Samo da kazem da se s duskom uvijek mogla piva popit pogledat tekma i na vasem stadionu i tako dalje i tako dalje. Ne psujem vam, ne vrijeđam, ne napadam… dosta.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:17Ti imas neke info,ispostavi se tako. Ja zaista nemam nikakve, pa da ti kazem sada da lazes.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:11Barbarez nema rijeci o tom jer se nije desilo još uvijek, ne znaci da se nece desiti. Cisto da ne mislis da se nešto to promijenilo. Mi cemo dobiti drugog investitora.
Ne unosim vam ja nikakav nemir.ja vas informisem.
Mogu samo da nagadjam,da ih dobijas od ljudi koji iz nekog razloga opstruiraju Zelju. Ali opet kazem ne mogu reci 100 posto samo nagadjam.
Bice sta ce biti i kod vas i kod nas. Svako se bori na svoj nacin. Nekad je vas bolji nekad nas. Zato i jeste tolila draz.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ti znas da ja kako god generalno imam neki respekt prema tebi,i kad najvise seres.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:21Samo da kazem da se s duskom uvijek mogla piva popit pogledat tekma i na vasem stadionu i tako dalje i tako dalje. Ne psujem vam, ne vrijeđam, ne napadam… dosta.BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:17Ti imas neke info,ispostavi se tako. Ja zaista nemam nikakve, pa da ti kazem sada da lazes.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:11Barbarez nema rijeci o tom jer se nije desilo još uvijek, ne znaci da se nece desiti. Cisto da ne mislis da se nešto to promijenilo. Mi cemo dobiti drugog investitora.
Mogu samo da nagadjam,da ih dobijas od ljudi koji iz nekog razloga opstruiraju Zelju. Ali opet kazem ne mogu reci 100 posto samo nagadjam.
Bice sta ce biti i kod vas i kod nas. Svako se bori na svoj nacin. Nekad je vas bolji nekad nas. Zato i jeste tolila draz.
Duska sad u kontru im daj, dokle je statut taj ispravljaju li ga
Ma Barba je korektan i objektivan vazda bio...BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:17Ti imas neke info,ispostavi se tako. Ja zaista nemam nikakve, pa da ti kazem sada da lazes.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:11Barbarez nema rijeci o tom jer se nije desilo još uvijek, ne znaci da se nece desiti. Cisto da ne mislis da se nešto to promijenilo. Mi cemo dobiti drugog investitora.
Nekad krenem da pisem, da malo zezam, a onda odustanem upravo zbog Barbe, Koleta i jos par momaka...
Pogledas mu postove i nigdje neces naci gluposti, pljuvanje,ove nebuloze o Karadzicu, Batku i slicno...
Barba , puni respect od mene uvijek...
Duska sinoc si rekao austrijski drugoligas, a momak ima preko 150 utakmica u prvoj ligi austrije, igrao je Europa ligu, trecu ligu Njemacke..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:15
Kad se sutra ozvanici pojačanje iz druge Austrijske lige i predstavi ovdje ko Messi a boljeg ste igraca pustili, nadam se da ces bar bit objektivan.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sutra padaju potpisi na Grbavici :
1. German Barkovskiy
2. Domantas Antanavičius
3.Marko Simun
4.Lazar Micić
1. German Barkovskiy
2. Domantas Antanavičius
3.Marko Simun
4.Lazar Micić
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Otkud ti to
Taj Damantan neki dan potpisao za Suduvu
Da nije mozda Mindaugas Nikoličius haha
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako misliš poredim vas sa tamo nekim klubovima? Znaš li o kojem periodu pričamo? S kim trebam da vas poredim iz perioda o kojem govorim?f16 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 15:35Eto, ti znaš historiju fudbala, a porediš Želju sa klubovima poput SAŠKa, Đerzeleza, Barkobe i sličnim. Željezničar nije imao etničko-religijski prefiks za razliku od ostalih, te nije organizovan od strane udruženja građana, kulturnih društava i sl., već su ga organizovale grupe radnika.
Ako si već neki historičar, volio bih da priložiš izvore o toj famoznoj posjeti, jer vjerujem da je Željo i u tom periodu bio jedan od gledanijih klubova, upravo jer nije postojao nikakav prefiks.
Ako poredimo Udarnik, Slobodu i Željezničar, jasno je za koga ti je dedo navijao.![]()
Tebi je popularnost = posjeta, površinski ti je ovo da znaš.
Majstore, oborena vam je teorija o tim navijanjima naših deda. Više puta naravno.
Više klubova je postojalo, više klubova se pratilo, većina je bila iznad vas.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ma ti mozes sta hoces hahaha.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:33Ma Barba je korektan i objektivan vazda bio...BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:17Ti imas neke info,ispostavi se tako. Ja zaista nemam nikakve, pa da ti kazem sada da lazes.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:11Barbarez nema rijeci o tom jer se nije desilo još uvijek, ne znaci da se nece desiti. Cisto da ne mislis da se nešto to promijenilo. Mi cemo dobiti drugog investitora.
Nekad krenem da pisem, da malo zezam, a onda odustanem upravo zbog Barbe, Koleta i jos par momaka...
Pogledas mu postove i nigdje neces naci gluposti, pljuvanje,ove nebuloze o Karadzicu, Batku i slicno...
