FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ima li negdje snimak gdje je Adebayor zasluzio crveni zbog saketanja a nije ga dobio?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
pokusavam naci, medjutim na youtubeu slabi i highlightsa ima a kamoli pojedinih kadrova , al biceadriano_leite je napisao/la:Ima li negdje snimak gdje je Adebayor zasluzio crveni zbog saketanja a nije ga dobio?

- thenaturalone
- Kontakt:
Ako se ne varam to je onaj start Busqetsa i tad su bile spanske sudije koje su u neku ruku tolerisale grubu igru jer da su kaznili crvenim Busqetsa, onda bi Pepe morao dobiti crveni kad je isao namjerno na Messiev zglob, pa bi Arbeloa morao dobiti crveni zbog namjernog gazenja Ville dok je ovaj bio na travi (fol mu nije osjetio nogu pod kopackomAllGunsBlazing je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:u vezi snimka,nije nastiman evo skinuo sam utakmicu od sinoc i usporeno se vidi da je prvo loptu dirao pa alvesa,svejedno cist crveni
a sta je sa ovim drugim??? jel i ovo crveni??? a nesto se ne sjecam da li je barca zavrsila sa 10 igraca..
neko kaze igra reala p*****, sta je onda prigovaranje Barcinih igraca??? ni jedan faul ne prodje nije bitno bio tezi ili laksi bez unosenja igraca Barce sudiji u lice..

Sinocnju utakmicu je Pepe opet igrao na granici crvenog, uopste nije stedio protivnicke igrace kad bi startovao na njih, isao je fol na loptu ali na takav nacin da pokupi usput i igraca, ko god je igrao fudbal zna o cemu pricam i kako se svaki divljacki start na takav nacin moze maskirati.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbg. ja sinoc nisam ga vidio, otisao do hale od radosti da se olaksam, kad mi stari javlja kako je trebao biti karton. Medjutim, ono sto sam vidio je da je visibaba trebala dobiti karton i kada je kod auta Puyolu u lice isla rukom. Ali jbg. oni su osteceni sto jest jestAndres je napisao/la:pokusavam naci, medjutim na youtubeu slabi i highlightsa ima a kamoli pojedinih kadrova , al biceadriano_leite je napisao/la:Ima li negdje snimak gdje je Adebayor zasluzio crveni zbog saketanja a nije ga dobio?

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- thenaturalone
- Kontakt:
To ti je jarane ta propaganda, Murinjo je u tome najbolji, on ce ti u manje bitnim utakmicama cestitati na pobjedi da bi se na prvu ucinio kao realnim i postenim, a onda u bitnijim utakmicama kad zijani dize toliko frku i stvara tenzije da je smijesna igra njegove ekipe u skroz drugom planu.Andres je napisao/la:
to ti je ono, bolji ste, udaramo se, ne igramo fudbal a dobijemo crveni.Kako zaboga ???
Ovo je smjesno sta pisu a svjesni su da su 3 crvena trebali dobit.Dobiju 1 i opet im puno HAHAHAHHA Pa kako im udovoljit.Dat im zalihu od 3 gola prednosti pa nek je cuvaju ?
Sad ga od novinara niko nece prcati sto je tako veli klub u tako bitnoj utakmici i to jos na svom terenu "igrao" na kontre i u nekim momentima samo izbijao loptu sto dalje od svog gola kao da vode 3-0, vec ce ga svi pitati sta ima reci o sudijama znajuci da ce ovaj bljuvati vatru na njih i na taj nacin zabavljati novinare,javnost...
Standardno je to, on to ne radi radi Reala nego radi sebe.Boli njega qrac za Realom.Njega i svakog igraca u onom klubu sem Ikera koji je jedini castan covjek u onom klubu.Covjek kojeg postujem i volim jer je institucija.Kako karakterom tako i igrom.thenaturalone je napisao/la:To ti je jarane ta propaganda, Murinjo je u tome najbolji, on ce ti u manje bitnim utakmicama cestitati na pobjedi da bi se na prvu ucinio kao realnim i postenim, a onda u bitnijim utakmicama kad zijani dize toliko frku i stvara tenzije da je smijesna igra njegove ekipe u skroz drugom planu.Andres je napisao/la:
to ti je ono, bolji ste, udaramo se, ne igramo fudbal a dobijemo crveni.Kako zaboga ???
Ovo je smjesno sta pisu a svjesni su da su 3 crvena trebali dobit.Dobiju 1 i opet im puno HAHAHAHHA Pa kako im udovoljit.Dat im zalihu od 3 gola prednosti pa nek je cuvaju ?
Sad ga od novinara niko nece prcati sto je tako veli klub u tako bitnoj utakmici i to jos na svom terenu "igrao" na kontre i u nekim momentima samo izbijao loptu sto dalje od svog gola kao da vode 3-0, vec ce ga svi pitati sta ima reci o sudijama znajuci da ce ovaj bljuvati vatru na njih i na taj nacin zabavljati novinare,javnost...
nego imam pitanje jedno: Jel Mascherano kad je navodno trebao dobiti crveni startao nad Pepeom ???
- JuveSissoko
- Kontakt:
to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznih 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Zasto je ronaldo presto ganjati ?
[youtube][/youtube]

