Nismo je ni zasluzili kad su trpili ovog konja nakon silnih poraza,a uz sve to igre nikakve skoro godinu dana mi nemamo.Venom je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:35Bgm i da smo kojim slucajem uvalili jos jedan gol danas isti bu mi osjecaj bio kao i sa ovim remijem. Znas da i ta neka pobjeda bila rezlutat slucajnosti ili individualnog kvaliteta, a nikako potpisa trenera.
Ne znam do kada ga misle trpiti ali ovo je stvarno gubljenje vremena. Nek se Chelsea i United malo dignu nema nama LP sljedece sezone
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ovo isto i za Diaza vrijedi samo na drugaciji nacin, ali to je to
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Taj moze samo u PSV pravit razliku,garantujem da nikad niko za njim nece zalit samo da hoce otic zajedno sa svojim guznim trenerom.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mi ćemo dati otkaz Slotu tek onda kada United/City/Tottenham i kompanija pograbe iole vrijedno pomena.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
On je još uvijek tu?
Vjerovatno ce ga otpustit u ponedjeljak
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nekako mi se cini da je sad pravi momenat. Dali su mu stvarno puno vremena da popravi situaciju da ne ispadne da se zaboravila prosla sezona i da Liverpool olako otpusta trenera. United i Chelsea ce dobiti new manager boost i top5 opasno visi s ovakvom igrom. Xabi je neocekivano postao slobodan a valjda je i prije zaposlenja Slota bio prvi izbor. Jos sad kad se i Salah vrati pa ako krene i on opet da zakuhava situaciju bice svega
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A i nova pojačanja su taman kliknula. Frimpong i Kerkez sve bolji, o Wirtzu da ne pričam. Novi trener to može kapitalizovati vrlo lako. Ekipi je potrebno neko osvježenje.
Da je jedan ovakav
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
I prvu smo igrali na ovakav nacin samo smo nekako uvaljali gol i dobili mec.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovdje treba spomenuti i jako je bitno da krivicu ne snosi samo Slot nego i dvojica koja su radila na strategiji poslovanja i transferima. Stvar je u tome da postoji taj drugaciji nacin u Liverpoolu i princip da se daje ljudima sansa i da se ne radi instant nista ali imaju problem jer ocigledno to ne funkcionise i tesko im je preci preko tog principa kluba. I njima je jasno da ovo ne vodi nigdje i da je razocarenje blaga rijec za ovo stanje za koje su takodjer odgovorni. Slot jeste veliki krivac za mnogo toga, prije svega nije uspio da nadje rjesenje za mnoge probleme i dobio je vise vremena nego bilo gdje sto bi dobio s obzirom na stanje ali se i nosio s greskama nadredjenih treba dodati. Cekanjem do ljeta i furanjem principa ce potonuti, reakcijom ce dobiti nesto i to znaju i mislim da su odugovlacili do maximuma ali sad je stanje kljucanja, a sve je to zakuhalo dodatno sto Xabi dobija otkaz i sad aje slobodan, ako je istina da je bio prvi pick na ljeto onda ce se ovo rijesiti samo na jedan nacin do kraja januara...
Iskreno zao mi je sto je doslo do ovoga jer ne zelim Slotu otkaz, nije to fazon Liverpoola ali doslo je do tacke pucanja, pravi greske ne samo takticke nego pravi greske na presicama, game managementu, handlanju nekih igraca itd. Poceo je da gubi konce i tesko ih je pohvatati, opet kazem nije sve do njega, ima do dvojice s kravatama, ima do igraca koji su razocarali itd.
Pitanje je takodjer ako dodje Xabi sta ocekivati, da li ima igraca koji ce odgovoriti njegovim zahtjevima i taktici iako na ruku ide stvar da ima tu dva igraca s kojima je dosegnuo trenerski vrhunac u dosadasnjoj karijeri, a pozitivan sok bi dobro dosao svima.
Iskreno zao mi je sto je doslo do ovoga jer ne zelim Slotu otkaz, nije to fazon Liverpoola ali doslo je do tacke pucanja, pravi greske ne samo takticke nego pravi greske na presicama, game managementu, handlanju nekih igraca itd. Poceo je da gubi konce i tesko ih je pohvatati, opet kazem nije sve do njega, ima do dvojice s kravatama, ima do igraca koji su razocarali itd.
Pitanje je takodjer ako dodje Xabi sta ocekivati, da li ima igraca koji ce odgovoriti njegovim zahtjevima i taktici iako na ruku ide stvar da ima tu dva igraca s kojima je dosegnuo trenerski vrhunac u dosadasnjoj karijeri, a pozitivan sok bi dobro dosao svima.
fatih terim interim
Hajd sve, ali fakat koja logika stoji iza toga da on kornere izvodi
Srce, čast i ponos!
Nema otkaza do ljeta, taman zavrsili van top 5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.