KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
Treba tom tvom jaranu vaspitnu, Skenderija je bosnina.GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:43Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
-
bordobijeli
- Kontakt:
Baš je skenderija privatno vlasništvo ??GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:43Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
-
Samozdravlje
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑16 jan 2026, 16:36Veceas se igra bitna utakmica u raspletu ove grupe
Wiena-Spartak . Dobro bi bilo sa Wiena pobjedi .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nije privatno, a samim tim znači da nije ni Bosnino. I ja bih volio da se vrate u Skenderiju, ali ovo što je napisao sasvim ima smisla.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:33Baš je skenderija privatno vlasništvo ??GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:43Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ti samo prenosis sto si cuo, ne treba ti zamjeriti. No postavljaju se neka pitanja:GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:43Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
- Sta je veci interes po Grad ili Kanton, KK Bosna ili lupam 1000 "klizaca".
- KK Bosna ni u Zetri ne igra dzaba ? Mogu li investitori KK Bosna platiti koliko Skenderija dobije od "klizaca" ? Mislim ono:
trosak Skenderije(mislim"klizaci) - trosak Zetre= ??
- Mogu li "klizaci" na Zetru ?
- Moze li Grad, Kanton uciniti nesto po pitanju reprograma duga Skenderiji ?
- Znam da je kosarka, pa i KK Bosna vrlo upitna po pitanju dugotrajne opstojnosti (kroz iskustvo), ali mozda je vrijeme ?
- Ako ne uspije, vrati na pocetne postavke. "Klizacima" vrati led na Skenderiju(uglavnom djeci imucnih i uticajnih, ocito).
Halali te, ako sam "pobrkao pojmove", godine ybg.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Plasim se izuzetno sutrasnje utakmice. Nimalo nam ne odgovaraju ekipe kao sto je Mega. Ali, hrabro i do trijumfa.
Sutrasnja utakmica nam je utakmica sezone. Ako ovo dobijemo, bice to korak naprijed. U Spartaku je iz dana u dan sve teza situacija, navodno se sada prica da Jaramazovic ima ljubavnicu i nije toliko posvecen klubu vise. Nasao je sebi novu igracku.
Bailey je prije 10-ak dana otisao u Kinu, treba ga pratiti, ono sto je pruzao u Krki na pocetku je bilo odlicno.
Sutrasnja utakmica nam je utakmica sezone. Ako ovo dobijemo, bice to korak naprijed. U Spartaku je iz dana u dan sve teza situacija, navodno se sada prica da Jaramazovic ima ljubavnicu i nije toliko posvecen klubu vise. Nasao je sebi novu igracku.
Bailey je prije 10-ak dana otisao u Kinu, treba ga pratiti, ono sto je pruzao u Krki na pocetku je bilo odlicno.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Na pocetku sezone fenomenalan, kasnije je imao i nekih losijih partija, ali bih se slozio da ga treba ispratiti.DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:59Plasim se izuzetno sutrasnje utakmice. Nimalo nam ne odgovaraju ekipe kao sto je Mega. Ali, hrabro i do trijumfa.
