Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pa ovo nisu istine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jedan bezvezan sut i gol
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zasluzeno Spaleti jede **** dzaba, eksperimenti bezveze imas posjed ali jedna dobra sansa u 60 minuta ne mijenjas nista debilizam.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nazalost, konkretniji sut od svih nasih.
Ps. Mi samo zbog ovog uzasno retardiranog nacina izvodjenja kornera i ocajnog gubljenja vrrmena dok dvojica dodju do coska (tako smo i slobodnjak u prvom pretvorili u kontru protivnika) nismo nista zasluzili.
15 kornera izvedes bez ikakve opasnosti 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
nije ni cudo sto su pustili lile ovakvih panjeva free
Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 17 jan 2026, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Conceica nograisao
Kad bi sastavio David+ Opendu nebi dobio normalnu 9-ku
Fali nam napadac i to je to
Fali nam napadac i to je to
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
nezasluzeno totalno. Toliko nesretno i kako svaki golman protiv nas bude igrac utakmice jel moguce to. A tuge. Valja se sad psihicki vratiti poslije ovakvog poraza
Ne razumijem cemu gluposti, kada si nasao sistem koji ide. Protiv Leccea si imao sanse, ovo veceras osim posjeda je sve lose, ne mozes sve na Kenana, bez drugog krila, kasne zamjene, korneri prica za sebe.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
sada Benfica koja ne pamtim kad smo posledni put pobedili 
Ja sam zadovoljan, imamo igru i dominiramo. Ova sezona je svakako upropastena od strane Tudora
Završit ćemo među prva 4 sigurno, treb graditi tim sa Spaletijem za naredne godine
Odavno nisam vidio ovakvu dominaciju našu, a nismo ni sreće imali jbg
Dobro je ovo Spaleti poslozio, igrali smo pressing visoki od prve minute
Da je Thuram igrao od poceteka umjesto Koop mi bi dobili
Završit ćemo među prva 4 sigurno, treb graditi tim sa Spaletijem za naredne godine
Odavno nisam vidio ovakvu dominaciju našu, a nismo ni sreće imali jbg
Dobro je ovo Spaleti poslozio, igrali smo pressing visoki od prve minute
Da je Thuram igrao od poceteka umjesto Koop mi bi dobili
Ma nije stalno do golmana nego i do nas je. Jednostavno nemamo normlnog napadaca
Nisam gledao, ali po vidjenim statsima; 21-2 udarci, 78-22 posjed mi je jasno da je otprilike kopija leccea. Nije iznenađenje da ova ekipa ima rezultate koji ne prate igru koja je uglavnom odlicna jer fali killera na svakoj poziciji i jer igramo u nakardnoj ligi gdje se ovakve ekipe brane s 12 igrača i ubodu 1 sut. Cagliari danima najavljuju kao minu i očekivao sam iskreno da će i pogoditi s tim koliko se pisalo.
Na mercatu se mora nešto uraditi jer Spalleti je uradio odlican posao, o sreći i ne pricati jer je Juventus nema tako da nadograditi deficitarna mjesta i uzeti top 4.
Koliko je Kenan stativa pogodio, tipa 10 ove sezone?
Na mercatu se mora nešto uraditi jer Spalleti je uradio odlican posao, o sreći i ne pricati jer je Juventus nema tako da nadograditi deficitarna mjesta i uzeti top 4.
Koliko je Kenan stativa pogodio, tipa 10 ove sezone?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 jan 2026, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Steta, bezveze izgubljena utakmica. Nevjerovatno kako nece Yildiza gol, jos ona stativa.
1946
Prodje i taj najlaksi dio raspored u sezonu, dva kiksa koje niko nije sanjao! Nelogično mi je da kosovar dobije minutu u sezoni u klubu kakav je Juventus, gledao sam bolje igrace u BHPL! Guli je bolji igrac! Mario ne moze dobiti minutu? Chiesa skup 15mil?
Najlakse bi bilo prodati obojicu ovih crnaca za bilo kakav novac, ali to znaci da bi Comoli sam sebi potpisao otkaz!
Pogba, ni blizu Lecea, nismo imali ni jednu priliku, moglo se igrati tri dana ne bi dali gol..
I da, sad je dobro i top 4
Najlakse bi bilo prodati obojicu ovih crnaca za bilo kakav novac, ali to znaci da bi Comoli sam sebi potpisao otkaz!
Pogba, ni blizu Lecea, nismo imali ni jednu priliku, moglo se igrati tri dana ne bi dali gol..
I da, sad je dobro i top 4
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 jan 2026, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
nije tipa lecce utakmica jer smo bili totalno bez idejni napred,da nije bio kenana mi ni sut ne bi uradili kako treba
Daj Douglasa Costu za 15 minuta pa ne moze bit gori od ovog zergove, kakav cirkuzant je zavrsio u juveu.
David+ openda da ih poduplas nisu vlahovicu do mudda
Jos jednom bravo za algoritam comolia sve sto je doveo sve same klase

Treba vidjet prodit ugovor kosticu, ruganiju i slicnim jeebo Yildiza gdje ces mu dat 6 miliona
David+ openda da ih poduplas nisu vlahovicu do mudda
Jos jednom bravo za algoritam comolia sve sto je doveo sve same klase
Treba vidjet prodit ugovor kosticu, ruganiju i slicnim jeebo Yildiza gdje ces mu dat 6 miliona
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
sto je jedan napisao vidis da je kisa bila brz teren umjesto da pucas po zemlji glupi conceincao 4 lopte bez veze u bunar bacio a openda u spicu kraj ovog mesara mine. Kako nemaju mozga da pucaju po golu vec tokom citave utakmice ubacaji..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.