Tanko,ako ne slabiji onda isti kao i prije mjesec dana,nek ostane tako nista ne dirajte
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
S investitorom i ovim pojacanjanjima željezničar postaje favorit u drugom dijelu sezone. Ko im otkine bod moze slaviti.
Ne mozes ih prodati ali mozes kup osvojiti i napasti europu kroz kvalfikacijejurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Mozda s ovim igracima prave podlogu da bi dosao Dzeko?
Kup i Europa su cilj u ovoj polusezoni, a sa strane se rade druge stvari i pravi se podloga, uslovi za mlade igrace koji ce doci u fokus poslije
Ne mozemo sve preko noci uraditi, a doduse ima na spisku nekolih zanimljivih poput Efendica, Gojaka, Dragovica
Pa i Jaganjac, Rakic, MHand, Sabic, Cosic svi su u21
Polako samo radi se i na tome
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Duska bolan u svoju avliju, vecih vi problema imate...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kako ne kontate ?
Svaki igrac koji dođe u Zelju je kar.ina musanova i bacanje para, a svaki igrac koji napusti Zelju je odjednom igracina i veliki gubitak. Samo pitajte iskompleksiranog Duleta koji nam otvara oci, zeli sve najbolje i koji nam svaki dan dijeli besplatne savjete po forumu.
On je i od kloca Lagumdzije napravio igracinu, ali samo kad je ovaj napustio Zelju
Svaki igrac koji dođe u Zelju je kar.ina musanova i bacanje para, a svaki igrac koji napusti Zelju je odjednom igracina i veliki gubitak. Samo pitajte iskompleksiranog Duleta koji nam otvara oci, zeli sve najbolje i koji nam svaki dan dijeli besplatne savjete po forumu.
On je i od kloca Lagumdzije napravio igracinu, ali samo kad je ovaj napustio Zelju
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemamo mi nikakvih problemaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:24Duska bolan u svoju avliju, vecih vi problema imate...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Sta se ljutite i vas navijac vam pise da se ne uklapa u ono sto su najavljivali. Kako će iko od ovog zaraditi ? Prvo klub pa poslije još na to i investitor ? Mislim jeste svjesni ovako kad dovedete da ste te pare duzni ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jan 2026, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Pa **** ga ti,nije njegov cilj samo to. U toj saradnji i rezultati tima imaju svoj prioritet. Nadji mi gdje to na svijetu za mjeesec dana covjek pravi jak tim i ima 5 mladih igraca koje moze prodati. Opet ti krenuo stramputicom.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Pa koga ste to vi dovodili prvih godina. Na svakog desetog igraca stw doveli nekog mladog. U prvih par godina samo ste Cimirota i Duljevica doveli. Jeste li vi zaradjivali na Benki, Jajalu....koga ste sve dovodili tih prvih par godina.
Pusti ljude da vidimo sta ce napraviti. Pa nam onda dobronamjerno drzi predavanja.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa drugo su Benko i Jajalo uz dužno poštovanje a drugo su Prokop i Nastic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:29Pa **** ga ti,nije njegov cilj samo to. U toj saradnji i rezultati tima imaju svoj prioritet. Nadji mi gdje to na svijetu za mjeesec dana covjek pravi jak tim i ima 5 mladih igraca koje moze prodati. Opet ti krenuo stramputicom.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Pa koga ste to vi dovodili prvih godina. Na svakog desetog igraca stw doveli nekog mladog. U prvih par godina samo ste Cimirota i Duljevica doveli. Jeste li vi zaradjivali na Benki, Jajalu....koga ste sve dovodili tih prvih par godina.
Pusti ljude da vidimo sta ce napraviti. Pa nam onda dobronamjerno drzi predavanja.
