Liverpool FC
Re: Liverpool FC
Flo 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakva kontra i onda lopta dosla do Gakpa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Etiketa zvjerka.
Gakpo qarina nevidjena
Gakpo qarina nevidjena
Wirtz tako mlad a vec babo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma skloni ga s kornera, celavi qurtonu
Xabi gledas li 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E kakav debil, ne vjerujem. Prodajte ga sad i odma, ne čekaj ljeto da ode sam.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj kad skontam da su ovog Florentina htjeli naši a Benfica tražila 100m...
Dobar pokusaj Konatea.
Konate doktore, uspio si
Konate doktore, uspio si
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 17 jan 2026, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahahahahaha hajde Arne ciao
.ebem ja ovog Slota. Čim neko počne iole da igra fudbal protiv njega odmah mu naprave problem.
Dobar je bio dok se Burnley samo branio.
Dobar je bio dok se Burnley samo branio.
Ovo je bilo neminovno
Dajte otkaz ovom majmunu vise a i nek povede Gakpa sa sobom.
Ovo je za otkaza veceras odmah, Wirtz ga drzi na poslu. Ne znam kakav izgovor mozes imati da ti Burnley daje gol i igra se s tobom na Anfieldu. Ja razumijem da protiv Arsenala ne smijes srljat s loptom pa ni izlazit visoko u presing al protiv **** Burnleya pokusavat igrat nekakav mid block, smijesno.
Xabi slobodan, ne znam šta cekaju..
Citavu sezonu isti qurac. Suvisno je vise i pricat, povremeno dobri momenti i onda ide gasenje. Tesko da ce ovaj popusit otkaz barem dok se sa svim takmicenjima ne halalimo.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.