FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sto se tiče u21 igrača, Slavisi se izgleda Gojak bas dopao.
Ne mora po defaultu biti to napadač, Rakić ili Jaganjac.
Ne mora po defaultu biti to napadač, Rakić ili Jaganjac.
Jako je oskudna ponuda igraca mladji ovu zimu.Maric stoper iz Sirokog,Catic krilo,ne igra od sedmog mjeseca,Armin Hodzic mladzi koji trazi prevelike pare,od Hrvata ima Andijev Ivan Laca,Ivan Nikolov i Matija Rom.Nisam siguran ko bi od ovi bio pravo pojacanje,osim Hodzica koji trazi nerealne pare i mozda ovaj Rom,desni bek.
Brko iz druge galaksije!
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Imaš ih par u ekipi već koji se trebaju dokazivati, na zimu ne mozes takve igrace dovoditi, takvo je tržište, ako ne uspiju da se nametnu do ljeta, na ljeto ce vjerujem to biti druga prica, sada ti treba neko da odma upadne u prvih 11 i da se izbori Evropa kako zna i umije, dobro ćemo se klati sa konama i klosarima iz Vrapcica.lakilone je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:02Dva dobra igraca sa dobrim CV, ali sam misljenja da plan ne bi trebao biti usmjeren samo na dovodjenje iskusnih igraca od 30 godina sa bogatom karijerom, naravno svaka ekipa treba imati 3-4 ovakva igraca, ali i pored toga nam treba nekoliko mlađih igraca, zeljnih dokazivanja, kako bi se postigao taj neki spoj mladosti i iskustva.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
To jedino ima smisla.Jaganjac je na posudbi,Rakic nevjerujem da ce se uspit nametnut.Jedino ako zabije 10 golova do kraja sezone sto je nerealno skroz.Sabic isto tesko da se nametne i nemas vise opcija,Garcevica niko ne spominje,Korora je premlad,sta nam ostaje Gojak,Dragovic i Cosic,a priznat ces da je malo realno da ce ova zadnja dva dobit priliku da budu starteri.Dragovic mozda nekad,al konstanta bi trebo bit Gojak.
Brko iz druge galaksije!
A Efendic?1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:19To jedino ima smisla.Jaganjac je na posudbi,Rakic nevjerujem da ce se uspit nametnut.Jedino ako zabije 10 golova do kraja sezone sto je nerealno skroz.Sabic isto tesko da se nametne i nemas vise opcija,Garcevica niko ne spominje,Korora je premlad,sta nam ostaje Gojak,Dragovic i Cosic,a priznat ces da je malo realno da ce ova zadnja dva dobit priliku da budu starteri.Dragovic mozda nekad,al konstanta bi trebo bit Gojak.
Hodžić traži 10 hiljada EURA, duplo vise je imao u Turskoj.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:12Jako je oskudna ponuda igraca mladji ovu zimu.Maric stoper iz Sirokog,Catic krilo,ne igra od sedmog mjeseca,Armin Hodzic mladzi koji trazi prevelike pare,od Hrvata ima Andijev Ivan Laca,Ivan Nikolov i Matija Rom.Nisam siguran ko bi od ovi bio pravo pojacanje,osim Hodzica koji trazi nerealne pare i mozda ovaj Rom,desni bek.
Kad uzmemo u obzir kakvi sve panjevi trenutno u ekipi imaju po 7, 8 hiljada EURA, dečko itekako vrijedi te pare, po mom skromnom, subjektivnom mišljenju.
Urođena fizička snaga, korektan, s njim definitivno znamo na čemu smo.
Ponavljam, opet, moje skromno mišljenje, imaju ljudi u klubu koji najbolje znaju....
Gdje je Nodi da nam odmah one Ibrahime sto zuje po treninzima izdiktira ovdje...
Imamo mi tih mladih igrača, samo nisu mogli primirisati terenu kod Adžema. I naše djece i stranaca
Imamo mi tih mladih igrača, samo nisu mogli primirisati terenu kod Adžema. I naše djece i stranaca
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.mavi je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:24Hodžić traži 10 hiljada EURA, duplo vise je imao u Turskoj.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:12Jako je oskudna ponuda igraca mladji ovu zimu.Maric stoper iz Sirokog,Catic krilo,ne igra od sedmog mjeseca,Armin Hodzic mladzi koji trazi prevelike pare,od Hrvata ima Andijev Ivan Laca,Ivan Nikolov i Matija Rom.Nisam siguran ko bi od ovi bio pravo pojacanje,osim Hodzica koji trazi nerealne pare i mozda ovaj Rom,desni bek.