Pierre-Louis iz Jahorine se morao pokusati dovesti, 20 poena Slaviji za poluvrijeme. Zasigurno je kvalitetom u rangu sa bratom koji jede u Igokei…
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zato i kažem to je sportska dvorana gdje prioritet treba imati Bosna . Zna se kako to ide i država Srbija finansira da zvezda i partizan igraju u areni tako i ovdje KK Bosna je interes države, kantona , grada i te institucije trebaju iz budzeta da plate troškove Bosne u Skenderiji.TripleThreat je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:14Nije privatno, a samim tim znači da nije ni Bosnino. I ja bih volio da se vrate u Skenderiju, ali ovo što je napisao sasvim ima smisla.bordobijeli je napisao/la: ↑17 jan 2026, 12:33Baš je skenderija privatno vlasništvo ??GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jan 2026, 10:43Inace ne pisem nista po forumu samo citam ali sam vidio da Se Bas puno pisalo o skenderiji Pa da vam rascistim to jer mi prijatelj jedan tamo drzi malo visociju poziciju, Bosna ce se tesko ikada moci tamo vratiti prvenstveno nepozeljni su jer bruku para duguju Skenderiji a i jer preko zime daleko vise Skenderija zaraduje (njegove rijeci) od onog klizanja Nego sto bi ikada od Bosne. Nemoj da mislite da sam neki negativac vjerujte i ja bi najvise volio da se vrate al tesko
-
bordobijeli
- Kontakt:
Apsolutno nam ne leže ekipe koje gaje igru trci i sutiraj a to radi Mega . Trebat ce puno energije i pameti da se dobije , takodje pribojavam se ove utakmiceBosna kilavo igra kuci al et vjerujem da su svjesni sta nosi ova utakmica i da ce biti pravi sutra.DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:59Plasim se izuzetno sutrasnje utakmice. Nimalo nam ne odgovaraju ekipe kao sto je Mega. Ali, hrabro i do trijumfa.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Sone na klupi Igokee radi odlicne stvari, uvijek je imao nos za pronaci igraca, uklopiti ga u tim. Bryce Jones je proigrao pod njim sada je red na Louisa.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 jan 2026, 19:10Na pocetku sezone fenomenalan, kasnije je imao i nekih losijih partija, ali bih se slozio da ga treba ispratiti.DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 jan 2026, 16:59Plasim se izuzetno sutrasnje utakmice. Nimalo nam ne odgovaraju ekipe kao sto je Mega. Ali, hrabro i do trijumfa.
Pierre-Louis iz Jahorine se morao pokusati dovesti, 20 poena Slaviji za poluvrijeme. Zasigurno je kvalitetom u rangu sa bratom koji jede u Igokei…
Michael Ertel II igra odlicno u Kini, spominjao sam ga vec jednom ili dva puta, vrlo je ozbiljan. Ima itekako igraca, samo se treba malo “zaroviti”.
Ljudi, da li se inace karte mogu kupiti na nekoj blagajni u Zetri i da li bi ista radila danas?
- JohnCleese
- Kontakt:
Bosna do kraja mora dobiti 3 od 4 preostala meca, dakle Megu, Bec i Iliriju za siguran plasman.
Bas tezak zadatak.
Bosnina sansa je u posrtaju glavnog konkurenta za cetvrto mjesto a to je Suboticki Spartak.
Poraz Spartaka u petak prilicno je gurnuo Bosnu, a jos jedan takav ishod u mnogome bi olaksao Bosnin put do cetvrtog mjesta.
U slucaju da Spartak izgubi jos jedan od prestala dva meca Bosni bi bile dovoljne dvije pobjede do kraja.
Treba imati u vidu da Spartak vise nema gust raspored i sve snage moze podrediti za svoja dva preostala meca.
Bosna ima gust raspored, stari bus i preduga putovanja.
Bas tezak zadatak.
Bosnina sansa je u posrtaju glavnog konkurenta za cetvrto mjesto a to je Suboticki Spartak.
Poraz Spartaka u petak prilicno je gurnuo Bosnu, a jos jedan takav ishod u mnogome bi olaksao Bosnin put do cetvrtog mjesta.
U slucaju da Spartak izgubi jos jedan od prestala dva meca Bosni bi bile dovoljne dvije pobjede do kraja.
Treba imati u vidu da Spartak vise nema gust raspored i sve snage moze podrediti za svoja dva preostala meca.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Spartak ima utakmicu protiv Budućnosti koja se bori za prvo mjesto u grupi, oni će da igraju sa 100% mogućnosti u ovom slučaju. To se odnosi i na utakmicu sa nama. Također, idu Megi u Beograd a to nije nimalo lako gostovanje i upisana pobjeda. Dakle sve je do nas, prva meč lopta je večeras a onda imamo još tri utakmice od kojih vjerujem da će u Beču biti kao na domaćem terenu plus Ilirija u Zetri.JohnCleese je napisao/la: ↑18 jan 2026, 10:52Bosna do kraja mora dobiti 3 od 4 preostala meca, dakle Megu, Bec i Iliriju za siguran plasman.
