Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatično prezime, ko kod nas Guzina u vakat
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sta ces ti hajcat, glupan ko oni isto. U pet deka bogalji
Ide hubjer, pravo pojačanje, redovno igrao 
- dubioza144
- Kontakt:
Pa Ljajic je po karijeri jedno od najvecih imena u ligi pa da ne zabi gola Želji iz slobodnog jos bi se Mirvic pljuvo radi njegovog dolaska i propale investicije
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Prokop solidno pojačanje, moze biti i top a i mrtvi prosjek, vidjecemo na koju stranu ce otici u nasoj ligi. To je jedina istina. Samo nisam siguran da bi platio za njega neki transfer, ako je dzaba ok potpis.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Salu ba na stranu, Prokop bi bio pojačanje svakoj ekipi u ligi. Ne znam sta se primate ko budale. Ozbiljan cv i kontinuitet igara. Trebao bi valjati. Osmica ili desetka taman ono sto vam fali povredom Sosica.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvo, nije Hubjer, nego Hujber, a pod broj dva, mi nemamo potrebe za igračem koji će odmah upasti u prvih 11 na toj poziciji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:41Salu ba na stranu, Prokop bi bio pojačanje svakoj ekipi u ligi. Ne znam sta se primate ko budale. Ozbiljan cv i kontinuitet igara. Trebao bi valjati. Osmica ili desetka taman ono sto vam fali povredom Sosica.
Prokopace teren
Meni je duska bio ok dok ga nije djipke poceo braniti. Tu sam vidio da se nesto "obatalilo"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
jurisicduska
- Kontakt:
To jeste istina.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:33Pa Ljajic je po karijeri jedno od najvecih imena u ligi pa da ne zabi gola Želji iz slobodnog jos bi se Mirvic pljuvo radi njegovog dolaska i propale investicije
Fk Željezničar.
Posteno.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:05Meni je Duska isto bio ok dok se nisu pojavili ovi delegati da broje tuđe pare ismijavaju sve sto ima veze sa Sarajevom i tako. Od tad nešto nije normalan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Hujber je p i č k i n dim za Prokopa....
Prvo ja nisam nikakav djipke, ja sam gospodin za tebe. Drugo, postavljam ti pitanje ali sam trebao ovako da skontaš Hubjer ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.