Da, nije nas bilo. I? Majstore čitaj, poenta je da vaš klub nije bio jedini, niti je bio najpopularniji, čak mislim da je Željezničar bio ništa u poređenju sa drugim klubovima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma nemaju oni nista, pali kurcu za usi, ispslio ih mrvah tj brkovic preuzeo klub kontaju nekome nesto šuknuti hahaha kakvi mitomani ne mogu da se nicim pomire, i vade ove debilarne slike.Zvao se Adem 
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 16 jan 2026, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa možda zato što su svi ti klubovi nastali 10ak godina prije Željezničara, imali postojeću infrastrukturu, i što je najbitnije nastali od strane udruženja građana/vojske. Kako glup komentar, bez uvrede
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Čim počnu spominjati, očigledno, svog idola Karadžića znaš da si pogodio pravo u metu.

I kako to mijenja činjenicu da niste postojali, i da ste Udbaški klub nastao fuzijom dva kluba pod imenom Torpedo iz samog državnog vrha, Slavija i Sašk su isto iz građanskog sloja (tada uspješniji iz tog razloga), dok je Željezničar bio radnički klub.
Poznato je da su igrači pod pritiskom države prelazili iz Želje u Torpedo jer je bio projekat elite.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Giorgi Guliashvili

hajduk živi vječno
Hahahahaa **** te sve se mora crtatif16 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:54Pa možda zato što su svi ti klubovi nastali 10ak godina prije Željezničara, imali postojeću infrastrukturu, i što je najbitnije nastali od strane udruženja građana/vojske. Kako glup komentar, bez uvrede
Cemu onda komentari kako su nam dede navijali za Željezničar a vi bili nepopularan, bezveze klub
Nije moj komentar glup nego je to do vas, nista ne kontate, šuplje glave
Jbt da si toliki degen da ne kontaš zajebanciju, al bukvalno dječijaMorpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:03Hahahahaa **** te sve se mora crtati
Cemu onda komentari kako su nam dede navijali za Željezničar a vi bili nepopularan, bezveze klub
Nije moj komentar glup nego je to do vas, nista ne kontate, šuplje glave
hajduk živi vječno
- LondonBlues
- Kontakt:
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
A sto se raznih nicoova upalilo kako je Brkovic tu. Pomalo
Fk Željezničar.
Ti fulas poentu totalno. Ja ne mogu da vjerujem je li ja pišem odraslim osobama ili djeci od 10 godina.Arma00 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:57I kako to mijenja činjenicu da niste postojali, i da ste Udbaški klub nastao fuzijom dva kluba pod imenom Torpedo iz samog državnog vrha, Slavija i Sašk su isto iz građanskog sloja (tada uspješniji iz tog razloga), dok je Željezničar bio radnički klub.
Poznato je da su igrači pod pritiskom države prelazili iz Želje u Torpedo jer je bio projekat elite.
Nismo postojali. Kako smo nastali je druga priča i ja oko ovoga ne govorim. Govorim oko toga da pametujete kako su svi navijali za Željezničar i kako je to bio popularan klub.
Niti su svi navijali, niti većina, niti je bio popularan. Ukratko, bili ste totalno nebitan klub većinu tog vremena.
Niko nije bio vidovit da zna šta će čovjek postati. I za vas se iste stvari mogu naći. Puno je gore kad 30 godina nakon rata, jedna navijačka grupa gaji prijateljske odnose sa obožavaocima lika i djela ratnog zločinca kojeg nama prišivaš.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:40Ove slike su još bolje. Kako je navijati za klub u kojem je radio RATNI ZLOČINAC
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- maroonGiant
- Kontakt:
Jesu dosadni sa karadzicem, frajer je bio jedan od najskolovanijih psihologa u gradu, logicno je da je postojala velika sansa da ce ga neki od sarajevskih klubova angazovati, makar tu jednu sezonu. Tad nije bio zlocinac. I nije nas navijac, kao npr. seselj, nele, i ostala ekipa.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Radovane, Radovane crni radovaneZutti je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:11Niko nije bio vidovit da zna šta će čovjek postati. I za vas se iste stvari mogu naći. Puno je gore kad 30 godina nakon rata, jedna navijačka grupa gaji prijateljske odnose sa obožavaocima lika i djela ratnog zločinca kojeg nama prišivaš.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 14:40Ove slike su još bolje. Kako je navijati za klub u kojem je radio RATNI ZLOČINAC
![]()
Debilna vam je zayebancija, idioti ste.
Ja da sam vam dušmanin, uživao bih u ovim vašim kretenlucima.
Ja da sam vam dušmanin, uživao bih u ovim vašim kretenlucima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znam ja vas odlično. Čim se pojavi neko ko bolje zna historiju fudbala onda se kaže zajebancija. Čim nema nikoga da napiše kako jeste idu tvrdnje o super jakom popularnom Željezničaruf16 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:05Jbt da si toliki degen da ne kontaš zajebanciju, al bukvalno dječija
Danas je sastanak sa Viscom, u Stockholmu, ceka se zvanicna objava... 
-
IMResurrected
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.