku utakmicu u Sloveniji, jedini od klubova iz FBiH.
2014. smo igrali prijateljsku utakmicu u Sloveniji, jedini od klubova iz FBiH.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 16 jan 2026, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U dobrim odnosima sa četnicima.
Dalje nema!
Ali dobro, opšte je poznato, da ste kripto Srbi
Dalje nema!
Ali dobro, opšte je poznato, da ste kripto Srbi
Vi ste retardirani, vas niko neće, pa ni Četnici.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I to ti je vrh odbrane.
I na kraju meni ti koji imaš hiljadu profila, kažeš da sam retardiran
I na kraju meni ti koji imaš hiljadu profila, kažeš da sam retardiran
Što kupuje npr. srpske proizvode, što slušate srpsku muziku itd itd itd.
Sve može, ali od CZ ne smiješ dobiti čestitku.
E moji retardi.
Sve može, ali od CZ ne smiješ dobiti čestitku.
E moji retardi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vana mogu jedino cestitati iz Nemile, Batona i ostalih nizeligasa, ti si klasicni kromanjonac iz pecine, nije ni cudo...iz Zenice si.Crkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:13A kakvu cestitku? Sta su vam ti cestitali mamlaze? Bozic i srpsku novu godinu? Smijesan si glupaneSkver je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:55Ljudi poslali cestitku svom velikom sportskom rivali iz bivse drzave.....pa nece valjda slati cestitke nekim nebitnim klubovima sa krezubim i primitivnim navijacima ciji si glavni eksponat i primjer primitivizmaCrkvice1988 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:41
Vidis kakav si ti debil, cime se ti ponosis, jadna mama tvoja koja te je takvog okotila. Gori od cetnika, pored ovakvih debila mam ni ne trebaju dusmani. Stidi se onih mrtvih debilu maloumni![]()
![]()
Ne znaš "gdje goniš"
Da imate i malo mozga u tim špicastim glavama, kao što pokazujete da nemate. Sami bi napisali:"ok, hvala im što su čestitali, ali ovako nešto nije za objavljivanja".
To su isti oni koji i Đukića veličaju. Ali ispade da "pišate" i po vašim žrtvama
Da imate i malo mozga u tim špicastim glavama, kao što pokazujete da nemate. Sami bi napisali:"ok, hvala im što su čestitali, ali ovako nešto nije za objavljivanja".
To su isti oni koji i Đukića veličaju. Ali ispade da "pišate" i po vašim žrtvama
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ovo ti je ona sorta sto ce jest krmetinu kako bi se dodvorio srbinu. Zato ja kazem da su oni gori od cetnika. Sutra da se ne do Bog zapuca, ovaj bi te prvi prodo. Da su objavili prvog januara pa hajd, ovako se samo posprdali s njima. Ocigledno je sta su im cestitali. Prije 7 dana bio bozic, prekjuce nova godina, a debili si ponose s tim. Vidjecemo hocel bit cestitke u martu za Bajramschalke je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:04Ne znaš "gdje goniš"
Majku vam ludu poljubim, pa vi niste normalni.
Tuzlaci bili na svim bojištima u BiH i branili cijelu državu gdje god je trebalo.
Šta vi znate o tome...
Retardi.
Tuzlaci bili na svim bojištima u BiH i branili cijelu državu gdje god je trebalo.
Šta vi znate o tome...
Retardi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Budale se ponose onime čega se pametni stide. Može se primiti čestitka od bilo koga. Ali to javno objavljivati i dičiti se time, mogu samo retardi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.