Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
adointer10
- Kontakt:
Re: Serie A
Kakva dominacija Coma..
Ma rasuli ih ljudi ali klasični bunkeraš alegrica koji ima sreće kao malo ko u svijetu fudbala
Umjesto 3 razlike toliko su ih izdominirali 1:1 poluvrijeme, ne bi me čudilo ni da preokrene sa jednim šutem u drugom poluvremenu
Umjesto 3 razlike toliko su ih izdominirali 1:1 poluvrijeme, ne bi me čudilo ni da preokrene sa jednim šutem u drugom poluvremenu
Zadnja izmjena: GIBRA, dana/u 15 jan 2026, 22:07, ukupno mijenjano 2 puta.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Da razmutimo secera, nek je spremno aa. Cuva Max Pulisica za drugi dio i preokret.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nema na kog ne laju prvo poluvrijeme, povedose 1:2 iz nicega: odlika sampionske ekipe
Ac mailand 
I eto ga
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pises gluposti, nema ko nije na nasoj temi napisao da smo razmontirani, da je nezasluzeno. Uhfatio si se jednog komentara i ovdje gluposti pises.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 22:04Nema na kog ne laju prvo poluvrijeme, povedose 1:2 iz nicega: odlika sampionske ekipe![]()
Ac mailand
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovako je i sa Juventusom redao nezaslužene pobjede dok nije došao Napoli pa mu stavio 5 komada, prije ili kasnije on neki debakl doživi.
Jedino je problem što ti čovjek ubije volju za fudbalom
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Adrien igra bolju sezonu od ovosezonskog i lanjskog Scotta, ali nema faktor Unitedove hype masine pa niko ni rijeci o tome
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ja sam ti gore objasnio (pa i nacrtao) zašto postoji fraza "prvenstva se osvajaju na malim utakmicama", i to zna cijeli svijet. Stvarno nemam više volje pokušavati objašnjavati se s nekim za koga sam na primjeru ostalih forumaša davno uvidio da je lakše objasniti zidu nego njemu.milanist je napisao/la: ↑15 jan 2026, 13:58U situacijama gdje je bas mala razlika, kao prosle sezone koja je odlucila prvaka, svaka utakmica je bitna, i za svaku se moze reci da je odlucila prvaka. Ti si naveo da se prvenstvo uzima na malim ekipama. Ne bi se bas slozio. Moze se uzeti i na velikim sve zavisi kako gledas. Evo sam navodis primjer da je Inter izgubio titulu jer su popusili od Lazia, nije li to velika utakmica? Sve male padose u vodu onda. Ili da kazes Napoli je uzeo jer je dobio Romu, Milana etc.
Uzme je onaj ko na kraju bude imao najvise poena, bilo na malim bilo velikm timovima![]()
PS. Od kad ti je Inter - Lazio velika utakmica, pa do jučer ti to nije bila.
PPS. Sam si sebe demantirao, uzmeo onaj ko ima najviše poena, budući da godišnje imam preko 30 malih utakmica u ligi, to je preko 90 mogućih bodova, uzme onaj tko tu najmanje prospe bodova.
PPPS. Znam da čak i ti to kontaš, nisi toliko glup, nego ti neda tvoj ego przinati da redovno pišeš gluposti pa kad ti se skrene pozornost, nastaviš se samo još više ukopavati.
Ajde pozdrav, nek bude da scudetto osvaja onaj tko osvoji najviše bodova u mečevima Juve/Milan/Inter/Napoli. **** preostala 32 kola.
Tako je ljepoto, pusti mene da se koprcam u svojim glupostima, a ti odj.... u skokovima. Eto ako ti tako pase. Jer stvarno ne znam ni ko si niti sto si se zakacio za moj post
valjda ti zasmetalo nesta. Super onda ako je tako, da nastavim.
Pozdrav.
Pozdrav.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Da zasmetalo mi, šta si ti napisao, ja budale 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li iko zna koju fantomsku povredu ima Lukaku pa ga nema od Avgusta? Pa da je ACL sjebao bio bi blizu povratka
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ako znamo da igra seniorski fudbal od svoje 16-te, to u kombinaciji sa njegovom velikom masom za očekivati je da mu je tijelo već poprilično istrošeno, učestalije povrede i sporiji oporavci su očekivani.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakve su najave, kad bi se mogli vratiti Lukaku i deBruyne?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Bravo Cagliari 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.