None

Hvala ti GUARDIOLA !

[youtube][/youtube]

None

Hvala ti GUARDIOLA !

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Tim smo koji želi igrati napadački nogomet i zabavljati se na terenu. U Realu se samo nadaju da ćemo pogriješiti ili zakazati. Uspjelo im je u Kupu kralja, ali ne i ovaj put - Xavi
Ziva istina. Igra reala se pocela zasnivati na tome hoce li igraci Barce pogrijesiti. Stvarno je to jadno
Ziva istina. Igra reala se pocela zasnivati na tome hoce li igraci Barce pogrijesiti. Stvarno je to jadno

U Madrid sam došao željan nogometa, željan spektakla, kojega na terenima Hrvatske lige odavno nema. Došao sam vidjeti dva najveća kluba u povijesti nogometa, jedan po trofejima, drugi po nogometu koji ne pripada običnim smrtnicima . Došao sam vidjeti najvećeg nogomenog taktičara današnjice i njegovo “čudovište”, Pepea. A znate li što sam vidio? Golove Lionela Messija, kakve je zabijao još samo Diego Maradona i - navijača Reala, kojemu je pozlilo na tribini i jedva su mu spasili život. Ako su ga uopće spasili!
Utakmica je bila hodanje po jajima sve dok Affelay i Messi nisu “skuhali” prvi gol. “Kuhalo” je uglavnom u duelima, dok nije prekipjelo njemačkom sucu Starku, koji je isključio Pepea, otevši Mourinhu najjaču figuru, budući da je Ronaldo na ovoj utakmici bio samo - promatrač.
Od te famozne 60. minute Mourinhova kola su se počela kotrljati nizbrdo, “izvanzemaljci” iz Katalonije su finiširali u maniri velike, najveće momčadi. Ipak, drago mi je da sam došao i svjedočio slalomu Messija, jer to je najbolji driblig nakon Maradoninog 1986. godine, kada je u Meksiku rušio engleske bekove kao kegle.
I Messi, poput Maradone, u ovom čudesnom driblingu, nije “prodao” niti jednu fintu, uzdao se u svoju brzinu, hitrinu, čvrstinu i stabilnost. Hvala Bogu da se napokon rodio još jedan nogometaš kojemu ni najveći nogometni defenzivci, niti Helenio Herrera našeg doba, ne može ništa. Svjedočili smo majstorskoj igri Xavija, koji nije pogriješio niti u jednom dodavanju, velemajstorskoj igri Piquea. Barcelona može i bez Inieste, iako se igralo protiv drugog najvećeg kluba na svijetu, nije se ni osjetio njegov izostanak.
Nije mi drago vidjeti poniženje, ali u posljednjim minutama na Bernabeuu Barcelona je ponizila Mourinha i ponos Castille. I, možemo slobodno reći, plasirala se u finale. Ovakva momčad ne može profućkati ovakvu prednost . Jedini tko im se možda može suprotstaviti je Ferguson i engleski duh. Na Wembleyju će Barcelona biti u svemu u prednosti, jedino neće biti respekta, kao što ga je bilo u igri Mourinhove momčadi. Navijačima Reala ostala je na kraju jedino pjesma, s nevjerojatnim prkosom su pjevali “Viva Espańa”. Uzalud vam trud pjevači, uzalud milijarde, uzalud i Mourinho. Barceloni, čak i bez Inieste nitko ništa ne može. Pred tim sastavom respekt se osjetio čak i u presudama strogog njemačkog suca.
(Tomislav Židak, Jutarnji list)
Utakmica je bila hodanje po jajima sve dok Affelay i Messi nisu “skuhali” prvi gol. “Kuhalo” je uglavnom u duelima, dok nije prekipjelo njemačkom sucu Starku, koji je isključio Pepea, otevši Mourinhu najjaču figuru, budući da je Ronaldo na ovoj utakmici bio samo - promatrač.
Od te famozne 60. minute Mourinhova kola su se počela kotrljati nizbrdo, “izvanzemaljci” iz Katalonije su finiširali u maniri velike, najveće momčadi. Ipak, drago mi je da sam došao i svjedočio slalomu Messija, jer to je najbolji driblig nakon Maradoninog 1986. godine, kada je u Meksiku rušio engleske bekove kao kegle.
