Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uze im Zrinjski pred nosom Nalica 
- imekorisnicko
- Kontakt:
Iskreno,ocekujem ih na 5 mjestu sa bar 10 bodova zaostatka iza 4,al eto zivi bili pa vidjeli.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:03Podcjenjujemo mi opasno Velež, Velež radi kvalitetno bas. Mogli bi oni i u kupu do kraja. Imaju sad Sirokog koji je najgora ekipa u ligi sigurno poslije ovog kraha finansijskog. Tako da polufinale kupa i 4 na tabeli. Nije to za podcijeniti a sve su bolji i bolji.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- dubioza144
- Kontakt:
Ma ja samo ne volim da se pljuju ili eto uzdizu igraci zbog njihovih karijera kada potpisu za nas ili vas ili bilo koga, komentare treba dati tek nakon par utakmica dok odigraju, a i mi i vi znamo da su nas vise zaebali ovi sa vrhunskim karijerama nego ovi sa slabijim. Jest da stoji da vise ocekujes od ovih vrhunskih jer ih i masnije platis pa onda kad nije to to vise se razocaras, al opet nema potrebe ismijavat transfere bilo koje ekipe dok ne vidis te igrace koliko su i za sta sposobni a tek posle treba sud dat.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 21:44Vjeruj mi eto uopste se ja ne raspravljam s tobom. On je već počeo igrat. Zao mi je sto ne gledaš. Pa na derbiju je imao pored tog gola dva tri poteza komplet vam odbrana ispadne, recimo ono iz okreta u for Guliju, kad je Karamarko spasio na liniji. Imao je problema sa lozom igrao i pod injekcijama, kasnije kad je došao Mario ga je odmorio i doveo u optimalnu formu. Plus tek je došao nije nikad igrao ovdje , malo je drugačiji sport, plus mi bili u debelom kurcu. Polako.
Za Stilu svaka čast zaista, vrhunski igrac, da je vise takvih majstora.
I ako si ozbiljan momak nemoj citat sta pisu fudbalske analfabete po forumima pa oni su za Gulija govorili da je los, prije toga za Ahmetovica. Ne zna sva raja fudbal. Nit prati. Nemoj govorit pljuvali ga zbog par pojedinaca na forumu. Uvijek ces naći takve i kod vas i kod nas.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobro ako dođe Nastic a danas je dobio papire i ako uspijete dogovoriti Valona Berishu i još 2 pojacanja u tom rangu moglo bi biti tako. Ali polako.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:09Iskreno,ocekujem ih na 5 mjestu sa bar 10 bodova zaostatka iza 4,al eto zivi bili pa vidjeli.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:03Podcjenjujemo mi opasno Velež, Velež radi kvalitetno bas. Mogli bi oni i u kupu do kraja. Imaju sad Sirokog koji je najgora ekipa u ligi sigurno poslije ovog kraha finansijskog. Tako da polufinale kupa i 4 na tabeli. Nije to za podcijeniti a sve su bolji i bolji.
Pravi patriota nek pjeva s ultrasima i Stimcem za dom spremnih
Stimac vrijedja sve redom i bivsi reprezentativac ode tamo
Ni ne treba nam takav, bilo je vecih, a i bice vecih igraca na Grbavici
Razumijem sve, postujem rezultate i igru na terenu Zrinjskog, ali tamo ni za milion ne bih otisao zbog svega oko kluba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa **** ga nece lik đaba igrati, isprsite se daj mu platu.Smijesno sviju mi, ljudi mu dali gutu i to je to.Sve mi se cini da vas onaj brkovic ne zavali lažima idt.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dali smo mu dobru platu, imao bi najvecu u ZeljiRule_hz je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:30
Pa **** ga nece lik đaba igrati, isprsite se daj mu platu.Smijesno sviju mi, ljudi mu dali gutu i to je to.Sve mi se cini da vas onaj brkovic ne zavali lažima idt.
