Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da nisu iranci koga bitnog uhvatili tamo na protestima.Nemoguce da se nartiv ovako lako mjenja u svega par dana,od doci cemo po vas,do zahvalnica sto su kooperativni 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nemanja99 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 14:09Svima koji se iskidaše ovdje da obrane šerijatski zakon i bradate vođe koje ga provode želim što skoriji život pod istim. Dabogda meni sudbinu krojili CIA, Mosad i Trump, koji su po vama krivi za prosvjede, a vama Ajatolah, taj veliki pravednik.
Dabogda meni u susjedstvu živjelo deset židovskih obitelji, a vama jedna džihadistička.
Pošteno? Pošteno.

Cuj ovog Izraelci i dzihadisti. Sta smo mi Bogu zgrijesili da imamo ovakve susjede i komsije...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ma nije ovo ni susjed ni komsija nego retardirani goretzka koji iz sela u tuzlanskom kantonu ponovno glumi hrvata na forumu po hiljaditi put, ne znam samo kako raja odmah ne skonta bolesnika
Trump says eight European countries face 10% tariff for opposing US control of Greenland
Donald Trump has said he will impose 10% tariffs on Nato countries - including the UK, France, and Germany – who have deployed troops to Greenland amid US threats to take over the Arctic island.
In a lengthy Truth Social post, he said “Denmark, Norway, Sweden, France, Germany, The United Kingdom, The Netherlands, and Finland have journeyed to Greenland, for purposes unknown”, adding: “This is a very dangerous situation for the Safety, Security, and Survival of our Planet.”
The US president said 10% tariffs will be imposed on all goods the countries export to the United States from 1 February, followed by a 25% rate from 1 June.
“This Tariff will be due and payable until such time as a Deal is reached for the Complete and Total purchase of Greenland,” he added.
Trump reiterated his warning that “China and Russia want Greenland”, saying “there is not a thing that Denmark can do about it”.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mislio sam da je normalniji iskreno.
Mislim da je trump do sad i Alema iznenadio
Tacno lik misli da je ovo sve igrica, a da je on igra 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zabranit ljudima preko 65 godine da se bilo čime bave što se društva tiče. Možda da uređuju cvijeće u parku i sl. al da to bude plafon.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Cuj ovoga kod Senada, Hrvati se ne osjecaju ugodno u Sarajevu
Ustase vjerujem, a od decembra pa do danas sam vidio stotine auta sa tablicama ST, ZG...odose na Jahorinu i Bjelasnicu.
Ustase vjerujem, a od decembra pa do danas sam vidio stotine auta sa tablicama ST, ZG...odose na Jahorinu i Bjelasnicu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- VensanKasel
- Kontakt:
Ko još gleda Senada ?
To se samo gleda kada su izbori , tada je baš zanimljivo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako necu, evo Senad vadi Ramu iz govana po pitanju Bosnjaka u Makedoniji.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koji smog ispred farova jbt. Kao da nesto gori!
Fuuuj!
Fuuuj!
Narucio sam Amiri kacket.
560 maraka. Valjda ne zajebu
560 maraka. Valjda ne zajebu
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mogao si takav na pijaci uzeti za 30 marona, ali ok, svakako si pun keshovine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znam.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 23:53Mogao si takav na pijaci uzeti za 30 marona, ali ok, svakako si pun keshovine.![]()
Redovno uzimam u Pepcu i Sinsay, btw.
Vidio sam "kuglu" Almira Kurta kako ceka zenu ispred Pepca.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 18 jan 2026, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Ali kakva dominacija Rame Isaka na FACETV. Pishanje po Ustashama. 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi se slikao s njim?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prkačin je ustaša na kvadrat, što i ne krije, ali poprilično pametan i vrlo sposoban za debate. I dođe Ramo i fakat ga otrese jer ovog levata mržnja izjeda. Spominje neko orgijanje nakon pobjede Turske protiv Hrvata, a zaboravlja vatromet. Isto ga pomete Ramo s ovom spomen pločom u Sarajevu.
Ovo sam prije svega pogledao jer je mirisalo na shitshow poznavajući karakter obojice, meme likovi. O Senadu se nema šta reći, taj bi na noge otišao sad Sratku Mladiću da može, a da ne ugosti ovog ustašu zbog gledanosti. Na kraju krajeva je kišobrandžiji i Krajišniku otišao na noge. Otpad ljudski.
Ovo sam prije svega pogledao jer je mirisalo na shitshow poznavajući karakter obojice, meme likovi. O Senadu se nema šta reći, taj bi na noge otišao sad Sratku Mladiću da može, a da ne ugosti ovog ustašu zbog gledanosti. Na kraju krajeva je kišobrandžiji i Krajišniku otišao na noge. Otpad ljudski.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 60 gostiju.