Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Svaka cast za Velez, ovaj Vukovar je odlicna ekipa predvođena dobrim trenerom. Pobjedili su i Dinamo u prvenstvu.
Kad vidim da duška pjeni znači da se sve dobro radi. Da se on ušutio onda bi se zabrinuo za dešavanja u našem timu.
Imate vi svojih pacijenata, koji znaju sva dešavanja u Sarajevu. Zato vi nemate šta Duški reći.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:55Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…1921boy je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:34A sta tebe boli kuurac sto smo u euforiji?Eto ti nama hoces dobro,pa ti krivo sto smo mi u euforiji.Mojne mi te price majke ti.Uzivaj u Mamicima i vasim pojacanjima a nas ostavi na miru.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:32Operisani od mozga. Možeš im Haracica dovest oni bi bili u euforiji.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne pjeni niko.
Samo vam fali malo realnosti.
Al dobro vi ste na Koningsa svrsavali kojem je Zeljeznicar prvi profesionalni ugovor u karijeri ali nije vas Bog mogo uvjeriti da će bit fijasko. Sad svršavanje na igraca kojeg je Gorica morala poslati na posudbu jer je bi višak u 22 igraca. Upravu si ne treba se mijesati.
Fantastičan igrac, meni krivo, pjenim i strah me i pomislit kako će igrat. I čir mi je pukao.
Duska i pise zbog vasih debila koji se miješaju u sve i svašta u Sarajevu. Kao opozicija tome.
Razumite dušku, nekad je navijao za nas.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dovelo Prokopa i osililo se.
Ja mislim da je to i razlog sto vi ne možete ništa nikad napravit, ne bi se moglo od vas živjeti da fkt dovedete kakvo pojačanje ili ne daj Boze nešto osvojite
Ja mislim da je to i razlog sto vi ne možete ništa nikad napravit, ne bi se moglo od vas živjeti da fkt dovedete kakvo pojačanje ili ne daj Boze nešto osvojite
Budimo malo realni. Kako nas je preuzeo Mirvić tebi je bar malo loše bilo. Kada bi uporedili broj postova u vezi nas ili tvoje ekipe dobro bi prevagnulo na našu stranu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Ne pjeni niko.
Al dobro vi ste na Koningsa svrsavali kojem je Zeljeznicar prvi profesionalni ugovor u karijeri ali nije vas Bog mogo uvjeriti da će bit fijasko. Sad svršavanje na igraca kojeg je Gorica morala poslati na posudbu jer je bi višak u 22 igraca. Upravu si ne treba se mijesati.
Fantastičan igrac, meni krivo, pjenim i strah me i pomislit kako će igrat. I čir mi je pukao.
Duska i pise zbog vasih debila koji se miješaju u sve i svašta u Sarajevu. Kao opozicija tome.kad vam to postane jasno manje cete biti kivni na mene.
Iako mi još nismo postali ozbiljan faktor, ali smo se pomaknuli sa mrtve tačke. Zbog toga si se ti zabrinuo da bi mi mogli bolje iskoristiti investitora nego što ste vi.
Prave rezultate tek možemo znati nakon koju godinu.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma ne ulazim u to, ima svega. Al fraer na ovom podforumu pise iskljucivo o Zelji i vazda sve zna, a mimo toga napise 276 postova dnevno. Svakom loncu poklopac. Niko nikakavu euforiju nije napravio, potpisali prvog igraca i to je to. Nit je ko rekao da je zvjerka nit da ne valja. Teren ce pokazati. Al ne duska ce nama reci jel on valja jer on zna.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Imate vi svojih pacijenata, koji znaju sva dešavanja u Sarajevu. Zato vi nemate šta Duški reći.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:55Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije vas još preuzeo. Dokaz tome ti je i ovaj transfer od kojeg ne da ne može zaraditi klub a ne investitor. Sa tacke biznisa bacanje para u bunar.arelinho je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:03Budimo malo realni. Kako nas je preuzeo Mirvić tebi je bar malo loše bilo. Kada bi uporedili broj postova u vezi nas ili tvoje ekipe dobro bi prevagnulo na našu stranu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Ne pjeni niko.
Duska i pise zbog vasih debila koji se miješaju u sve i svašta u Sarajevu. Kao opozicija tome.kad vam to postane jasno manje cete biti kivni na mene.
Iako mi još nismo postali ozbiljan faktor, ali smo se pomaknuli sa mrtve tačke. Zbog toga si se ti zabrinuo da bi mi mogli bolje iskoristiti investitora nego što ste vi.
Prave rezultate tek možemo znati nakon koju godinu.
Usput vi se ne preuzimate s vama se ulazi u strateško partnerski odnos. Nauci to, jer će ti reci da navijaš za Sarajevo sa prvom lošom situacijom.
Nije fkt, pa nek vas preuzme ko će vas slušati nakon 10 miliona budžeta da nemate pare i kao zbog tog ne možete ništa. Eto sad imate kako onaj reče najvise para, tako da konačno mozemo o fudbalu pricat.
Joj teksta o ovom prokopu
Pa ne bi ovako nahvalili vinija da je presao negdje drugo krv ti yebem.
Pa ne bi ovako nahvalili vinija da je presao negdje drugo krv ti yebem.
