AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I treba ga vratit. Ove suhe posudne bez obaveze su najgore za mlade igrače. Ako vec šalju igrača na posudbu nek posudba bude free al da mora odigrati određen broj minuta. U suprotnom da mora masno platit.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slati mladog igrača u ekipu tipa Lecce, koja kreira 1 šansu po meču je glup potez.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije bila "suha" posudba vec mogucnost otkupa za 4 mil eura, uz byback klauzulu. Sto se tice Camarda, on ce ostati "vjeciti" golgeter koji je obecavao i to je to. 1 gol u 17 utakmica za Lecce, a imao je dobrih minuta za pomenuti tim, i to taj jedini gol postignut krajem septembra. Jednostavno nije to to. I sada ako se vrati u Milan, pored Fulkruga, Leao, Pulisica pa i Nkunkua, moze samo da sanja minute, jos kada se u martu vrati Gimenez. Nastavit ce igrati u Primaveri ili Futuru i to je to od njega. Vraca ga Lecce zbog povrede
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Too otpisat dijete od 17 godina, a isti koji ga opisuju sa 17 godina nisu igrali u ekipi srednje škole.
Gledaj Piolia na listi, mrtvac 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma ni puno iskusniji napadači se ne bi snašli u klubovima poput Leccea, a kamo li tinejdžer. Bila je retardirana odluka da ga tamo pošalju, bolje ga vraćaj nazad, a i nama će dobro doći bilo kakva devetka u polju.
Ne znam sad koliko je kredibilna ova vijest i hoće li ga Lecce pustiti, valjda se i njih nešto pita.
Ne znam sad koliko je kredibilna ova vijest i hoće li ga Lecce pustiti, valjda se i njih nešto pita.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al intervencija Mikea u 40. minuti
Prva ga lopta pogađa, al reakcija nakon toga kada loptu sklanja ispred igrača Coma
Prva ga lopta pogađa, al reakcija nakon toga kada loptu sklanja ispred igrača Coma
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sinoć si vidio zašto je doktor za Ričija i JašarijaBeduin je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:41Jos samo da znam po cemu je doktor i sve super
Leao ni krov ni duzan opet gol. Ali je go qurac od igraca, bez obzira na ovaj gol.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ne zamjeri, kazu da je "strucnjak" iz Tz , samo takavBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 17:00Sinoć si vidio zašto je doktor za Ričija i Jašarija![]()
- Beduin
- Kontakt:
A ti bi cekao i jos mjesec na ovakvu jednu utakmicu da me citiras.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 17:00Sinoć si vidio zašto je doktor za Ričija i Jašarija![]()
Preksinoc DA, odlicna utakmica, rasturio je. Ali ni blizu svjetske kreme, kako si ti rekao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rabiot je vrhunski igrac. Rabiot je igrac koji igra u prvih 11 francuske skoro vec 10 godina, a svi znamo kakvu repku imaju i koliko kvalitetnih igraca. Rabiot je vezni kojeg bi svaki trener pozelio, motor, radilica, tehnicki dobar, u destrukciji dobar, a na to sve igrac koji itekako zna go dati i to je radio kroz citavu karijeru.
Sto Muxa kaze da nam je barem jos jedan takav.
Sto Muxa kaze da nam je barem jos jedan takav.
Rabiot igra na wc nivou i usuditi ću se reći da je naš najbolji igrač ove sezone. Nismo ista ekipa s njim i bez njega na terenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nisam ja rekao svjetska krema, ja sam rekao u odnosu na Ričija i Jašarija, dakle u odnosnu na njih dvojicu lik je doktor.Beduin je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:32A ti bi cekao i jos mjesec na ovakvu jednu utakmicu da me citiras.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 17:00Sinoć si vidio zašto je doktor za Ričija i Jašarija![]()
![]()
Preksinoc DA, odlicna utakmica, rasturio je. Ali ni blizu svjetske kreme, kako si ti rekao.
MANIJACI JUG 1987
-
celikmilan
- Kontakt:
Vidiš startuju Ricci, Jashari i Rabiot a onda vidiš da opet počinje Estupinan. Šta mu trebaju takvi rizici?
Pa i treba da Fofana i Modric malo sjede, kritikuje se Fofana i sad opet ne valja kad je na klupi. Rici i Jashari polako trebaju da dobijaju sto vise minuta
-
celikmilan
- Kontakt:
I mislio sam da je to dobro ali Estupinan je užasna odluka. Što manje Fofanu vidim to bolje.
Pa ako ne moze i on protiv leccea igrati onda jbg, ne moze ni mali Barte iznijeti citavu sezonu.
Doce nekad tekma kad ce i ovaj odigrati barem koreknto, zasto ne bas veceras.
Imam neki osjecaj da ce veceras Jasar dati prvi svoj go za Milan.
Doce nekad tekma kad ce i ovaj odigrati barem koreknto, zasto ne bas veceras.
Imam neki osjecaj da ce veceras Jasar dati prvi svoj go za Milan.
-
celikmilan
- Kontakt:
VADI GA NAPOLJE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.