Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Benjamin Tahirović
Ma kakav on i lige 5
Može igrati ali eto ne igra.
- Goalgetter
- Kontakt:
On nema kvalitet za ligu 5.
Brondby, AEK, to je njegov nivo.
Brondby, AEK, to je njegov nivo.
Da je ovo normalna reprezentacija, ne bi imao mjesto ni na klupi.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Prosjecan igrac koji je dogurao tu gdje jeste preko jakim vezama. Svidjalo se to nekome ili ne to je cinjenica i ja to pricam vec 2–3 godine. On nikad ali nikad nece biti igrac za klub iz top 5 liga i sto prije to prihvatite bit ce vam lakse.
Kad su svi zdravi on je najslabiji igrac u prvih 11 i ozbiljno koci repku, igrac na njegovoj poziciji mora da bude kreator igre da ima najvise dodira s loptom da diktira tempo povezuje linije i ima viziju. Kod njega to nista nema, a za manje od 2 mjeseca puni 23 godine…
-
Edincapitano
- Kontakt:
Preko jaki veza momak stigao do RomeSindikat12 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 13:08Prosjecan igrac koji je dogurao tu gdje jeste preko jakim vezama. Svidjalo se to nekome ili ne to je cinjenica i ja to pricam vec 2–3 godine. On nikad ali nikad nece biti igrac za klub iz top 5 liga i sto prije to prihvatite bit ce vam lakse.
Kad su svi zdravi on je najslabiji igrac u prvih 11 i ozbiljno koci repku, igrac na njegovoj poziciji mora da bude kreator igre da ima najvise dodira s loptom da diktira tempo povezuje linije i ima viziju. Kod njega to nista nema, a za manje od 2 mjeseca puni 23 godine…
Pa nije peta liga BiH pa sad preko nekog rodjaka dobio sansu, Roma jedan od najveci klubova u Italiji.
Druga je prica sto se mozda nije razvio kako su mislili ali da je neko ga doveo do Rome samo onako jer ga vole il mu poznaju roditelje je prica za dijecu. Uozbili se.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, ali ljudi hoce od njega da naprave Busquetsa i onda kad nije na tom nivou onda je katastrofa.
Imali smo mrtvog Tino-sven susica kad smo bili najbolji, naravno da bi i Tahirovic mogao sjediti na klupi umjesto njega ili nekog slicnog.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Danski novinar Farzam Abolhosseini objavio je da Tahirović trenutno istražuje mogućnosti i da želi karijeru nastaviti u Bundesligi ili Premijer ligi.
"Može se očekivati skori odlazak Tahirovića, s obzirom da je krenula čistka u klubu i da je uprava njemu i još trojici igrača rekla da krenu u potragu za novim angažmanom", navodi isti izvor.
Zelim i ja milion eura, pa ne moze.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:33Danski novinar Farzam Abolhosseini objavio je da Tahirović trenutno istražuje mogućnosti i da želi karijeru nastaviti u Bundesligi ili Premijer ligi.
"Može se očekivati skori odlazak Tahirovića, s obzirom da je krenula čistka u klubu i da je uprava njemu i još trojici igrača rekla da krenu u potragu za novim angažmanom", navodi isti izvor.
Ovaj ako zavrsi u PL ili Bundesligi, svaka mu cast.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:39Zelim i ja milion eura, pa ne moze.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:33Danski novinar Farzam Abolhosseini objavio je da Tahirović trenutno istražuje mogućnosti i da želi karijeru nastaviti u Bundesligi ili Premijer ligi.
![]()
Ovaj ako zavrsi u PL ili Bundesligi, svaka mu cast.
Ja stvarno nemam predstavu koji je krajni Benjin domet, momak ima baš prevelike oscilacije u igri, od sjaja do očaja… Previše je klubova promijenio, treba mu da uhvati kontinutitet.
Upravo to. Ne kazem da u buducnosti nece mozda i otici, ali za to treba da je medju najboljim u ligi na svojoj poziciji. On to nije jos uvijek ni blizu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:43![]()
Ja stvarno nemam predstavu koji je krajni Benjin domet, momak ima baš prevelike oscilacije u igri, od sjaja do očaja… Previše je klubova promijenio, treba mu da uhvati kontinutitet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
On je jos relativno mlad, ali nije pokazao nikakav napredak od 18te godine kada je debitovao u Romi, od tad je u konstantnom padu, i ne vidim da ce se to zaustaviti. Moze biti sretan ako za par godina bude igrao u Brondbyu, a ne negdje u Svedskoj.
- VibeTribeX
- Kontakt:
njemu je Danska krajni domet
nije za boljeg
nije za boljeg
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Kakav Tahirović i premijerliga...
Bundesliga i nekako, ali klub u donjem dijelu tabele tipa Augsburg ili St.Pauli.
Bundesliga i nekako, ali klub u donjem dijelu tabele tipa Augsburg ili St.Pauli.
Zadnja izmjena: FoxMulder, dana/u 18 jan 2026, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cuj hoce da igra ligu petice, a yebeni Brondby ne racuna vise na njega.Coolpanda24 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:33Danski novinar Farzam Abolhosseini objavio je da Tahirović trenutno istražuje mogućnosti i da želi karijeru nastaviti u Bundesligi ili Premijer ligi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nevjerovatno glup clanak odnosno preglup kontekst u kojem se pominje Tahirovic i njegova karijera.
Što se tiče Bundeslige, mogao bi eventualno u Heidenheim kao klub s najmanjim budžetom, ide borba za opstanak i nisu atraktivni za dokazane igrače. Ili naljeto da pređe u jedan od klubova koji dođu iz Cvajte (eto i mene kao oni što svakog našeg igrača guraju kod Muslića
). Nešto kao Gigović što je iz Danske otišao u Kiel. Sve drugo u Njemačkoj je nerealno. Možda bi bio koristan nekom osrednjem klubu u Nizozemskoj ili Belgiji.
Evo zabio gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.