Izvinjavam se ako sam pogrešno shvatio. Vi ste pricali da treba da zarade sve strane. Nisam ja to pricao. I da je ovo biznis transakcija na obostranu korist.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jan 2026, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Čudna sorta navijača na fb, do neki dan podržavali dolazak Šukilovića, sad im Nastić ne odgovara.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Bersaga
- Kontakt:
Raskidajte ove ugovore, Duški se ovo ništa ne uklapa.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Pa jeste drugo su ali niste vi ove dovodili na zimu,ispravi me ako grijesim. Ali evo ako dodje Berisha onda on moze u istu ravan sa ovom dvojicom. Mada Benko nije imao sad neku Bog zna kakvu karijeru van Hrvatske. Par utakmica u Bundes ligi i Belgija....ali opet za nase okvire jako respektabilno.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:30Pa drugo su Benko i Jajalo uz dužno poštovanje a drugo su Prokop i Nastic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:29Pa **** ga ti,nije njegov cilj samo to. U toj saradnji i rezultati tima imaju svoj prioritet. Nadji mi gdje to na svijetu za mjeesec dana covjek pravi jak tim i ima 5 mladih igraca koje moze prodati. Opet ti krenuo stramputicom.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Izvinjavam se ako sam pogrešno shvatio. Vi ste pricali da treba da zarade sve strane. Nisam ja to pricao. I da je ovo biznis transakcija na obostranu korist.
Mada znas i sta pricam. Nisi ti mogao prodati Benku ili Jajala. Jajalo je svakako igrao na nekoj posudbi.
Bolan duska jebote ja kad bi slusao sta svako prica i po tome mjerio ....
Ja nikad nisam jednu rijec rekao protiv ovoga sto je radilo Sarajevo. Koliko god tu bilo fula,bilo je jako dobrih stvari. Problem su ljudi i nas mentalitet. Imati pare ne znaci da si svemocan. Lutali ste vi,ali nije bilo ni lako. A niko nece da kaze da sreca pa je neko bio voljan da daje tolike pare. Mozda je Tan pokrenuo akademiju i cijelu pricu. Ali Mirvic je koliko god ga vi budalom smatrali,najvise zelio rezultat.
To svi zele i 90 posto vas boli **** za buducnost i akademiju.
Da imate sad 10 najveci talenata na balkanu,nek vam prvi tim ima lose rezultate ,**** bi sve Mirvicu i tjerali ga.
Zato i vase godine,kakve god bile nisu bile lagane. Ali ste i napravili mnogo dobrih stvari. Akademija, fan shop,sponzori...ipak ste tu za klasu iznad drugih.
A nista ne ide preko noci. Mozda je ovaj nas Mirvic bogatiji,pametniji...ali sta ce napraviti to tek treba da vidimo.
Je li se Dzeko prikljucuje u Antaliji, pa ga nema na spisku?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Slazem se skroz!bordobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:14S investitorom i ovim pojacanjanjima željezničar postaje favorit u drugom dijelu sezone. Ko im otkine bod moze slaviti.
Zato je lijepo bar se podsjetiti!

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
U Antaliju moze samo doći Džeko Amra sa djecom na odmor
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja kazem da imate problemejurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:28Nemamo mi nikakvih problemaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:24Duska bolan u svoju avliju, vecih vi problema imate...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:13Mislim da se Prokop (28), Nastic (31) i Berisha (33) nikako ne uklapaju o priču o zaradi investitora. Ti igraci se ne mogu prodat nikad u zivotu. Svaka marka za njih je nepovratna. Da ih plaćaš po 10 BAM, to je 30 BAM bačenih. Super igraci ali ne uklapa mi se to u viziju ovu o ulaganju i povratu.
Sta se ljutite i vas navijac vam pise da se ne uklapa u ono sto su najavljivali. Kako će iko od ovog zaraditi ? Prvo klub pa poslije još na to i investitor ? Mislim jeste svjesni ovako kad dovedete da ste te pare duzni ?
nek crknu dusmani, najjaci smo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Dugo,dugo pamtiti i spominjati, sa nostalgijom se prisjecati.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:50Slazem se skroz!bordobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:14S investitorom i ovim pojacanjanjima željezničar postaje favorit u drugom dijelu sezone. Ko im otkine bod moze slaviti.