Kad uzmemo u obzir kakvi sve panjevi trenutno u ekipi imaju po 7, 8 hiljada EURA, dečko itekako vrijedi te pare, po mom skromnom, subjektivnom mišljenju.
Ponavljam, opet, moje skromno mišljenje, imaju ljudi u klubu koji najbolje znaju....
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Neznam kolko je imo u Turskoj al smatram da ne vrijedi te pare.Ti panjevi su ostavljeni u amanet,nasljedje od prosle uprave zato nece da raskidaju a i sto bi realno nije niko budala.Nesto realno sto bi mu ja dao je 13 14 hiljade maraka.Smatram da tolko vrijedi sad u ovom momentu.Nije igro i pitanje u kakvom je stanju.Da je igrac koji bi bio prevaga jest.To ne sporim al 20 ne vrijedi iskreno samo zbog ne igranja i pauze.To je moje misljenje.Sam sam piso da bi bio sretan da dodje Hodzic mladzi.13 14 mu dat i dogovorit da ce mu se dat povecanje ako igre budu na nivou da svi budu sretni i zadovoljni.mavi je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:24Hodžić traži 10 hiljada EURA, duplo vise je imao u Turskoj.
On ako hoce igrat i bit standardan trebo bi pristat na manje.Sa druge strane on zna sta je njemu najbolje.Ako su mu pare bitnije od karijere u 25oj godini onda ga hebi druze sudija.Sa ovom ekipom i ovim pojacanjima brzo bi on ispo u prvi plan za prodaju.
Ko sto kazes,imamo ljude koji su vise puta pokazali da znaju,netrebamo se mijesat,mozemo diskutovat al sta oni odluce,vjerovatno je to najbolje za klub i za plan koji imaju.
Brko iz druge galaksije!
Vjerujem da nebi bio problem da je igro.Kako nije,vjerujem da je zbog toga upitno.Kod nas za sezonu i po 3524 minute u Turskoj 2062 za dvije i po sezone.Uz sve to igra za jednu od najgori drugoligaski ekipa zadnje pola godine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:36Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.
Brko iz druge galaksije!
Zaboravili da ga registruju amateri jednu polusezonu u klubu u kojem je bio na posudbi, zato nije igrao.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:41Vjerujem da nebi bio problem da je igro.Kako nije,vjerujem da je zbog toga upitno.Kod nas za sezonu i po 3524 minute u Turskoj 2062 za dvije i po sezone.Uz sve to igra za jednu od najgori drugoligaski ekipa zadnje pola godine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:36Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Joj kad vidim pejica, rakica i kooningsa hoce mi nesto bit…
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Za hodzica mladjeg ne znam sta bi mislio vala. Po meni je macak u vreci obzirom koliko nije igrao. Mislim da je puni 10k EUR, al opet kad bi uhvatio formu bio bi bas koristan. Nemojte da skacemo visoko pa sad evo ima se nesto para pa da govorimo kako je 10k EUR sasa i treba svakom takve cifre dati. To je ozbiljna plata za nasu ligu.
I Obradovazeljodogroba je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:53Joj kad vidim pejica, rakica i kooningsa hoce mi nesto bit…
- Riquelme1921
- Kontakt:
Momak je jedan od kvalitetnijih u našoj ligi. Iz Slobode je otišao u Alcoron u Španiju sa svega 20 godina i izgubio 2 godine tako što nije igrao niti tu niti u Estorilu. Sa 2 godine neigranja dolazi u Želju koji je imao katastrofalan tim i vodi nas pratkički do Europe u narednoj sezoni. U prvoj polusezoni igra napadača a i tu je dao nekoliko golova. Dakle neigranje mu nije problem. Po meni one godine je bio važniji od Santosa.1921boy je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:41Vjerujem da nebi bio problem da je igro.Kako nije,vjerujem da je zbog toga upitno.Kod nas za sezonu i po 3524 minute u Turskoj 2062 za dvije i po sezone.Uz sve to igra za jednu od najgori drugoligaski ekipa zadnje pola godine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 13:36Ako traži toliko, ne znam šta se čeka onda. Sa tvojim mišljenjem se slažem, plus bi dodao vrhunsku igru glavom, donio nam je ključnih bodova u onoj sezoni 2022/23 kada smo Evropu izborili. Jedino mi čekanje ima smisla ako ima neku povredu, jer dosta je utakmica propustio u Turskoj.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Dolaskom Bojana smo dobili mnogo, napokon možemo bez straha igrati 3-4-3 formaciju ili 3-5-2.
Slaviša pored 4-2-3-1, najviše praktikuje 3-4-3.
Slaviša pored 4-2-3-1, najviše praktikuje 3-4-3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.