Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Covjek kad cita sta ovi pitari pisu reko bi da nam bjeze 50 bodova i da imaju 20 vise od zrinjskog i borca i da su prosle godine na polusezoni bili prvaci
Nije bitno, svakako se radi o odličnoj prinovi. Kada bi svaki kojeg dovedu bio ovakav, napredak neće izostat.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:27Po objavi Hartberga pušten jer nije dobijao minute i nisu računali na njega. Njegova odluka
Predsjednik uprave i generalni direktor Erich Korherr : „Dominik je bio prava sreća za TSV Hartberg. Osvrćemo se na tri uspješne godine u kojima je bio apsolutni adut za naš klub, i na terenu i izvan njega. Nije dobivao minutažu koju je želio u jesenskoj sezoni, tako da je njegova odluka razumljiva. Nismo mu htjeli stajati na putu i želimo mu sve najbolje u budućnosti, i na terenu i izvan njega.“
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Završili su sezonu na 8. mjestu a trenutno između njih i 10. pozicije je 5 bodova. Oni su 4.ekipa Austrije kao sto ste vi 1.ekipa Bosne. Ako završe 7-8 bice uspjeh.
A pogotovo prestanite pricati da ste platili transfer. Ugovor o transferu se potpisuje i za besplatne transfere. Primijetio sam da vas ta terminologija malo buni.
Završili su sezonu na 8. mjestu a trenutno između njih i 10. pozicije je 5 bodova. Oni su 4.ekipa Austrije kao sto ste vi 1.ekipa Bosne. Ako završe 7-8 bice uspjeh.
A pogotovo prestanite pricati da ste platili transfer. Ugovor o transferu se potpisuje i za besplatne transfere. Primijetio sam da vas ta terminologija malo buni.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma u 5 deka mi i vi ha ja ba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mi smo kar.ina a vi ste velika kar.ina
Ali izgleda da pusu novi vjetrovi pa bi uskoro oba kluba mogli bit malo manje karine nego sto jesu.
Opet je nezanimljivo se raspravljat sa navijačima Borca znamo svi da je to kratkoročno, a da se raspravljamo sa Zrinjskim nemamo argumenata nazalost.
Evo duške stručnjaka, nije odavno 
-
19vendetta87
- Kontakt:
A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Završili su sezonu na 8. mjestu a trenutno između njih i 10. pozicije je 5 bodova. Oni su 4.ekipa Austrije kao sto ste vi 1.ekipa Bosne. Ako završe 7-8 bice uspjeh.![]()
Oni su 8.Ekipa lige zvanično.
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
Dakle nije to 4. ekipa Austrijske lige.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina, ali momak se naigrao u tom Hartbergu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Završili su sezonu na 8. mjestu a trenutno između njih i 10. pozicije je 5 bodova. Oni su 4.ekipa Austrije kao sto ste vi 1.ekipa Bosne. Ako završe 7-8 bice uspjeh.![]()
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
Bilo je igrača koji su u neke klubove naše lige došli kao velike zvijezde,a u tom istom Hartbergu nisu mogli uvezati 3 tekme.
Trenutno su 4. tulipane, o tome se govori, čovjek jednačinu napravio od tabelejurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ma nije oni su treca liga Austrijske al su četvrti u prvoj ligi. Nesto tako. Joj konjajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
- tutankamon1905
- Kontakt:
zasto onda ti spominjes koliko su od desetog mjesta, ako on ne smije spominjati koliko su od drugog mjestajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 15:45Prestanite ba pricati da je Hartberg 4. ekipa u Austriji.
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja govorim da nisu 4. ekipa Austrijske lige, to moze samo neznalica izvalit. Isto ko sto izvaljujete da ste platili odstetu a izađe da su ga pustili jer ne racunaju na njeg. To vas J**+ jer od svega pravite vise nego sto jest ustvari.Arma00 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:25Trenutno su 4. tulipane, o tome se govori, čovjek jednačinu napravio od tabelejurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10
A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...![]()
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
Ja vam govorio za one holanđane silne da su vam ih uvalili menadzeri, vi ovdje skakali za vrat, sad svi to isto pricate. Mislim uvijek se pokaze da sam ja upravu nazalost.
Tutankamon smije se spominjat ali daleko su oni od 4. ekipe Austrijske lige, al ne čudi me i oni kad su bili 2. nakon nepotpunih kola postavljali su ovdje tabele.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Al bez zajebancije lik je teška konjina. Kakve on budalastine sve pise to je za izucavanje psihijatra nekog dobrog.
-
jurisicduska
- Kontakt:
To se slažem. Ali ne treba pretjerivati.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:23Istina, ali momak se naigrao u tom Hartbergu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nemoj mi plasmana u pola sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:10
A izmedju njih i drugoplasirane ekipe je 3 boda razlike...![]()
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
Bilo je igrača koji su u neke klubove naše lige došli kao velike zvijezde,a u tom istom Hartbergu nisu mogli uvezati 3 tekme.
Solidan igrac sa solidnim Cvem. Daleko od onog sto se najavilo na presu. Boljevic je bolji igrac od ovog po svemu.
@gavran pokušaj argumentovano razgovarati to kad napišeš “konj” samo ispadneš neozbiljan. Normalno možeš objasniti svoje stavove. Ima frajer 300 minuta u ligi vi pisete ko da je kapiten. Pisete platili odštetu niste. Mislim sto pretjerujete ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 jan 2026, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zato sto je poremecen...tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:28
zasto onda ti spominjes koliko su od desetog mjesta, ako on ne smije spominjati koliko su od drugog mjesta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U pravu si, od druge austrijske lige do 4. tima austrijske Bundeslige.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:29Ja govorim da nisu 4. ekipa Austrijske lige, to moze samo neznalica izvalit. Isto ko sto izvaljujete da ste platili odstetu a izađe da su ga pustili jer ne racunaju na njeg. To vas **** jer od svega pravite vise nego sto jest ustvari.Arma00 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:25Trenutno su 4. tulipane, o tome se govori, čovjek jednačinu napravio od tabelejurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14
Nemoj mi plasmana u pola sezone.
Sezonu prije su bili 4.
A sezonu prije 11.
Ja vam govorio za one holanđane silne da su vam ih uvalili menadzeri, vi ovdje skakali za vrat, sad svi to isto pricate. Mislim uvijek se pokaze da sam ja upravu nazalost.
Tutankamon smije se spominjat ali daleko su oni od 4. ekipe Austrijske lige, al ne čudi me i oni kad su bili 2. nakon nepotpunih kola postavljali su ovdje tabele.
Otprilike takva ti je svaka prognoza.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Panični transfer. Bas onakav kakav treba da vi mislite da to ide a sustinski ne ide kako se najaviloArma00 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:34U pravu si, od druge austrijske lige do 4. tima austrijske Bundeslige.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:29Ja govorim da nisu 4. ekipa Austrijske lige, to moze samo neznalica izvalit. Isto ko sto izvaljujete da ste platili odstetu a izađe da su ga pustili jer ne racunaju na njeg. To vas **** jer od svega pravite vise nego sto jest ustvari.
Otprilike takva ti je svaka prognoza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.