Pa stima nam Nijaz bodove za drugu polusezonu.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:16Borac Sloga i Željezničar istim avionom u Tursku.
Zanimljiva kombinacija.
Sarajevo naravno samo putuje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:19Pa stima nam Nijaz bodove za drugu polusezonu.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:16Borac Sloga i Željezničar istim avionom u Tursku.
Zanimljiva kombinacija.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
a sta sam ja javno iznio, samo sam rekao gledaj u svoju avlijujurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:31Pablo11 zna dosta toga ne piše javno jer je normalan. Nije mu cilj da ispadne insajder. Argentina isto. Isto ko sto i vi možete potvrditi da sam znao dosta stvari u vezi vas ali nećete
Za ova pojačanja je recimo Pablo znao davno.![]()
A ovaj priča gluposti. Nemamo nikakvih problema. Klub konačno funkcionira kako bi trebao. Zoran Mamić se pita za sportski segment. Doveden je zbog tog.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Dajte duški vode preko mašica
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pojest će vas ljubomora
Tek ulaskom ovog investitora kod vas vidimo da 10 godina želite nešto sto ste ismijavali
Kako li vam je bilo samo vi znate
Tek ulaskom ovog investitora kod vas vidimo da 10 godina želite nešto sto ste ismijavali
Kako li vam je bilo samo vi znate
Tako je, zato su se ovdje pojavili forumasi koji nisu od prosle godine pisali, da neko ozbiljan procita postove bombardovso bi nas. Tjesis samog sebe.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:20Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:19Pa stima nam Nijaz bodove za drugu polusezonu.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:16Borac Sloga i Željezničar istim avionom u Tursku.
Zanimljiva kombinacija.
Fk Željezničar.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jesi siguran?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:20Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:19Pa stima nam Nijaz bodove za drugu polusezonu.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:16Borac Sloga i Željezničar istim avionom u Tursku.
Zanimljiva kombinacija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije nego vas navlacim da kazete da je nastimaoimekorisnicko je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:28Jesi siguran?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:20Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Željo se opasno pojacava, bit ce jaka borba za cetvrto mjesto sarajevskih velikana 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- imekorisnicko
- Kontakt:
Bas te krize derujurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:31Nije nego vas navlacim da kazete da je nastimaoimekorisnicko je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:28Jesi siguran?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:20
Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.hvala lijepo
Qrčimo se zato što je to klub sam uradio, nije nam niko dao pare od države. Znači sami bez ičije pomoći, dok se vi hvalite izgradnjom koju vam radi država.
Moj duska gdje ti vidis da je iko ista potvrdio, samo ti kazemo da je i suvise jako ime u nasoj drzavi, a o vasim sitnim problemima ne bi ulazio. Svako svoje nek gleda.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:31Nije nego vas navlacim da kazete da je nastimaoimekorisnicko je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:28Jesi siguran?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:20
Prošlo je njegovo drug. Pusu novi vjetrovi. Ne moze vam nastimat potpis u ministarstvu a ne bodove.hvala lijepo
Fk Željezničar.
Hoce li Ljajic sam biti u biznis klasi?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:16Borac Sloga i Željezničar istim avionom u Tursku.
Zanimljiva kombinacija.
Prvo i osnovno, nikad necete moci biti u prilici da kupite zemljiste na kojem ste sad. To ste vjerovatno svjesni i sami, a ako niste, debelo ste u zabludi. Obligacije, koncesije, ko je, sta je i kako je, mozes nekome ko je iz Ilijasa, ne meni. Niti je zemljiste na kojem ste vi sa kampom Hidrogradnjino ili Energoinvestovo, niti postoji mogucnost da IKAD dodjete u mogucnost da ga otkupite (FBiH, zakon o poljoprivredi - clan 27.). Druga stvar, shodno cinjenici da ste u skorijem periodu u Sparkasse banci imali simpaticnu kreditnu liniju sa kolateralom u vidu SVOJINE FK Sarajevo, smijesno je pricati o napretku u vidu izgradnje montaznog objekta na zemljistu poljoprivrednog dobra Butmir. Sa naglaskom poljoprivredno dobro, vis a vis opaske sa clanom zakona broj 27. Mi smo u svom, na svom, i sve goste primamo u svoju kucu, a ne u iznajmljen stan. A pogotovo se ne pravimo jaki, vazni, "bogati", kiteci se preambulama koje samo neUk moze popusiti. Mani se te price duskajurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:12Klasični primjer ljubomore.
Krenimo redom :
Sarajevo ima pravo prvootkupa po koncesionom ugovoru koji je potpisalo.
U pravnom smislu, koncesija sa pravom prvootkupa je kombinovani pravni institut koji spaja elemente koncesionog prava i obligacionog prava (pravo preče kupovine).
Drugo na čemu se vidi ljubomora je ovo montažni objekat, kao to umanjuje vrijednost. Drugar montažni objekti su praksa u kampovima sirom svijeta. To sto je tebe bas to izjeda jer Sarajevo ima najbolji kamp u državi a imat će i jedan od najmodernijih u regionu to je već tvoj problem. Montažni objekti su sasvim normalna pojava kako u regionu tako i svijetu.
Mislim da sam znao da te toliko izjeda prije bih postavio.
Da ponovim najbitnije je da Uk Magoda i Benjamina ne mogu kad im se prohtije nazvat i reci dolazimo da se slikamo s lopatama. I vi kao cuke morate otvorit sve i udovoljit njihovim zahtjevima. To je najveće bogatstvo. Kad doživiš vidjet ćeš. Da ne budeš ničija sluga.
Sarajevski Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Napisao si jako puno gluposti.
Nije dovoljno ubaciti 2 člana i kontati da si zajeban.
Eto koliko ne znaš taj zakon se ni ne primjenjuje na zemljište na kojem je nas kamp.
Vi ste u svom na svom do kad pitanje je.
Eto koliko ne znaš taj zakon se ni ne primjenjuje na zemljište na kojem je nas kamp.
Zanavijek' vijekov'jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:43Napisao si jako puno gluposti.
Sarajevski Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sto vam je na toliko krivo zbog kampa ?
Jel zbog propalih pregovora sa opštinom Ilidža i Igmanom da vam ustupe svoje terene ili je nešto drugo ?
Jel zbog propalih pregovora sa opštinom Ilidža i Igmanom da vam ustupe svoje terene ili je nešto drugo ?
A što Kororaldo nije otišao?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nikad u zivotu, ja sam ocekivao da cete ranije uraditi nesto po pitanju infrastrukture, cak sam vas i pitao, jos ste i zicer imali za dozvole, nego ne kontam cemu glorifikovanje necega sto i nije bas "vas" nivo... Ili mozda i jeste?
Sarajevski Željezničar.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Braachuka, Combattente87, DinGospo21, fks74, Vanja8, Venom, Zigazaga i 36 gostiju.
.png)