Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemoj duška da ne pišeš. Onda bi pomislio da smo u kanalu. Meni su zanimljivi tvoji upisi jer nisu glupi postovi.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma čuo sam da je neka transa legla pa bi mogli sta i dogovorit.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:40Sad si nacuo da ce bit top pojacanja pa neces pisat jeljurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:37Ma previše vi ozbiljno shvatate sve. To je vas osnovni problem. Ima raje zna za zajebanciju ima raje ne zna za zajebanciju i to je to. A i vi ste dosta nerealni pravite od svega spektakl. A ne znate ni gdje to vodi ni zašto je to tako.
Sta fali priznati da ste očekivali bolje igrače od ovog, isto ko da je to sramota. E to ti je taj proces evolucije, mi evo da nam dođe Yamal ne bi nam odgovarao jer se 10 godina suočavamo sa svim i svačim. Tako da polako nadoći će i to.
Evo neću vise do kraja prolaznog roka pisat ništa pa cemo sumirat.ko da cete bolje igrače dovodit ako ja ne pišem i sve će procvjetati. **** vas forum.
![]()
Ma neću evo da ih ispoštujem. Ali kad počne liga mozemo li makar fudbal komentarisat. Evo **** ovo sve.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma tanko je to,prave transe tek dolazejurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:43Ma čuo sam da je neka transa legla pa bi mogli sta i dogovorit.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:40Sad si nacuo da ce bit top pojacanja pa neces pisat jeljurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:37Ma previše vi ozbiljno shvatate sve. To je vas osnovni problem. Ima raje zna za zajebanciju ima raje ne zna za zajebanciju i to je to. A i vi ste dosta nerealni pravite od svega spektakl. A ne znate ni gdje to vodi ni zašto je to tako.
Sta fali priznati da ste očekivali bolje igrače od ovog, isto ko da je to sramota. E to ti je taj proces evolucije, mi evo da nam dođe Yamal ne bi nam odgovarao jer se 10 godina suočavamo sa svim i svačim. Tako da polako nadoći će i to.
Evo neću vise do kraja prolaznog roka pisat ništa pa cemo sumirat.ko da cete bolje igrače dovodit ako ja ne pišem i sve će procvjetati. **** vas forum.
![]()
Nije presudno da neki igrač koji nije bio nešto posebno standardan ili šta znam,da se neće snaći u našoj ligi. Ili obrnuto,da dodje sa dobrim CV ,a totalno se pogubi kod nas. Santos je najbolji primjer. Igrao 3,4 ligu HR,pa drugu ligu RS u Dubičkom Borcu i za godinu i po eksplodirao u Rudaru i Želji. I čovjek sad igra u Australiji i uzima fine pare.
Često je sve lutrija.
Često je sve lutrija.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nikad u zivotu nisam cuo za prezime Prokop 
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prokop ( kanal)
Tacno tako nikad se ne zna, a mislim da je klub ciljano ovo odradioZigazaga je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:46Nije presudno da neki igrač koji nije bio nešto posebno standardan ili šta znam,da se neće snaći u našoj ligi. Ili obrnuto,da dodje sa dobrim CV ,a totalno se pogubi kod nas. Santos je najbolji primjer. Igrao 3,4 ligu HR,pa drugu ligu RS u Dubičkom Borcu i za godinu i po eksplodirao u Rudaru i Želji. I čovjek sad igra u Australiji i uzima fine pare.
Često je sve lutrija.
Prokop je igrao sa Karamarkom, igrao protiv Dzeke, znas nas jezik. Vjerujem da je fizicki spreman za nasu ligu, a nadam se da ce se brzoo uklopiti u Zelju
Sve u svemu lijepo je vidjeti da igrac iz kluba koji je cetvrti u Austriji dodje u nasu ligu

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sta ce Austrijska Bundes Liga mi trebamo dovodit igrace iz jace lige od nase
Igrac nije doaso kao slobodan vec je realizovan transfer.
Bilo ko da dodje jedino mjerilo je teren pa vidjet cemo, jeftin nije sigurno
Igrac nije doaso kao slobodan vec je realizovan transfer.
Bilo ko da dodje jedino mjerilo je teren pa vidjet cemo, jeftin nije sigurno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rotacijski igrač prosječnog kluba u austriskoj ligi je i više nego dobar, jbg iz ugla Željezničara mora se od nekud početi jer sa ovim sastavom teško da mogu biti konkurencija Veležu u toj borbi za 4 mjesto što je i trener sam skonto a i svjestan ako ne izbori Europu da je bivši već u maju 100%.
Po ovakvom vremenu je Sarajevo silovalo Željezničar.
Zato su vasa pojacanja iz fenjerasa Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Druge Rusks ligeDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:52Rotacijski igrač prosječnog kluba u austriskoj ligi je i više nego dobar, jbg iz ugla Željezničara mora se od nekud početi jer sa ovim sastavom teško da mogu biti konkurencija Veležu u toj borbi za 4 mjesto što je i trener sam skonto a i svjestan ako ne izbori Europu da je bivši već u maju 100%.
