Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Iste greske ko i mi prave na pocetku
Berishu ni mi nismo mogli dovesti u vrhuncu Mirvicevog trosenja,prevelik zalogaj
Berishu ni mi nismo mogli dovesti u vrhuncu Mirvicevog trosenja,prevelik zalogaj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da ne znaš bolje od Slaviše šta i kako trebabvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:49Ova 2 transfera kona, solidni igraci ali mi ovo izgleda bez ikakvog plana dovodjenje
Trnokop igra isto sto i Milosevic (+ Sosic)
Nastic lijevi bek a imas Alica koji je sasvim solidan dok ti na drugoj strani krampa Trupe i Odinaka
Jos ovaj Berisa ako bude pa to je samoubistvo, strasan igrac ali i strasna plata. A imas Cvetanoskog na istoj poziciji dok desno krilo ne postoji
Željo je opasno krenuo da podmlađuje ekipu
Al zato sarajevski ugostitelji trljaju ruke a ima i da Ilidža gori 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
I ti si jako siguran da bi Berisa igro krilo,ali igrac koji ima 33 godine i cesce je inace bio veznjak nego krilo bi vjerovatno igrao veznogPablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:53Pa ako postoji opcija da se Berisha dovede, samo prebacis cvetu na drugu stranu, da se ne lazemo neces zbog Cvete propustiti igraca kao on.bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:49Ova 2 transfera kona, solidni igraci ali mi ovo izgleda bez ikakvog plana dovodjenje
Nastic lijevi bek a imas Alica koji je sasvim solidan dok ti na drugoj strani krampa Trupe i Odinaka
Jos ovaj Berisa ako bude pa to je samoubistvo, strasan igrac ali i strasna plata. A imas Cvetanoskog na istoj poziciji dok desno krilo ne postoji
Ne bi, jer je u lasku igrao krilo, to je nama pozicija koja treba. Svakako da je prednost sto moze i u sredini pokriti.imekorisnicko je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:01I ti si jako siguran da bi Berisa igro krilo,ali igrac koji ima 33 godine i cesce je inace bio veznjak nego krilo bi vjerovatno igrao veznogPablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:53Pa ako postoji opcija da se Berisha dovede, samo prebacis cvetu na drugu stranu, da se ne lazemo neces zbog Cvete propustiti igraca kao on.bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:49Ova 2 transfera kona, solidni igraci ali mi ovo izgleda bez ikakvog plana dovodjenje
Fk Željezničar.
- Combattente87
- Kontakt:
Ono kad poniziš svoje, a u nebesa dižeš kozojebesvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 11:48imekorisnicko je napisao/la: ↑18 jan 2026, 11:31Ovo i ako je istina nema nikakve logike.
Lijepo je da se dovode takva imena i uvijek je dobro dovesti dobre igrace ali ne vidim zasto jaka imena dovoditi na pozicije gdje si vec najjaci. Ovaj bi bio konkurencija Cvetanoskom,a pogotovo Milosevicu. Sa jedne strane bi imali super jaku konkrenciju na nekim pozicijama,a sa druge strane nemamo nijednog zadnjeg veznog niti prirodno desno krilo.
U ovom trenutku nema niko od nas sliku sta klub i trener zele,pa mozda bi sve to imalo nekog smisla,ali prosto dovođenje dobrih igrača bez plana i smisla se milion puta do sada pokazalo kao los potez.
Pojma ti nemaš
Sa Valonom mi dobijamo u ekipi Albansku krv - dobijamo lidera koji ce nas vodit u pobjede
Dobijamo na hrabrosti i oštrini na gostovanjima
Svi znaju da smo pichkasta ekipa - mi provedemo u Mostaru protiv Zrinje i na kraju izgubimo - malo se proderu na nas Nemanja i Slobodan Jakovljević i mi na kraju izgubimo 2:1
Sa Valonom se to ne bih dešavalo - njemu ne smiju
Pogledaj samo njegovo lice - ne smiješ ga gledati u oci
Zna Nijaz šta nama treba
Koji bolan Deni i Cvjeta - Makedonce malo - ovo nama treba
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:53Pa ako postoji opcija da se Berisha dovede, samo prebacis cvetu na drugu stranu, da se ne lazemo neces zbog Cvete propustiti igraca kao on.bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:49Ova 2 transfera kona, solidni igraci ali mi ovo izgleda bez ikakvog plana dovodjenje
Ni to mi nema logike, ugasis Cvetanoskog koji je strasan za nase lige, a dobijas igraca koji je zadnji gol/asistenciju imao prije godinu dana i 33 godine.
