Premijer liga BiH - aktuelno
- robertkosar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
He he Djeljo dobio prvo pojacanje
Trnokop
jos da im dodju motika i ajzin 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ma da nije derbija niko to ne bi pisao vjeruj. Pogotovo za pare koje prima.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:16Ljaljic je u svakoj skoro odigranoj utakmici imao doprinos, bio je povrijeđen dobar dio polusezone. A ovo što je odigrao mimo derbija je opravdao epitet pojacanja. 13 utakmica 3 gola 2 asistencije i par jako dobrih utakmica sasvim korektno.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:09To jeste istina.dubioza144 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 17:33Pa Ljajic je po karijeri jedno od najvecih imena u ligi pa da ne zabi gola Želji iz slobodnog jos bi se Mirvic pljuvo radi njegovog dolaska i propale investicije
Očekuje se od njega tek ono najbolje ako ga povrede zaobiđu.
Fk Željezničar.
Evo i vi o parama, kažu Duška piše . Ne zna niko ovdje kolika mu je plata, džaba samo baljezgate i on sam je izjavio da lupate ciframa.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:43Ma da nije derbija niko to ne bi pisao vjeruj. Pogotovo za pare koje prima.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:16Ljaljic je u svakoj skoro odigranoj utakmici imao doprinos, bio je povrijeđen dobar dio polusezone. A ovo što je odigrao mimo derbija je opravdao epitet pojacanja. 13 utakmica 3 gola 2 asistencije i par jako dobrih utakmica sasvim korektno.
Pa sta ce reci, mediji znaju moju platu? Daj ba pa nije niko lud.. Nisam nista negativno rekao vec kako realno stvari stoje.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:15Evo i vi o parama, kažu Duška piše . Ne zna niko ovdje kolika mu je plata, džaba samo baljezgate i on sam je izjavio da lupate ciframa.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:43Ma da nije derbija niko to ne bi pisao vjeruj. Pogotovo za pare koje prima.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:16
Ljaljic je u svakoj skoro odigranoj utakmici imao doprinos, bio je povrijeđen dobar dio polusezone. A ovo što je odigrao mimo derbija je opravdao epitet pojacanja. 13 utakmica 3 gola 2 asistencije i par jako dobrih utakmica sasvim korektno.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dali su i oni ovom 25 hiljada eura mjesečno
Al meni je od svega najjace kako se prica da ne cure informacije, a ovde ljudi prije par dana pisali da dolazi ovaj Trnokop.
Zasto se to sad fura ta prica?
Zasto se to sad fura ta prica?
Zar nije neki problem sa prednjim križnim da ima?robertkosar je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:40He he Djeljo dobio prvo pojacanjeTrnokop
jos da im dodju motika i ajzin
![]()
Moguće da sam pomiješao malo.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 17 jan 2026, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Pa, reci nam ti realno kako stvari stoje. Evo, mi ne znamo.
Ne znam zašto imaš potrebu glumiti nekog insajdera kad to nisi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
Zna pablo dosta toga
Ko je rekao da sam insajder? Nema ko nije objavio primanja i platu, ne glumim ja insajdera vec ti govorim da nema medija koji nije prenio. Sta se palite sve i da prima 3M, ako imate platiti sta se brinete..Herson je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:23Pa, reci nam ti realno kako stvari stoje. Evo, mi ne znamo.
Ne znam zašto imaš potrebu glumiti nekog insajdera kad to nisi.
Fk Željezničar.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E ybg sad.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:43Ma da nije derbija niko to ne bi pisao vjeruj. Pogotovo za pare koje prima.nokee je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:16Ljaljic je u svakoj skoro odigranoj utakmici imao doprinos, bio je povrijeđen dobar dio polusezone. A ovo što je odigrao mimo derbija je opravdao epitet pojacanja. 13 utakmica 3 gola 2 asistencije i par jako dobrih utakmica sasvim korektno.
Da nije zabio vama, da nije asistirao protiv Zrinjskog, da nije ovo, da nije ono…
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma jok znaju oni,isto ko da je negativna stvar sto se moze placati toliko neki igrac.. Uvrijedili se.
Fk Željezničar.
Ja ipak vjerujem njemu više nego ovima na forumu.Pablo11 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:24Ko je rekao da sam insajder? Nema ko nije objavio primanja i platu, ne glumim ja insajdera vec ti govorim da nema medija koji nije prenio. Sta se palite sve i da prima 3M, ako imate platiti sta se brinete..
Svako iole razumna osoba koja prati naš fudbal i bar malo poznaje dešavanja ovdje zna da one cifre veze s mozgom nemaju. Mijenjaš klupsku strategiju, okrećeš se mladim, neafirmisanim, jeftinijim igračima, a u rosteru držiš igrača sa platom, koju si ti pročitao u medijima...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- BiHSportman
- Kontakt:
Ljajic je igrac, ako imas pare dovest ces ga da je ne znam ti kakva strategija. Madjionicar kao sto je on privlaci raju na stadion, pa izbacili ste majice nakon derbija, sigurno da je prodaja dobro isla. Takvi igraci se ne smiju propustiti ako imas mogucnost da ga kupis.Herson je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:34Svako iole razumna osoba koja prati naš fudbal i bar malo poznaje dešavanja ovdje zna da one cifre veze s mozgom nemaju. Mijenjaš klupsku strategiju, okrećeš se mladim, neafirmisanim, jeftinijim igračima, a u rosteru držiš igrača sa platom, koju si ti pročitao u medijima...
Fk Željezničar.
Ljaljić je majstor, ali vjerujem da se već sad kaje što je došao u ovu travestiju od ekipe.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šta li duška kaže za ovog igrača što dovode iz FK Vejsila...
Svakom Sandžakliji je san da bude neko i nešto u Sarajevu,tako i Ljajiću
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Juče sam gledao neki njegov intervju kod one bucmaste, izdržao sam do pola, kao da AI odgovara.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: avanti003, HugoSancez, Vanja8 i 9 gostiju.