1946-1987
- tutankamon1905
- Kontakt:
Rodjeni cestitke na trofeju 
Ako moze tema sto je neko predlozio: bh klubovi na arena kupu,
posto je velez prvi klub koji ga je osvojio. Uvijek su postavljali standarde
Ako moze tema sto je neko predlozio: bh klubovi na arena kupu,
posto je velez prvi klub koji ga je osvojio. Uvijek su postavljali standarde
Pa možda i zna, Amar mu bio na svadbi.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:04Ma ne ulazim u to, ima svega. Al fraer na ovom podforumu pise iskljucivo o Zelji i vazda sve zna, a mimo toga napise 276 postova dnevno. Svakom loncu poklopac. Niko nikakavu euforiju nije napravio, potpisali prvog igraca i to je to. Nit je ko rekao da je zvjerka nit da ne valja. Teren ce pokazati. Al ne duska ce nama reci jel on valja jer on zna.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Imate vi svojih pacijenata, koji znaju sva dešavanja u Sarajevu. Zato vi nemate šta Duški reći.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:55
Ma fraer kidnapovo podforum. Sve on zna sta se desava kod nas, kod svakog kluba u ligi, vise pise o nama nego o svom klubu. Svako desavanje u Zelji prvi iskomentarise i ima provjerene informacija - nema veze sto mu se ni jedna info do sad nije potvrdila i sve zivo je fulio. Fraer nevjerovatan…
“Pricao sam sa Jusufom Gazibegovicem puno o Zelji”
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MostarReds22
- Kontakt:
Perac guzova iskoristio slobodnu subotu da isprati Veleža. Svaka cast definitivno nisi opsjednut Veležom. Pomislit cu cak da potices iz neke mostarske porodice dok se i poslije 30 godina ne mozes sa Veleža skinuti.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Dodje do njega dosta informacija koje nisu javne,al polovicno. Par stvari koje pise vidim da nesto zna ali u tom svemu ima i masu podataka a pogotovo zakljucaka koji def nisu tacni.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:19Pa možda i zna, Amar mu bio na svadbi.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:04Ma ne ulazim u to, ima svega. Al fraer na ovom podforumu pise iskljucivo o Zelji i vazda sve zna, a mimo toga napise 276 postova dnevno. Svakom loncu poklopac. Niko nikakavu euforiju nije napravio, potpisali prvog igraca i to je to. Nit je ko rekao da je zvjerka nit da ne valja. Teren ce pokazati. Al ne duska ce nama reci jel on valja jer on zna.![]()
Kao kod sviju, svi iznose što su čuli od nekoga. Kada bi forum bio mjerilo nečega, niko ni s kim ne bi pričao.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:28Dodje do njega dosta informacija koje nisu javne,al polovicno. Par stvari koje pise vidim da nesto zna ali u tom svemu ima i masu podataka a pogotovo zakljucaka koji def nisu tacni.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:19Pa možda i zna, Amar mu bio na svadbi.zeljodogroba je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:04
Ma ne ulazim u to, ima svega. Al fraer na ovom podforumu pise iskljucivo o Zelji i vazda sve zna, a mimo toga napise 276 postova dnevno. Svakom loncu poklopac. Niko nikakavu euforiju nije napravio, potpisali prvog igraca i to je to. Nit je ko rekao da je zvjerka nit da ne valja. Teren ce pokazati. Al ne duska ce nama reci jel on valja jer on zna.![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina,ali on voli nastupati sa pozicije apsolutnog autoriteta. Opet,meni je lik simpatican.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:32Kao kod sviju, svi iznose što su čuli od nekoga. Kada bi forum bio mjerilo nečega, niko ni s kim ne bi pričao.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:28Dodje do njega dosta informacija koje nisu javne,al polovicno. Par stvari koje pise vidim da nesto zna ali u tom svemu ima i masu podataka a pogotovo zakljucaka koji def nisu tacni.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma previše vi ozbiljno shvatate sve. To je vas osnovni problem. Ima raje zna za zajebanciju ima raje ne zna za zajebanciju i to je to. A i vi ste dosta nerealni pravite od svega spektakl. A ne znate ni gdje to vodi ni zašto je to tako.
Sta fali priznati da ste očekivali bolje igrače od ovog, isto ko da je to sramota. E to ti je taj proces evolucije, mi evo da nam dođe Yamal ne bi nam odgovarao jer se 10 godina suočavamo sa svim i svačim. Tako da polako nadoći će i to. Nije mi samo jasno kako vam prethodni prelazni rok gdje ste sve haman sve igrače fulili a svi su bili najavljeni kao veliki fudbaleri nije oci otvorio. Bar do pola.
Evo neću vise do kraja prolaznog roka pisat ništa pa cemo sumirat.
ko da cete bolje igrače dovodit ako ja ne pišem i sve će procvjetati. **** vas forum.
Sta fali priznati da ste očekivali bolje igrače od ovog, isto ko da je to sramota. E to ti je taj proces evolucije, mi evo da nam dođe Yamal ne bi nam odgovarao jer se 10 godina suočavamo sa svim i svačim. Tako da polako nadoći će i to. Nije mi samo jasno kako vam prethodni prelazni rok gdje ste sve haman sve igrače fulili a svi su bili najavljeni kao veliki fudbaleri nije oci otvorio. Bar do pola.
Evo neću vise do kraja prolaznog roka pisat ništa pa cemo sumirat.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sad si nacuo da ce bit top pojacanja pa neces pisat jeljurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:37Ma previše vi ozbiljno shvatate sve. To je vas osnovni problem. Ima raje zna za zajebanciju ima raje ne zna za zajebanciju i to je to. A i vi ste dosta nerealni pravite od svega spektakl. A ne znate ni gdje to vodi ni zašto je to tako.
Sta fali priznati da ste očekivali bolje igrače od ovog, isto ko da je to sramota. E to ti je taj proces evolucije, mi evo da nam dođe Yamal ne bi nam odgovarao jer se 10 godina suočavamo sa svim i svačim. Tako da polako nadoći će i to.
Evo neću vise do kraja prolaznog roka pisat ništa pa cemo sumirat.ko da cete bolje igrače dovodit ako ja ne pišem i sve će procvjetati. **** vas forum.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Hazre i 28 gostiju.