Nasi navijacu su napravili veliki hajp i dosla je info do Zrinjskog koji je ponudio vise, ali i vece bonuse ukoliko osvoje titulu ili prodju Cristal
Nalic i agenti to koriste, pa su trazili od Zelje jos vise, ali on ne vrijedi te pare i ne treba nam
Mislim dok ga Zeljo nije trazio zaboravili bi svi na njega, jer nije ga niko ni spominjo 6 mjeseci i supak se tako ponasa…
Sad i da dzabe hoce da dodje NE TREBA NAM
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sa Adzemom i ekipom mislim da bi na kraju tako zavrsilo.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:17Dobro ako dođe Nastic a danas je dobio papire i ako uspijete dogovoriti Valona Berishu i još 2 pojacanja u tom rangu moglo bi biti tako. Ali polako.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:09Iskreno,ocekujem ih na 5 mjestu sa bar 10 bodova zaostatka iza 4,al eto zivi bili pa vidjeli.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:03Podcjenjujemo mi opasno Velež, Velež radi kvalitetno bas. Mogli bi oni i u kupu do kraja. Imaju sad Sirokog koji je najgora ekipa u ligi sigurno poslije ovog kraha finansijskog. Tako da polufinale kupa i 4 na tabeli. Nije to za podcijeniti a sve su bolji i bolji.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jos se furate na kvazipatriotizam, taman toliko ste zaostali za prva 4 mjestaNoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:27Pravi patriota nek pjeva s ultrasima i Stimcem za dom spremnih
Razumijem sve, postujem rezultate i igru na terenu Zrinjskog, ali tamo ni za milion ne bih otisao zbog svega oko kluba
Nije samo zbog toga nego dok ga Zeljo nije trazio svi su i zaboravili na njega, jer nije ga niko ni spominjo 6 mjeseci i supak se tako ponasa…ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:34
Jos se furate na kvazipatriotizam, taman toliko ste zaostali za prva 4 mjesta![]()
Imamo mi nekih opcija tu su Ibraheem (19), Freeman (18) obojica su brzi od Nalica, a Sosic (23) kad se vrati Nalic bi svakako na klupi zavrsio
Imaju Garcia (20), Garcevic (20) momci koji tek treba da zaigraju za Zelju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa babo ga nama nudio, ali ga tata Zoki odbio...NoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:38Nije samo zbog toga nego dok ga Zeljo nije trazio svi su i zaboravili na njega, jer nije ga niko ni spominjo 6 mjeseci i supak se tako ponasa…ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:34
Jos se furate na kvazipatriotizam, taman toliko ste zaostali za prva 4 mjesta![]()
Imamo mi nekih opcija tu su Ibraheem (19), Freeman (18) obojica su brzi od Nalica, a Sosic (23) kad se vrati Nalic bi svakako na klupi zavrsio
Imaju Garcia (20), Garcevic (20) momci koji tek treba da zaigraju za Zelju
Sta mislis ili mislite o ovom patrioti?NoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2026, 22:27Pravi patriota nek pjeva s ultrasima i Stimcem za dom spremnih

Ne mislim nista lik je Srbijanac i nema veze s Bosnom
Sta je smijesno?
Sosic (23) je trenutno najskuplji igrac lige uz Vukovica

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opet spominjes prigradske livade i nekakve kasabe oko Sarajeva, a osnivac Zelje iz Cekaluse.goGlobal je napisao/la: ↑17 jan 2026, 20:30
Ovo napisano s tvoje strane veze s vezom nema.
Prvo mi objasni za koga je carsija navijala prije nego je fuzijom oformljen Torpedo, sadasnje FK Sarajevo. Drugo, objasni mi kako je moguce da se sve vase veze za carsiju od kad ste nastali a nastali ste na prigradskim livadama, oformljeni od raznih gmazova radnika koji su se sljegli hunticima prugom u tadasnje radnicke kasabe oko Sarajeva.
Koliko sami sebe lazete i ubjedjujete u te lazi. Napravili ste mit i oko Carsije, a klub vam od pocetka do danas vode ljudi sa strane. I dalje se kunete u taj mit, a u sustini ste ga preuzeli iz Osimove izjave “da bi carsija imala za koga navijati” koja je potpuno izvadjena iz konteksta jer se odnosila na vlast. I kad ste se osnovali vecinom igraci iz grada Sarajeva su bili oni sto su presli iz Zelje
Mozemo pricati i o navijackim grupama i njihovom nastanku, Manijaci koji su se osnovali u SG i okupljali na Kovacima, dok su se HZ osnovali u novogradskim dijelovima grada.
Cinjenice od historije do danas su jasne, a vi spinujte koliko hocete.
Nekad se prepiru u starini i važnosti, za koga Sarajlije navijaju? Tu se mehanički “spuca” odmah odgovor: Za Sarajevo! E, sad tu uočavamo paradoks. Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju! Željo je stari radnički klub, dvadesetih godina prošlog stoljeća nastao, tako što je regrutovao prvu radničku klasu ondašnjeg Sarajeva. To je bilo još uvijek predindustrijsko doba. Austro-Ugarska je stigla, a jedini privredni segment u Sarajevu bila je željeznička radiona. Fabrika je bila na Pofalićima, a uposlenici su dolazili s Vratnika i iz Starog grada. Ti radnici su na posao nosili meterize, a kad se taj turcizam prevede to znači kantica. - objašnjava Sidran.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 17 jan 2026, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sada je Transfermarkt odjednom važan 
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Venom i 9 gostiju.