Ovo je tek pocetak za Zelju i dovodit cemo sve jace i jace igrace
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma dovodite iz liga petice šta to mene briga, vagoni takvih igrača je prošlo kroz naš klub i ništa napravili nismo. Opet ti kažem od nečeg se mora početi jer vam je trenutni igrački kadar realniji u borbi za opstanak nego za Europu.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:01Zato su vasa pojacanja iz fenjerasa Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Druge Rusks ligeDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:52Rotacijski igrač prosječnog kluba u austriskoj ligi je i više nego dobar, jbg iz ugla Željezničara mora se od nekud početi jer sa ovim sastavom teško da mogu biti konkurencija Veležu u toj borbi za 4 mjesto što je i trener sam skonto a i svjestan ako ne izbori Europu da je bivši već u maju 100%.
Kao to sad se ti okrenu, prvo mladi igrači to treba dovoditi a sad si odjednom oduševljen ovim polovnjakom.
Mi plačamo talente od 17 godina po 300 000 KM a vi ste daleko daleko od toga.
Svaka cast, nastavite samo kako radite, a pusti se nas. Ili ne daju kompleksi pa moras da pratis Zelju vise nego svoj klub?DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:16Ma dovodite iz liga petice šta to mene briga, vagoni takvih igrača je prošlo kroz naš klub i ništa napravili nismo. Opet ti kažem od nečeg se mora početi jer vam je trenutni igrački kadar realniji u borbi za opstanak nego za Europu.NoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:01Zato su vasa pojacanja iz fenjerasa Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Druge Rusks ligeDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:52Rotacijski igrač prosječnog kluba u austriskoj ligi je i više nego dobar, jbg iz ugla Željezničara mora se od nekud početi jer sa ovim sastavom teško da mogu biti konkurencija Veležu u toj borbi za 4 mjesto što je i trener sam skonto a i svjestan ako ne izbori Europu da je bivši već u maju 100%.
Kao to sad se ti okrenu, prvo mladi igrači to treba dovoditi a sad si odjednom oduševljen ovim polovnjakom.
Mi plačamo talente od 17 godina po 300 000 KM a vi ste daleko daleko od toga.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma ovo je odličan transfer neka priča ko šta hoće.
Mislim teren je mjerilo, ali igrač iz top 10 lige, kluba koji je 4. na tabeli je ogroman napredak u odnosu na ranije transfere, a i transfer je plaćen, tako da je otvoreno novo tržište.
Mislim teren je mjerilo, ali igrač iz top 10 lige, kluba koji je 4. na tabeli je ogroman napredak u odnosu na ranije transfere, a i transfer je plaćen, tako da je otvoreno novo tržište.
Pitari, sta ima novo kod nas?
Ko nam dolazi, koliko ga placamo, je li imamo ili nemamo para?
Je li nam los deal ili nije i tako to.
Ko nam dolazi, koliko ga placamo, je li imamo ili nemamo para?
Je li nam los deal ili nije i tako to.
Prvak NR BiH: 1946
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Po objavi Hartberga pušten jer nije dobijao minute i nisu računali na njega. Njegova odluka
Predsjednik uprave i generalni direktor Erich Korherr : „Dominik je bio prava sreća za TSV Hartberg. Osvrćemo se na tri uspješne godine u kojima je bio apsolutni adut za naš klub, i na terenu i izvan njega. Nije dobivao minutažu koju je želio u jesenskoj sezoni, tako da je njegova odluka razumljiva. Nismo mu htjeli stajati na putu i želimo mu sve najbolje u budućnosti, i na terenu i izvan njega.“
Kone nikad da nauce izgleda. Svaki put hajp i onda idee lagani pad.
Umjesto da se poklope i sute oni se dizu i dizu.
Kad Trnokop bude flop, ocekujem da ce reci igra iz ljubavi a ne da ima ogromnu platu
Umjesto da se poklope i sute oni se dizu i dizu.
Kad Trnokop bude flop, ocekujem da ce reci igra iz ljubavi a ne da ima ogromnu platu
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Duskaa koji nam je sljedeci transfer, znal se sta
nek crknu dusmani, najjaci smo
Nodi, jel istina da je novi Dzeko, Korora otpisan od ovog smucara Slovenca ?NoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:01Zato su vasa pojacanja iz fenjerasa Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Druge Rusks ligeDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:52Rotacijski igrač prosječnog kluba u austriskoj ligi je i više nego dobar, jbg iz ugla Željezničara mora se od nekud početi jer sa ovim sastavom teško da mogu biti konkurencija Veležu u toj borbi za 4 mjesto što je i trener sam skonto a i svjestan ako ne izbori Europu da je bivši već u maju 100%.
Fuj, nista im nije sveto. Pa ti si o njemu roman napisao a oni ga samo onako sutnuse !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Balorda, nedimmmm1337, rishovski, Zigazaga i 30 gostiju.
.png)