La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Bruka
Jel' ovo najveći talent La Masije otkupio ugovor za 6mil i ode u Psg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 jan 2026, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Tjeraj Pero cijeli stadion,cijeli stadion zvizdi zvjezdicama. Ne daj na tribine Pero,hahahaha. Koja bruka kraljevskog kluba.
Ali kako je samo Belingem smijesan igrac, kad igra na sredini terena
Nevjerovatno kakav hajp je oko tog prosjecnog igraca. Svaka cast, ko mu radi marketing
Nevjerovatno kakav hajp je oko tog prosjecnog igraca. Svaka cast, ko mu radi marketing
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Yebo Sjevernu Koreju 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
signalidunapark
- Kontakt:
Pero, dovedi Bielsu da cirkus bude potpun.
Onog lika jos bole golovi Belingama u clasicima, slomi se pljujuci po njemu.
Kolika fama oko zvižduka, jasta ce nego zvizdat i puno boljim se zvizdalo.
Raja valjda ocekuje da predsjednik nekog kluba zamoli navijace da sto jace zvizde i budu protiv svoje ekipe.
Raja valjda ocekuje da predsjednik nekog kluba zamoli navijace da sto jace zvizde i budu protiv svoje ekipe.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vucicu, ti li si?
Ja ljigavac jer mi spominjes tog zlocinca i ubicu, ok neka sam.
Drug nije problem oko zvizduka. Zvizdalo se i zvizdace se. Ali odluka predsjednika da ce se pratiti ko zvizdi domacim igracima i da ce ti navijaci dobiti ban za iduce tekme je u najmanju ruku ravo diktaturi.godrina je napisao/la: ↑17 jan 2026, 18:33Onog lika jos bole golovi Belingama u clasicima, slomi se pljujuci po njemu.
[quote=Sport90 post_id=10444757 time=1768680747 user_id=50389]
[quote=godrina post_id=10444519 time=1768671180 user_id=33647]
[b]Kolika fama oko zvižduka, jasta ce nego zvizdat i puno boljim se zvizdalo.[/b]
[/quote]
Drug nije problem oko zvizduka. Zvizdalo se i zvizdace se. Ali odluka predsjednika da ce se pratiti ko zvizdi domacim igracima i da ce ti navijaci dobiti ban za iduce tekme je u najmanju ruku ravo diktaturi.
[/quote]
I sta je dobijeno time? Revolt da haman cjeli stadion to radi. Ko je uopste prenio tu vijest?
A kao sta sam napisao, koji ce predsjednik reci zvizdite im na najjace, yebite im majke... Sve i da jest, imaju pravo radit sta hoce.
Ja razumijem i jedne i druge, razocarenje je veliko, ulog sve igra ulogu
[quote=godrina post_id=10444519 time=1768671180 user_id=33647]
[b]Kolika fama oko zvižduka, jasta ce nego zvizdat i puno boljim se zvizdalo.[/b]
[/quote]
Drug nije problem oko zvizduka. Zvizdalo se i zvizdace se. Ali odluka predsjednika da ce se pratiti ko zvizdi domacim igracima i da ce ti navijaci dobiti ban za iduce tekme je u najmanju ruku ravo diktaturi.
[/quote]
I sta je dobijeno time? Revolt da haman cjeli stadion to radi. Ko je uopste prenio tu vijest?
A kao sta sam napisao, koji ce predsjednik reci zvizdite im na najjace, yebite im majke... Sve i da jest, imaju pravo radit sta hoce.
Ja razumijem i jedne i druge, razocarenje je veliko, ulog sve igra ulogu
Al kako su navijaci Reala zalosni, ako se i mogu nazvati navijacima. To bi samo navijalo kad se pobjedjuje. Cuj zvizde igracima i to istim onim koje su do juce dizali u nebesa, trazili zlatne lopte za njih.
Najveci klub al sa plasticnim navijacima
Najveci klub al sa plasticnim navijacima
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Barcelona ima večeras teško gostovanje kod Sociedada, možda Real smanji svoj zaostatak večeras
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Zvizduci jucer su bili i vise nego opravdani. Nije problem sto su izgubili od Barcelone pa i od drugoligaskog davljenika Albacetea. Desavali su se takvi porazi i ranije pa bijes nije bio ni blizu ovakav. Zvizdalo se jer se radi o bezobraznoj stoki koja je prvo sje.bala Ancelottija pa onda i od starta busila Alonsa uz blagoslov uprave. Zalili su se da su im treninzi preteski, zalili su se sto im staff daje "previse informacija", zalili su se sto moraju gledat video analize. Sve to im je bilo dopusteno jer je uprava stala na njihovu stranu iako je i najvecoj budali jasno da se radi o kancerogenoj svlacionici sa gorim egom od threepeat generacije iako nisu ni upola dobri kao ta ekipa. Reakcija Bernabeua jucer i poruka upravi i kolovodjama pobune protiv Xabija je bio najvelicanstveniji izliv istinskog Madridisma u zadnjih 10 godina. Perez i uprava su mozda napravili svoje Cacije sa ovom od kluba kontrolisanom grupom Fondo Sur ali na njihovu zalost veliku vecinu stadiona cine dugogodisnji vlasnici sezonskih ulaznica koji klub istinski vole za razliku od stanova pojedinih igraca. Oni su jucer pokazali sta misle o svemu i ovo ce se samo nastaviti ako se ne dese neke ozbiljne promjene u pristupu i prihvatanju odgovornosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.