Bas tezak zadatak.
- JohnCleese
- Kontakt:
Znam.Adnan33 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 11:31Spartak ima utakmicu protiv Budućnosti koja se bori za prvo mjesto u grupi, oni će da igraju sa 100% mogućnosti u ovom slučaju. To se odnosi i na utakmicu sa nama. Također, idu Megi u Beograd a to nije nimalo lako gostovanje i upisana pobjeda. Dakle sve je do nas, prva meč lopta je večeras a onda imamo još tri utakmice od kojih vjerujem da će u Beču biti kao na domaćem terenu plus Ilirija u Zetri.JohnCleese je napisao/la: ↑18 jan 2026, 10:52Bosna do kraja mora dobiti 3 od 4 preostala meca, dakle Megu, Bec i Iliriju za siguran plasman.
Bas tezak zadatak.
I Bosna i Spartak ali i svi njihovi protivnici ce igrati 100% svaki mec do kraja.
Ja sam iznio kalkulacije u kojoj odmorni konkurent idealno zavrsava svoje takmicenje da bi mogao napisati sta je Bosni potrebno da teoretski zavrsi cetvrta.
Ne volim kalkulisati na nacin u kojem upisujem svom favoritu pobjede, a konkurentu predviđam kikseve.
Svaki kiks konkurenta dobro dosao, naravno i nadam mu se, ali ubijeđen sam da ce Spartak lakse dobiti svoja dva preostala meca nego Bosna svoja tri meca u gustom raspored direktno iz autobusa.
Spartak u narednih 23 dana ima dvije utakmice ( do meca kuci protiv Buducnosti 31.1 pripremat ce se treninzima dok ce podgoricani igrati 4 susreta do tada)
Bosna u narednih 20 dana ima 6 meceva i svaki na nož
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma Spartak ima puno teži raspored, puno lakši je raspored kuci Mega I Ilirija i gostovanje Beču nego da igraš kuci s Budućnosti i gostuje megi . Na sve to imamo bolji medjusobni omjer , Spartak je u lošoj formi gube i sto treba i ne u posljednje vrijeme. Tako da mislim da ce Bosni biti sasvim dovoljne pobjedi kuci protiv Mege i Ilirije.JohnCleese je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:20Znam.Adnan33 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 11:31Spartak ima utakmicu protiv Budućnosti koja se bori za prvo mjesto u grupi, oni će da igraju sa 100% mogućnosti u ovom slučaju. To se odnosi i na utakmicu sa nama. Također, idu Megi u Beograd a to nije nimalo lako gostovanje i upisana pobjeda. Dakle sve je do nas, prva meč lopta je večeras a onda imamo još tri utakmice od kojih vjerujem da će u Beču biti kao na domaćem terenu plus Ilirija u Zetri.JohnCleese je napisao/la: ↑18 jan 2026, 10:52Bosna do kraja mora dobiti 3 od 4 preostala meca, dakle Megu, Bec i Iliriju za siguran plasman.
Bas tezak zadatak.
I Bosna i Spartak ali i svi njihovi protivnici ce igrati 100% svaki mec do kraja.
Ja sam iznio kalkulacije u kojoj odmorni konkurent idealno zavrsava svoje takmicenje da bi mogao napisati sta je Bosni potrebno da teoretski zavrsi cetvrta.
Ne volim kalkulisati na nacin u kojem upisujem svom favoritu pobjede, a konkurentu predviđam kikseve.
Svaki kiks konkurenta dobro dosao, naravno i nadam mu se, ali ubijeđen sam da ce Spartak lakse dobiti svoja dva preostala meca nego Bosna svoja tri meca u gustom raspored direktno iz autobusa.
Spartak u narednih 23 dana ima dvije utakmice ( do meca kuci protiv Buducnosti 31.1 pripremat ce se treninzima dok ce podgoricani igrati 4 susreta do tada)
Bosna u narednih 20 dana ima 6 meceva i svaki na nož![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cwirek, DirkNowitzki, DjaniTarik, haklamas, hamzaTM87, PeppermintSA, TripleThreat, VensanKasel i 96 gostiju.