Barba , puni respect od mene uvijek...![]()
Stidite se svi do jednog. Treba vam svima osim banova isključiti internet za sva vremena.
I pojedincima iz vaših redova zbog ovog monstruma i pojedincima iz naših redova zbog istih bljuvotina.
Najgore mi je kad na običnu zajebanciju, npr. pobjeda u derbiju, odgovarate sa ratnim zločincima.
Stidite se.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:50Ma ti mozes sta hoces hahaha.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:33Ma Barba je korektan i objektivan vazda bio...BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:17
Ti imas neke info,ispostavi se tako. Ja zaista nemam nikakve, pa da ti kazem sada da lazes.
Barba , puni respect od mene uvijek...![]()
Posuđen do kraja sezone...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jel vam ovo Prokop dolazi , zar ne mozete sta ozbiljnije naci
Imamo dosta igraca vec nemoguce je za 15 dana (otkad je usao investitor) da rasicistimo sve, da dovedemo igracine i da napravimo iskorak
To je nemoguce i tek na kraju sezone ocekujem neke vece promjene. nakon detaljne analize svega od trenera, igraca do rukovodstva
Imamo dosta igraca trenutno na pripremama otprilike tu su
Krpic, Konings, Jaganjac, Rakic, Garcia, Korora
Cvetanoski, Vinicus,Pejic, Ibraheem, Freeman, Sabic, Dedovic,Zenicanin, Dzebo, Babaluk, Milosevic,Erick, Gojak, Omerbasic, Mhand, Dragovic, Garcevic, Simoni, Kolic, Trouppe, Odinaka, Alic, Zahirovic, Obradov, Karamarko, Sukilovic, Seedorf, Osmanovic, Semdin, Kelmendi, Muftic, Abdulahovic, Cosic
Ima jos nekih juniora koji su tu, plus povrijedjeni Sosic i Foco znaci preko 40 igraca od kojih prvo moramo iskristalisati tim, a tek onda poceti dovoditi neke igrace
Evo Garcia, Ibraheem, Freeman, Garcevic, Dragovic, Zahirovic niko od njih jos nije zvanicni odigrao utakmicu, a mozda neki od njih budu neka rijesenja
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa tvoj komentar je suvišan, čuj nije bio zločinac kad je bio u Sarajevu, logično. Ja ne znam da neko kako uči i istražuje postaje ratni zločinac, valjda se tako rađaš.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:52Stidite se svi do jednog. Treba vam svima osim banova isključiti internet za sva vremena.
I pojedincima iz vaših redova zbog ovog monstruma i pojedincima iz naših redova zbog istih bljuvotina.
Najgore mi je kad na običnu zajebanciju, npr. pobjeda u derbiju, odgovarate sa ratnim zločincima.
Stidite se.
Sa svime ostalim se slažem u potpunosti.
hajduk živi vječno
A Zenicanin ?NoDi80 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:38Imamo dosta igraca vec nemoguce je za 15 dana (otkad je usao investitor) da rasicistimo sve, da dovedemo igracine i da napravimo iskorak
To je nemoguce i tek na kraju sezone ocekujem neke vece promjene. nakon detaljne analize svega od trenera, igraca do rukovodstva
Imamo dosta igraca trenutno na pripremama otprilike tu su
Krpic, Konings, Jaganjac, Rakic, Garcia, Korora
Cvetanoski, Vinicus,Pejic, Ibraheem, Freeman, Sabic, Dedovic,Zenicanin, Dzebo, Babaluk, Milosevic,Erick, Gojak, Omerbasic, Mhand, Dragovic, Garcevic, Simoni, Kolic, Trouppe, Odinaka, Alic, Zahirovic, Obradov, Karamarko, Sukilovic, Seedorf, Osmanovic, Semdin, Kelmendi, Muftic, Abdulahovic, Cosic
Ima jos nekih juniora koji su tu, plus povrijedjeni Sosic i Foco znaci preko 40 igraca od kojih prvo moramo iskristalisati tim, a tek onda poceti dovoditi neke igrace
Evo Garcia, Ibraheem, Freeman, Garcevic, Dragovic, Zahirovic niko od njih jos nije zvanicni odigrao utakmicu, a mozda neki od njih budu neka rijesenja
Ti ga najavljiva 6 mjeseci ko Hallanda...
Tu je i on negdje, ma grijesim i ja jbg
Ono bio sam da mu se da sansa kao i ostalima da vidimo sta zna
Valja li ovaj nas Messi Mujkic (16) zabija strasne golove i lijevom i desnom
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A zar nije FK sarajevo bilo prvi klub koji je uopce doveo klupskog psihologa u Jugoslaviji . Zeljo ga nikad nije ni imao . A ovi ostali su tek nekad prije rata i to kako ko neki jesu neki nisu .f16 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 21:52Pa tvoj komentar je suvišan, čuj nije bio zločinac kad je bio u Sarajevu, logično. Ja ne znam da neko kako uči i istražuje postaje ratni zločinac, valjda se tako rađaš.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 20:52Stidite se svi do jednog. Treba vam svima osim banova isključiti internet za sva vremena.
Stidite se.
Sa svime ostalim se slažem u potpunosti.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Dobar je Bakir...
Ali on ima kako se ono kaye "pileca prsa" pa cesto je u problemu sa disanjem...
Treba mu malo mase da to prevazidje
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], jurisicduska, rishovski i 25 gostiju.