Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno Zrinjskom u KL. Navijačima želim da uživaju u dvomeču.
Koliko pojma nemaš vidim po ovome. Vidi da ti objasnim, NISTE bili jedini klub u Sarajevu od 1921 do 1946 godine. U Sarajevu je bilo više klubova. Ne samo da je bilo više klubova, nego uopšte niste bili popularni kao pojedini klubovi.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:32Kako oni jedan navijač rece: Pitajte pitare kžza koga su navijali 20, 25, 30, 35, 40, 45 jer do tada nisu postojali. I kako ste vi starosjedioci onda. Da vam nije bilo Željinih igrača ne bi se ni formirali![]()
Sa tri klika možeš pronaći ove informacije.
Ovaj je opasno puko a tek je pola godine na forumu 
Ademu spočitava nešto o vjeri a svako malo Boga opsuje
Ademu spočitava nešto o vjeri a svako malo Boga opsuje
@Serbijanskigigant je malo neurozan
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Premotaj par stranica, tacno sam vam sve napisao sta radite sa Dzekom i evo danas se potvrdilo.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:47NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Ne znam šta bih ti rekao što se tiče nervoze, sve ukazuje na suprotno, da je neko drugi veoma, veoma nervozan. Vidimo to čak i na ovom forumu, na ovoj temi.![]()
Koliko ste navalili na njega dosadicete mu i poslace vas u neku stvar.
Ono sto je Ligata stavio mozete smatrati demantom objave vaseg kluba. Covjek vam rekao mozda razmislimo kad Edin ode u penziju, do tad nam se skinite s k.urca.
Zato vas nije bilo, pojavili se tek dolaskom UDBEMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:42Koliko pojma nemaš vidim po ovome. Vidi da ti objasnim, NISTE bili jedini klub u Sarajevu od 1921 do 1946 godine. U Sarajevu je bilo više klubova. Ne samo da je bilo više klubova, nego uopšte niste bili popularni kao pojedini klubovi.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:32Kako oni jedan navijač rece: Pitajte pitare kžza koga su navijali 20, 25, 30, 35, 40, 45 jer do tada nisu postojali. I kako ste vi starosjedioci onda. Da vam nije bilo Željinih igrača ne bi se ni formirali![]()
Sa tri klika možeš pronaći ove informacije.
koji si ti komandos sad?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:40Ove slike su još bolje. Kako je navijati za klub u kojem je radio RATNI ZLOČINAC
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kakav ljudski otpad. Taj kojeg spominješ dok je bio u klubu NIJE BIO RATNI ZLOČINAC
Ako ćeš već ići ovom logikom onda se i za vas može ponešto naći slično, samo da znate.
Jeste li **** normalni???
Ako ćeš već ići ovom logikom onda se i za vas može ponešto naći slično, samo da znate.
Jeste li **** normalni???
Ma nemaju oni nista, pali kurcu za usi, ispslio ih mrvah tj brkovic preuzeo klub kontaju nekome nesto šuknuti hahaha kakvi mitomani ne mogu da se nicim pomire, i vade ove debilarne slike.Zvao se Adem 
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 16 jan 2026, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa možda zato što su svi ti klubovi nastali 10ak godina prije Željezničara, imali postojeću infrastrukturu, i što je najbitnije nastali od strane udruženja građana/vojske. Kako glup komentar, bez uvrede
hajduk živi vječno
Čim počnu spominjati, očigledno, svog idola Karadžića znaš da si pogodio pravo u metu.

I kako to mijenja činjenicu da niste postojali, i da ste Udbaški klub nastao fuzijom dva kluba pod imenom Torpedo iz samog državnog vrha, Slavija i Sašk su isto iz građanskog sloja (tada uspješniji iz tog razloga), dok je Željezničar bio radnički klub.
Poznato je da su igrači pod pritiskom države prelazili iz Želje u Torpedo jer je bio projekat elite.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Giorgi Guliashvili
Hahahahaa **** te sve se mora crtatif16 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:54Pa možda zato što su svi ti klubovi nastali 10ak godina prije Željezničara, imali postojeću infrastrukturu, i što je najbitnije nastali od strane udruženja građana/vojske. Kako glup komentar, bez uvrede
Cemu onda komentari kako su nam dede navijali za Željezničar a vi bili nepopularan, bezveze klub
Nije moj komentar glup nego je to do vas, nista ne kontate, šuplje glave
Jbt da si toliki degen da ne kontaš zajebanciju, al bukvalno dječijaMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:03Hahahahaa **** te sve se mora crtati
Cemu onda komentari kako su nam dede navijali za Željezničar a vi bili nepopularan, bezveze klub
Nije moj komentar glup nego je to do vas, nista ne kontate, šuplje glave
hajduk živi vječno
- LondonBlues
- Kontakt:
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
A sto se raznih nicoova upalilo kako je Brkovic tu. Pomalo
Fk Željezničar.
Ti fulas poentu totalno. Ja ne mogu da vjerujem je li ja pišem odraslim osobama ili djeci od 10 godina.Arma00 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:57I kako to mijenja činjenicu da niste postojali, i da ste Udbaški klub nastao fuzijom dva kluba pod imenom Torpedo iz samog državnog vrha, Slavija i Sašk su isto iz građanskog sloja (tada uspješniji iz tog razloga), dok je Željezničar bio radnički klub.
Poznato je da su igrači pod pritiskom države prelazili iz Želje u Torpedo jer je bio projekat elite.
Nismo postojali. Kako smo nastali je druga priča i ja oko ovoga ne govorim. Govorim oko toga da pametujete kako su svi navijali za Željezničar i kako je to bio popularan klub.
Niti su svi navijali, niti većina, niti je bio popularan. Ukratko, bili ste totalno nebitan klub većinu tog vremena.