I Messi, poput Maradone, u ovom čudesnom driblingu, nije “prodao” niti jednu fintu, uzdao se u svoju brzinu, hitrinu, čvrstinu i stabilnost. Hvala Bogu da se napokon rodio još jedan nogometaš kojemu ni najveći nogometni defenzivci, niti Helenio Herrera našeg doba, ne može ništa. Svjedočili smo majstorskoj igri Xavija, koji nije pogriješio niti u jednom dodavanju, velemajstorskoj igri Piquea. Barcelona može i bez Inieste, iako se igralo protiv drugog najvećeg kluba na svijetu, nije se ni osjetio njegov izostanak.
Nije mi drago vidjeti poniženje, ali u posljednjim minutama na Bernabeuu Barcelona je ponizila Mourinha i ponos Castille. I, možemo slobodno reći, plasirala se u finale. Ovakva momčad ne može profućkati ovakvu prednost . Jedini tko im se možda može suprotstaviti je Ferguson i engleski duh. Na Wembleyju će Barcelona biti u svemu u prednosti, jedino neće biti respekta, kao što ga je bilo u igri Mourinhove momčadi. Navijačima Reala ostala je na kraju jedino pjesma, s nevjerojatnim prkosom su pjevali “Viva Espańa”. Uzalud vam trud pjevači, uzalud milijarde, uzalud i Mourinho. Barceloni, čak i bez Inieste nitko ništa ne može. Pred tim sastavom respekt se osjetio čak i u presudama strogog njemačkog suca.
(Tomislav Židak, Jutarnji list)
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jbg, real potrosio para i para ovi godina i doveli Mourinha na kraju i opet samo imaju 28% lopte na svom terenu protiv Barce?? Mislim da je Pep genioalno postavio taktiku , real se poceo frustrirati i publika tako isto i na kraju jebga moraju onda grubo igrati kad neznaju fino... nije stidno izgubiti od boljeg,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Crveni čist i za onakav start treba dobiti 5 utakmica zabrane, najmanje. Onako se ne ide na loptu, igrači se moraju zaštiti, ondje može doći do pucanja noge. Sudije trebaju držati isti kriterij za sve, i onakve nalete moraju redovno kažnjavati
Ni Barca se sinoć nije proslavila nekim fair-playom
, zašto onolika glumatanja, bespotrebno izležavanje, pritisak na sudije, nisu ni oni sjajni-bajni kako se predstavljaju.
Barcelona je pokazala i dokazala da su najbolji ove sezone, ali uz pomoć sudija. Ko zna da van Persie nije dobio onakav crveni(potpuno nezaslužen), šta bi se dalje dešavalo. Možda bi već u osmini završili svoj pohod. Uvijek će ostati omrženi među navijačima ostalih klubova, ne zbog dominacije, sreće, ili nečeg trećeg, zbog kojeg se obično mrze klubovi, nego zbog stalnih poklona od strane sudija. Prvo Chelsea 2009, a sada i Arsenal 2011, jednostavno nije uredu.
Sinoć protiv Reala je sve čisto bilo i Madriđani su potpuno nadigrani. Da se utakmica igrala na Camp Nou, pa haj, ali pred svojim navijačima postaviti onakvu igru je blago rečeno strah, kukavičluk, manjak kvaliteta...

Barcelona je pokazala i dokazala da su najbolji ove sezone, ali uz pomoć sudija. Ko zna da van Persie nije dobio onakav crveni(potpuno nezaslužen), šta bi se dalje dešavalo. Možda bi već u osmini završili svoj pohod. Uvijek će ostati omrženi među navijačima ostalih klubova, ne zbog dominacije, sreće, ili nečeg trećeg, zbog kojeg se obično mrze klubovi, nego zbog stalnih poklona od strane sudija. Prvo Chelsea 2009, a sada i Arsenal 2011, jednostavno nije uredu.
Sinoć protiv Reala je sve čisto bilo i Madriđani su potpuno nadigrani. Da se utakmica igrala na Camp Nou, pa haj, ali pred svojim navijačima postaviti onakvu igru je blago rečeno strah, kukavičluk, manjak kvaliteta...
Stidi se svega ovog sto si napisaoJuveSissoko je napisao/la:to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznih

Ovaj crveni je smijesan, i vise nego smijesan. Jedan Webb ne daje crveni De Jongu za onakav start nad Xabijem, ali ovom se daje uprskos tome sto nije ni pipuno protivnika.
[youtube][/youtube]
Nebi skodilo da pogledate i shvatite kradju.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa jedni od najveci Culesa voditelj emisije Josep i bivsi igrac Barce koji je u studiju, takodjer misle da nije za crveni, zuti da ali crveni... ali zato balavci koji i kad snimak videPortillo je napisao/la:Stidi se svega ovog sto si napisaoJuveSissoko je napisao/la:to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznihNadam se samo da ce doci dan kada ce Juve igrati u Ligi prvaka pa dobiti Barcu i ispasti na isti nacin, ne na neki zasluzen, nego na ovakav, kao i Chelsea, Arsenal, Milan, Real i za malo Inter.
Ovaj crveni je smijesan, i vise nego smijesan. Jedan Webb ne daje crveni De Jongu za onakav start nad Xabijem, ali ovom se daje uprskos tome sto nije ni pipuno protivnika.
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 apr 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
...siguran sam da si cijelu noc trazio tu montazu pa da nam dosadjujes...Portillo je napisao/la:Stidi se svega ovog sto si napisaoJuveSissoko je napisao/la:to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznihNadam se samo da ce doci dan kada ce Juve igrati u Ligi prvaka pa dobiti Barcu i ispasti na isti nacin, ne na neki zasluzen, nego na ovakav, kao i Chelsea, Arsenal, Milan, Real i za malo Inter.
[youtube][/youtube]

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Montaza "Punto Pelote"...siguran sam da si cijelu noc trazio tu montazu pa da nam dosadjujes...

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta kazete na ovo ?Nije namjerno udaranje ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Portillo je napisao/la:Stidi se svega ovog sto si napisaoJuveSissoko je napisao/la:to vam je tzv.Mourinho effect, umjesto da se prica o Messiu i njegova dva sjajna gola, o njegovom 51 i 52 golu, ono se prica o retardu Pepeu i sudijama, to je i cilj Josea da uprlja kako prije utakmice tako i poslije svaku pobijedu protiv njega a da isto vremeno njegovu mogucu pobijedu uvelica visestruko, da ukoliko bi pobijedio da pokaze da je i protiv sudija pobijedio,da je toliko dobar da mu i sudije ne mogu nista,a ukoliko izgubi ima onda na sudije da se vadi, covjek uprlja El Clasico, to vam je dovoljno, jedan takav duel i golove Messia ,a vala ne bitno da je i Ronaldo iste dao, Mourinho bi to pricama o sudijama i svojoj velicini uprljao i sam Ronaldo bi pao u drugi plan, jer Mourinho niti voli Real niti Chelsea niti Inter, lik voli sebe i sebe istice uvijek ,jednostavno je egoista veliki, to mu je mana, bio bi jos veci trener da je normalan lik i da ne igra sa 7 zadnjih veznihNadam se samo da ce doci dan kada ce Juve igrati u Ligi prvaka pa dobiti Barcu i ispasti na isti nacin, ne na neki zasluzen, nego na ovakav, kao i Chelsea, Arsenal, Milan, Real i za malo Inter.
[youtube][/youtube]
heheh pa ti si kre... ,pa majke ti jel bi ti ostavio nogu onom degeneriku da je slomii pa da onda kao bude opravdan crvenii heheh jeste pateticni frankovciii.jadni ronaldo sa vama .
a barca je sazvala io da vidi da li ce podnijeti tuzbu protiv mou .heheh
HAHAHAHA bruke i foruma 80% ih ne zna nogometna pravila Pepe je dobio opravdan crveni karton kao sto su to trebali dobiti i Marcelo i Adebayor cime je Real postedjen.Poderali smo ih i pokazali smo im kako se igra.Mourinho je jos jednom pokazao da se boji Barcelonine igre.Sad lagano na Nou Campu mozete se branit !
VISCA EL BARCA
VISCA EL BARCA
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jasta gdje ce vecina biti upravu...armanix je napisao/la:HAHAHAHA bruke i foruma 80% ih ne zna nogometna pravila Pepe je dobio opravdan crveni karton kao sto su to trebali dobiti i Marcelo i Adebayor cime je Real postedjen.Poderali smo ih i pokazali smo im kako se igra.Mourinho je jos jednom pokazao da se boji Barcelonine igre.Sad lagano na Nou Campu mozete se branit !
VISCA EL BARCA

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.