Šteta za Kororu, samo da se više ne ponove nikad nikakvi Trogrančići da idu na pripreme al’ na probu...irfo je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:15Ne ide u tursku, ali ni korora koliko znamdubioza144 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 14:07Od Kolica se najvise ocekuje u drugom dijeluocekujem da upise neku dobru skolu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako volim ovo, ni traga ni glasa o igraču u medijima
Počelo je
Počelo je
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
GavranBeli
- Kontakt:
Jadni Nodi sve skautiro samo nije Prokopa
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Prokopali te daBogda
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sta ti je debilcino forumska
Fk Željezničar.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Navodno su mu Jedileri otplatili ugovor
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
nek crknu dusmani, najjaci smo
To je najveći dobitak koji smo mogli dobiti, niko nije imao pojma da se pregovara sa ovim igračem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma budimo realni znalo se prije par dana, samo dok se otkrilo ime. Ali da se smanjilo mahalanje to svakako.
Fk Željezničar.
Ko je znao? Misliš da portali ne bi objavili? Ili šatro insajderi da bi bili važni? Jedino se špekulisalo da dolazi igrač iz Austrije, i to je sve. I to su pojedinci znali. Više se o Naliću laprdalo.
A polako, vremenom se neće znati ni to.
Ko bude korektno izvještavao, i ne lupao gluposti a la Sinan, imaće tu privilegiju da ga klub obavijesti onda kada bude smatrao da informacija treba ići u javnost. Mahalski mediji neće imati nikakvu informaciju. Pa bujrum.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Nakon svih transfer perioda vise ne znam ni sam sta ocekivat. Pravi ljudi su tu, uspostavljaju konekcije,veze sa jakim ljudima. Napokon je došao neko ko ce sve te jake struje (finansijski mocne ljude) usmjeriti u jednom pravcu i da su tu svi isključivo radi pomoci klubu bez ikakvih posudjivanja nego sigurne prihode ce Zeljo imat za narednih 100 godina. Nijaze Brkovicu hvala ti sto postojis
Ne jako pametan nacin bez ega i razmislsjanja da ce neko nesto dobit od Zelje jer vec jesu u proslosti vrijeme je da se nesto i da bez kompromisa.
Vjerujem da je ovo historijski period i sve ovo sto se desilo dolaskom i samog investitora al na stranu i sam investitor kad si dobioo gospodina Nijaza. Sada me samo interesuje nacin i ko ce se fakat dovesti,jer smo u mogucnosti.
Objektivno Borac je doveo spanca iz rudara top igrac,dovode jos igrača po meni jako ozbiljnih.
Zrinjski... Ako im Belinho dodje......... Uz ovo dosada sto su uradili plus se Vraca Kis i Cavar... Uz Lagumdziju ... Sve cemo sami vidjeti...
Sarajevo... Jbg pijaca su vazda bili al evo vec dovode iz Danske lige... Budimo realni top liga.
Velez podero turnir u Hrvatskoj... Gledao sam tekme...neprepoznatljiv Velez....
A mi... Idemo na pripreme a doveli smo jednog igraca.... Mene licno to bas brine...
Momci sretno,bez povreda,Uprava svu srecu svijeta vam želim i moju podršku imate.
Ne jako pametan nacin bez ega i razmislsjanja da ce neko nesto dobit od Zelje jer vec jesu u proslosti vrijeme je da se nesto i da bez kompromisa.
Vjerujem da je ovo historijski period i sve ovo sto se desilo dolaskom i samog investitora al na stranu i sam investitor kad si dobioo gospodina Nijaza. Sada me samo interesuje nacin i ko ce se fakat dovesti,jer smo u mogucnosti.
Objektivno Borac je doveo spanca iz rudara top igrac,dovode jos igrača po meni jako ozbiljnih.
Zrinjski... Ako im Belinho dodje......... Uz ovo dosada sto su uradili plus se Vraca Kis i Cavar... Uz Lagumdziju ... Sve cemo sami vidjeti...
Sarajevo... Jbg pijaca su vazda bili al evo vec dovode iz Danske lige... Budimo realni top liga.
A mi... Idemo na pripreme a doveli smo jednog igraca.... Mene licno to bas brine...
Momci sretno,bez povreda,Uprava svu srecu svijeta vam želim i moju podršku imate.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nijaze reaguj, prijelazni rok je neuspješan ako ne potpiše Kasim Rabihić (32) - Saarbrucken 
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Bice jos pojacanja ne brini se.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:32Nakon svih transfer perioda vise ne znam ni sam sta ocekivat. Pravi ljudi su tu, uspostavljaju konekcije,veze sa jakim ljudima. Napokon je došao neko ko ce sve te jake struje (finansijski mocne ljude) usmjeriti u jednom pravcu i da su tu svi isključivo radi pomoci klubu bez ikakvih posudjivanja nego sigurne prihode ce Zeljo imat za narednih 100 godina. Nijaze Brkovicu hvala ti sto postojis
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Nista se ne brini. Kad hulaglupka kaze da ce biti jos pojacanje nema brige onda.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Znao je hulaglupka on je blizak ljudima iz kluba. Sve covljek zna.VeteranSA je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:13Ko je znao? Misliš da portali ne bi objavili? Ili šatro insajderi da bi bili važni? Jedino se špekulisalo da dolazi igrač iz Austrije, i to je sve. I to su pojedinci znali. Više se o Naliću laprdalo.
A polako, vremenom se neće znati ni to.
Ko bude korektno izvještavao, i ne lupao gluposti a la Sinan, imaće tu privilegiju da ga klub obavijesti onda kada bude smatrao da informacija treba ići u javnost. Mahalski mediji neće imati nikakvu informaciju. Pa bujrum.
Sta im znaci another exclusive ono na onoj stranici ?
Koja stranica ?
Inace to znaci jos jedna eksluziva
Dobro je potpisali su jos mladjeg Prokopa (28) i zadovoljan samLokomotifa je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:38Nijaze reaguj, prijelazni rok je neuspješan ako ne potpiše Kasim Rabihić (32) - Saarbrucken![]()
Ne znam samo sta su rijesili koje im pozicije trebaju,ostaju li Krpic i Konings
Evo Brajanac (24) reseta danas gol i asistencija

Treba vidjeti onog lijevog beka iz Zvezde Avdica (18) babo mu je igro za Želju
Dovest ga dat mu prvih 11 da igra, prodat ga za 5 miliona i repka svakako kuburi sa lijevim bekovima

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 20:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Splaslo jasta je.Tek ce da splasne naredne sedmice.Mozes pozelit dobrodoslicu igracu sto je doso,jedino ako te nije sramota,nadam se da neces dolazit na utakmice dok je Mirvic u klubu.Naucili ste vi to tako.Ucili ste od najboljeg.Bit ce jos pisanja,samo recite aaaaaaaaaaa.perodeformero je napisao/la: ↑17 jan 2026, 02:05Splasnu ovo oko Mirvića lagano, evo već krenula i najnovija saburanja
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GavranBeli, Levin i 16 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)