Zato je lijepo bar se podsjetiti!
![]()
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa ima smisla priča i za rezultate i za sve ostalo. Rezultat je kljuc, ne vidim drugi mentalitet i strpljenje , vi ste otjerali ljude koji su sa minimalnim resursima postizali vise nego očekivano ako cemo objektivno. Idealnije od ove polusezone da dovedeš mlađe i potentne ne možeš dobit. Sezona je već “propala”. Niko zamjerio ne bi i da ne odete u Europu jer ne zavisi vam sad život od tog i tih novaca. A imas opet pola godine da to uigras i nadogradis na ljeto kako bi bio konkurentan za vrh slijedece godine. Mi nismo dobar primjer, možda jesmo zadnjih 6 mjeseci. Kako je Mamić usao u klub radi se ono sto se trebalo oduvijek raditi. Mi imamo sad 6-7 bivših A reprezentativaca i sve okolo je mlad igrac koji se može prodati. Mislim da nije los ovaj kontinuitet igračkog kadra , da je dobro sto niste otjerali 15 igraca mada je “objektivni” navijac to priželjkivao i da u hodu ih mijenjate kako zaključi ovaj da nema smisla držat Obradova (a zakljucit će).BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:45Pa jeste drugo su ali niste vi ove dovodili na zimu,ispravi me ako grijesim. Ali evo ako dodje Berisha onda on moze u istu ravan sa ovom dvojicom. Mada Benko nije imao sad neku Bog zna kakvu karijeru van Hrvatske. Par utakmica u Bundes ligi i Belgija....ali opet za nase okvire jako respektabilno.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:30Pa drugo su Benko i Jajalo uz dužno poštovanje a drugo su Prokop i Nastic.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 14:29
Pa **** ga ti,nije njegov cilj samo to. U toj saradnji i rezultati tima imaju svoj prioritet. Nadji mi gdje to na svijetu za mjeesec dana covjek pravi jak tim i ima 5 mladih igraca koje moze prodati. Opet ti krenuo stramputicom.
Mada znas i sta pricam. Nisi ti mogao prodati Benku ili Jajala. Jajalo je svakako igrao na nekoj posudbi.
Bolan duska jebote ja kad bi slusao sta svako prica i po tome mjerio ....
Ja nikad nisam jednu rijec rekao protiv ovoga sto je radilo Sarajevo. Koliko god tu bilo fula,bilo je jako dobrih stvari. Problem su ljudi i nas mentalitet. Imati pare ne znaci da si svemocan. Lutali ste vi,ali nije bilo ni lako. A niko nece da kaze da sreca pa je neko bio voljan da daje tolike pare. Mozda je Tan pokrenuo akademiju i cijelu pricu. Ali Mirvic je koliko god ga vi budalom smatrali,najvise zelio rezultat.
To svi zele i 90 posto vas boli **** za buducnost i akademiju.
Da imate sad 10 najveci talenata na balkanu,nek vam prvi tim ima lose rezultate ,**** bi sve Mirvicu i tjerali ga.
Zato i vase godine,kakve god bile nisu bile lagane. Ali ste i napravili mnogo dobrih stvari. Akademija, fan shop,sponzori...ipak ste tu za klasu iznad drugih.
A nista ne ide preko noci. Mozda je ovaj nas Mirvic bogatiji,pametniji...ali sta ce napraviti to tek treba da vidimo.
Ako ces posteno po forumima se moglo pročitat ima sve spremno , spisak igraca, trener, samo se čeka da se ozvanici. Mislim mogu ti povaditi te postove ali znas i sam da se tako pisalo. I onda dovedeš lijevog beka a jedina pozicija u ekipi koja ti ne škripi je lijevi bek i dovedeš AMF gdje imas najboljeg igraca i top3 lige (koji kad izađe iz povrede mora dobit mjesto). Ne vidim kao sto sam rekao neko drugorocnije razmišljanje a situacija je idealna za to.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Napokon da se moze napisati da smo dobili odlicno pojacanje, idemo dalje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.