Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Veceras ako kiksaju to ce biti i treci kiks kuci protiv sva 3 tek promovisana tima sto je porazavajuce. Kakvi padovi u igri, pad intenziteta, fokusa i energije to je nevjerovatno.
Dva smislena napada su dovoljna da pokazu koja je panjcuga konatea i koliko ga boli qrc za ovim timom
Celavi qurton nema muda da se zali upravi za manjak stopera ali moze se pisati na ove jadnike tima Ramsey, Chiesa, Rio
Celavi qurton nema muda da se zali upravi za manjak stopera ali moze se pisati na ove jadnike tima Ramsey, Chiesa, Rio
U lika su ruke non-stop u džepovima...
Mene bgm sramota
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako ce dovodit Xabija nek to urade sad. Nema nikakve svrhe trpit ovog do kraja sezone. Ocekivat da cemo magicno proigrat i osvojit LP ili kup je na nivou naucne fantastike.
Srce, čast i ponos!
Realno, iako baš mislim da već planiraju na ljeto novog trenera, a da će Slota ostaviti do kraja sezone čisto da završi sezonu.
Ali realno je da se ne treba čekati. Možda se u UCL može nešto uraditi, ali sa Slotom teško. Šteta tolikih para ljetos da se ne osvoji ništa.
Ma šta ce dobiti do kraja sezone sa ovim levatom, daj bilo koga sad, pa na ljeto Xabi ili neko drugi.
Ovo je sramotno.
Ovo je sramotno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja bih Xabia večeras odmah kontaktirao. Mislim da bi trčeći došao kod nas.
Ma svaki naredni minut sa Slotom je gubljenje vremena. Daj Xabija da taman uigra malo ekipu i spremi za narednu sezonu. Pod Slotom nismo ni sekunde napredovali.
Jbte dan i Burnley pa trebaa ih sa tri gola otrest bez ikakve price
Jbte dan i Burnley pa trebaa ih sa tri gola otrest bez ikakve price
Srce, čast i ponos!
I ovaj našao sad 7 minuta da produži. Ko što gledam dajemo ga i ova agonija iz sedmice u sedmicu se nastavlja.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jos jedna u nizu,malo li je.Ako i ovu bruku prezivi onda stvarno trebe ove iz vrha preispitat.Spasite sezonu dok se jos moze,ako je plan Enriqe dovest Hogdsona ako treba do kraja sezone samo da se spasi tim dok jos moze,ako je olan Xabi odma rjesavaj neka sjedne i uigrava.Pa sramota da te Skot **** parker skoluje na sred Anfielda
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sam je sebe zajebo sto je dopustio da se udje u sezonu s ovim kadrom. 10x bolje bi ovo izgledalo s postenim krilima i jednim stoperom, sigurno u borbi za titulu, ali bezmudas nije smio pisnuti. Da ih je bar prozvao u toku sezone na presicama, ali ni to. Daj kukaj na low-blockove i sto protivnici igraju drugacije nego sto bi on htio. Ko bi reko da je Holandjanin.
Steta sto ga Anthony ne zabi
Spakuj i ovog zabara za Juventus ne treba nista za njega
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zajebao je on sam sebe jer nema pojma. Čovjek nema ideju, plan, sistem, nista .Finn je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:52Sam je sebe zajebo sto je dopustio da se udje u sezonu s ovim kadrom. 10x bolje bi ovo izgledalo s postenim krilima i jednim stoperom, sigurno u borbi za titulu, ali bezmudas nije smio pisnuti. Da ih je bar prozvao u toku sezone na presicama, ali ni to. Daj kukaj na low-blockove i sto protivnici igraju drugacije nego sto bi on htio. Ko bi reko da je Holandjanin.
**** Burnley ti bod uzima.
Arne, dabogda te UN čuvao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.