Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne zna Arteta naprijed ništa, evo dvije tekme umjesto 6 boba uzeli jedan bod.
Nabijem ga na qrac, **** raspalo da mu nije kornera ne bi top4 bili.
Nabijem ga na qrac, **** raspalo da mu nije kornera ne bi top4 bili.
- feniksptica
- Kontakt:
Umjesto +9 sl kolo vjv +4 il ako budemo imali srece +5
Dovestnekog trenera koji ce iskoristit ove igrace u napadu da zavrsi poso do kraja sezone.
Dovestnekog trenera koji ce iskoristit ove igrace u napadu da zavrsi poso do kraja sezone.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Invincibles14
- Kontakt:
Joj da je ovdje nekog ozbiljnijeg trenera mi bi imali plus 20
Nemojte zajebavat, 3-4 odlicne prilike propustene, izmjene odlicne, kakve veze trener ima sa tim?
Ma Arteti je bitno da ne izgubi, realno nijedan igrač večeru nije zaradio.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto ne mogu ovog optimizma.
Ovdje si trebo napravit 15 sansi...
Nikad bolju priliku u ligi do kraja neces imat. Osim u medjusobnom s Cityem al tu se vec zba sta ce. Povuc se pa sta Bog da
Ovdje si trebo napravit 15 sansi...
Nikad bolju priliku u ligi do kraja neces imat. Osim u medjusobnom s Cityem al tu se vec zba sta ce. Povuc se pa sta Bog da
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Sad ce opet nekih gluposti u izjavi navaljat
Drzali smo sve pod kontrolom bla bla, nismo imali srece bla.bla
Drzali smo sve pod kontrolom bla bla, nismo imali srece bla.bla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rasuli smo ih u drugom jelde
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakve prilike, kakvu si ti akciju vidio večeras na fudbalskom terenu?
Kakvu inače akciju vidiš u režiji Mikela Artete, a da nije prekid?
Yebo mu Gabriel Jesus familiju, tvrdoglavo pseto je navrlo da mu opet igra i da mu nikad trofeja ne donese, i ova harakiri postava večeras, hej ligaška tekma ti Maduekea počinješ
Kako mu treba slatko otkaz dati ako ligu ne osvoji ove sezone nakon ovih propuštenih prilika.
- AshburtonG
- Kontakt:
Arteta ce vodit pionire Buducnosti iz Banovica ako ne osvoji ove godine titulu. Lik je ulupao milijardu funti i nakon 4 godine i dalje nema pecat svoje igre u ofanzivnom segmentu. Ok defanzivno stojimo dobro, nema sta, tu mu se mora cestitat. Medjutim, mi ove sezone, kao i prosle, da nismo imali prekida, bili bi vjervatno u grcevitoj borbi za top4. Sto se tice igre u polju, nema sanse da smo najbolja ekipa lige, sto je velika sramota s ovolikom sirinom i ovakvim igrackim kadrom.Brokula je napisao/la: ↑17 jan 2026, 20:27
Jel vakat da se kaze da fakat nikad nista necemo osvojiti sa Artetom?
Protiv Liverpoola mrtvi, ne znaju napasti. Protiv Celzija preorali teren, ubili ih. Protiv Foresta isto kao i protiv Lpoola. Cisto sumnjam da je slucajnost. Covjek se jednostavno boji i kukavica je nevidjena
Medjutim, ne osvaja uvijek najbolja ekipa i najbolja igra, to barem mi najbolje znamo. Samo sto sam ja poceo navijat za Arsenal uz Bergkampa, Piresa i Titija, a sad sam primoran gledat kako se dize stadion na noge kod svakog kornera, kao da se Isus iz mrtvih dize.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Kakve bola prilike kao sto netko rece, ovo je bila tekma da se stisne i napuni ove fenjerase do vrha, a ne mucit se. Kakav crni Madueke, on je za ulaska s klupe kao i Martinelli. Cim sam vidio sta je promasio bilo je u glavi da nas samo ne kosta ona prilika. Ono ozbiljan napadac ne propusta, ali srecom znamo da on nije ozbiljan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ispod rada prolazi kakva je kari.na Saka postao, sa čovjekom bukvalno umire svaki napad a i postao je dosta prepotentan
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Saka je vama kao Bruno Fernandes Unitedu.
Najviše kritika popije, a svi su svjesni da je najbolji igrač tima i da nije to to bez njega.
Najviše kritika popije, a svi su svjesni da je najbolji igrač tima i da nije to to bez njega.
Martinellijev mrtvi zicer je odredio ovdje utakmicu. Sta je taj u stanju da promasi
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Valjalo bi mozda bacit oko na ovog malog Manea iz Wolvesa pogotovo kad i ako ovi ispadnu i ostavit ga na posudbi godinu dana da se lijepo jos razvija
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
valjalo bi baciti oko na novog trenera tipa cesc fabregas
- QUARTERBACK
- Kontakt:
znas sta me najvise nervira kod njega, to sto je jucer citav svijet znao kako ce izaci na teren u kojoj formaciji i 90% prve postave koja ce igrati, lik nema varijacija nikakvih znaci zasto se jucer nije promjenilo nesto da malo iznenadis protivnika, da probas izaci ofanzivnije nego inace npr rice na 6 ispred njega eze i odegard, probas druze nesto novo imas toliko igraca u ekipi razlicitih profila koji su dokazano igrali u drugim ekipama u razlicitim formacijama znaci sve su to sad iskusni igraci na top nivou ovo je kriminal sto on radi.. jadna igra zadnje dvije utakmice nismo gola dali jer lik ne zna izmiksati nista novo..
evo da ne bude da serem i unosim negativu, ja ne vidim da on moze napredovat kao trener vise od ovoga sto smo do sad vidjeli.. pa on bi od messija probao napraviti igraca sistema ko sto radi sad s ezeom smijesan trener
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.