Uz to vjerovatno bi lik bio najskuplji u ligi. Bolje ti je onda ostavi Cvetanoskog i pusti malog Babaluka desno bar neke koristi mozes imat, mala plata a mozes ga prodat.
Kolko je godina Berisa imo tad i dje je igro,kolko ima sad i dje igra?Naravno da bi bio zalogaj velik.Ako dodje onda cemo komentarisat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:55Berishu ni mi nismo mogli dovesti u vrhuncu Mirvicevog trosenja,prevelik zalogaj
Brko iz druge galaksije!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mi smo ga trazili dok je bio slobodan igrac,znaci jos laksa situacija.Tad je otisao u Lask gdje i sad zaradjuje oko 500k eura godisnje.Ako ga zavrsite svaka cast ali mislim da nema sanse za nase klubove.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:15Kolko je godina Berisa imo tad i dje je igro,kolko ima sad i dje igra?Naravno da bi bio zalogaj velik.Ako dodje onda cemo komentarisat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:55Berishu ni mi nismo mogli dovesti u vrhuncu Mirvicevog trosenja,prevelik zalogaj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Meni sve lici da ce se ici u promjenu formacije, ali mozda grijesim. Jedino mi to ima smisla kad vidim igrace koji su dosli i koji se spominju. Opet, sve je cisto nagadjanje dok ne vidimo pripremne utakmice bar.bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:13Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:53Pa ako postoji opcija da se Berisha dovede, samo prebacis cvetu na drugu stranu, da se ne lazemo neces zbog Cvete propustiti igraca kao on.bvsic je napisao/la: ↑18 jan 2026, 12:49Ova 2 transfera kona, solidni igraci ali mi ovo izgleda bez ikakvog plana dovodjenje
Ni to mi nema logike, ugasis Cvetanoskog koji je strasan za nase lige, a dobijas igraca koji je zadnji gol/asistenciju imao prije godinu dana i 33 godine.
Uz to vjerovatno bi lik bio najskuplji u ligi. Bolje ti je onda ostavi Cvetanoskog i pusti malog Babaluka desno bar neke koristi mozes imat, mala plata a mozes ga prodat.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jan 2026, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gdje su svi ti nevjerovatni talenti? jesu li svi već prodani vašim partnerima Sturm Graz i Borussiji Dortmund? i zato ne idu na pripreme u Antaliju
Tu su u21
Jaganjac (21)
Rakic (21)
Mhand (21)
Efendic (20)
Sabic (20)
Cosic (18)
Gojak (18)
Dragovic (17)
Svi su bili na domacim pripremama i iskristalisali su najbolje
Koga nema on ce igrat za Stupcanicu ili za U19
Vjerovatno ce biti i jos transfera
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jan 2026, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kozojebi nekozojebi ljudi imaju talentovanih i kvalitetnih igrača...ne mora svaki Srbin ili Hrvat ili Bošnjak biti bolji od Albanca... To sto ti dozivljavas sve Albance kroz Kosovo je neka druga priča.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Vendette mi kako se sve okrenulo preko noci
31.12 razmisljali o igracima Sloge, Radnika
01.01 poceli skautirat prvu Austrijsku ligu
Nismo imali neke pare ni za nase uslove,a danas mozemo milion da platimo jednog igraca (sto naravno necemo uraditi)
31.12 razmisljali o igracima Sloge, Radnika
01.01 poceli skautirat prvu Austrijsku ligu
Nismo imali neke pare ni za nase uslove,a danas mozemo milion da platimo jednog igraca (sto naravno necemo uraditi)
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 18 gostiju.