Forum
Re: Forum
Nit sam se prodavao za posebnu žrtvu nit sam neki trol koji visi po temi Sarajeva i provocira, šta više razlog zbog kojeg sam ostavio upis na toj temi je činjenica da ti moderatori koji su mene prijavili za trolanje su zanemarili pljuvanje, omaložavanje, etiketiranje, provociranje, prosto traženje reakcije, valjda to u njihovim ili tvojim očima doprinosi kvaliteti rasprave na navedenoj temi.
Nekad je tradicija bila da se za psovke i primitivno izražavanje dobije ban, ne znam kad je to tačno prešlo u tradiciju izražavanja i komunikacije na ovom forumu ali aferim, daleko si dogurao.
Nekad je tradicija bila da se za psovke i primitivno izražavanje dobije ban, ne znam kad je to tačno prešlo u tradiciju izražavanja i komunikacije na ovom forumu ali aferim, daleko si dogurao.
čak i prijetiti eliminisanjemchily-rz je napisao/la: ↑18 jan 2026, 10:37Na ovom forumu je dozvoljeno psovati mater nekom i ostale članove porodice, kleti i doviti nekom za tešku bolest i smrt, dozvoljeno je etiketirati, omaložavati, pljuvati i provocirati, dozvoljeno je i prijetiti, trolanje je 80% upisa na istom.
Ono što nije dozvoljeno je napisati na temi FK Sarajevo da istoimeni klub igra kao podstanar na oronulom stadionu pred milju ljudi, tu je granica gdje administrator ovog foruma daje ban. Ma da, ne sumnjam da su svi oni koji su na istoj temi Zenicu etiketirali kao Černobil i Zeničane kao ozračene isto tako dobili ban ali u nekom drugom vremenu i prostoru.
Poenta je da bi ti htio da pišeš na temi FK Sarajeva i da tamo objašnjavaš kako je losa posjeta na prelošem stadionu, a ja ti ne dam.chily-rz je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:25Nit sam se prodavao za posebnu žrtvu nit sam neki trol koji visi po temi Sarajeva i provocira, šta više razlog zbog kojeg sam ostavio upis na toj temi je činjenica da ti moderatori koji su mene prijavili za trolanje su zanemarili pljuvanje, omaložavanje, etiketiranje, provociranje, prosto traženje reakcije, valjda to u njihovim ili tvojim očima doprinosi kvaliteti rasprave na navedenoj temi.
Zao mi je sto se osjećaš zakinutim, ali ne može.
Da imaš kakvih sagovornika na temi o svom klubu, pa da otvorimo pdf o Čeliku, pred utakmicu sa Sarajevom ne bih imao ništa protiv da to komentarises.
Ovako, jednostavno nemaš pravih sagovornika na toj temi i ja se trudim da njima diskusiju učinim ugodnijom.
Tako će biti i u budućnosti, na svim klubskim podforumima.
Ma banuj ti mene svaki put ako sam kontra pravila ali bi prvo trebao definisati pravila. Ti svojim postupcima odobravaš sve najgore ljudske osobine na ovom forumu a govoriš o nekim pravilima i ugrožavanju kvalitete rasprave, aspurdistan.admin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:31Poenta je da bi ti htio da pišeš na temi FK Sarajeva i da tamo objašnjavaš kako je losa posjeta na prelošem stadionu, a ja ti ne dam.chily-rz je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:25Nit sam se prodavao za posebnu žrtvu nit sam neki trol koji visi po temi Sarajeva i provocira, šta više razlog zbog kojeg sam ostavio upis na toj temi je činjenica da ti moderatori koji su mene prijavili za trolanje su zanemarili pljuvanje, omaložavanje, etiketiranje, provociranje, prosto traženje reakcije, valjda to u njihovim ili tvojim očima doprinosi kvaliteti rasprave na navedenoj temi.
Zao mi je sto se osjećaš zakinutim, ali ne može.
Da imaš kakvih sagovornika na temi o svom klubu, pa da otvorimo pdf o Čeliku, pred utakmicu sa Sarajevom ne bih imao ništa protiv da to komentarises.
Ovako, jednostavno nemaš pravih sagovornika na toj temi i ja se trudim da njima diskusiju učinim ugodnijom.
Tako će biti i u budućnosti, na svim klubskim podforumima.
Pravila su poznata, a nije 1987. pa da je sve 0 ili 1… sad I AI vaga i razlicito ocjenjuje neke slicne situacije.
Budimo realni, eto lik ti rekao da bi volio da umreš u najgorim mukama ili šta već. .. Veliki si momak, nije bas neka katastrofa da ti I ja o tome pricamo cijeli dan.
Sportski je forum, nemoguce je u potpunosti zaustaviti psovke, rivalstva… Nije forum o grncariji I sušenju cvijetnih aranzmana pa da je smo sokirani sto nekog ponesu emocije. Ljudi koji ne znaju drugacije komunicirati ili oni koji bas gnusno vrijedjaju budu udaljeni prije ili kasnije.
Budimo realni, eto lik ti rekao da bi volio da umreš u najgorim mukama ili šta već. .. Veliki si momak, nije bas neka katastrofa da ti I ja o tome pricamo cijeli dan.
Sportski je forum, nemoguce je u potpunosti zaustaviti psovke, rivalstva… Nije forum o grncariji I sušenju cvijetnih aranzmana pa da je smo sokirani sto nekog ponesu emocije. Ljudi koji ne znaju drugacije komunicirati ili oni koji bas gnusno vrijedjaju budu udaljeni prije ili kasnije.
Ali zato kad mene ponesu emocije i napišem tri prva posta u deset godina na temi Sarajeva i to zbog toga što se na istoj temi pet stranica piše o Černobilu i ozračenim uredno dobijem ban i naučim svoju "lekciju".admin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:48Pravila su poznata, a nije 1987. pa da je sve 0 ili 1… sad I AI vaga i razlicito ocjenjuje neke slicne situacije.
Fazon i jeste u tome što to više nije iznimka nego pravilo i nije se desilo jednom nit samo meni, ljudi su ovdje naviknuti da mogu nekom spominjati familiju ili prijetiti bez da budu sankcionisani.
ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban
pa sam odustao od komentiranja svete teme kk bosna, šta ću kad mi u tz nemamo svoj klub u aba ligi
tako i tebi isto predlažem, pa nećeš valjda u sezoni kad arsenal uzima EPL dobit ban
Teško se naviknuti na pravila koja nisu definisana nit ih ima ko provoditi, sam admin je priznao da on nema vremena za malo šta osim da ispunjava želje moderaciji na temi FK Sarajeva, KK Bosna je dio kolektivacoelho41 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:56ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban![]()
pa sam odustao od komentiranja svete teme kk bosna, šta ću kad mi u tz nemamo svoj klub u aba ligi
tako i tebi isto predlažem, pa nećeš valjda u sezoni kad arsenal uzima EPL dobit ban![]()
Ma ušao im na temu da pročitam koju o malom Telaloviću s obzirom da je bilo aktuelno a ono festival opšte narodnog pljuvanja po Zenici i šta ću, isprovociran udarim u kontru, režim se uvrijedio.
Ovo si sad slago.coelho41 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:56ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban![]()
tako i tebi isto predlažem, pa nećeš valjda u sezoni kad arsenal uzima EPL dobit ban![]()
Nisam moderirao nista na temi KK Bosna, ima bar 10 godina.
Inace, odlican savjet… Nemas sta komentwrisati na podforum FK Sarajevo ako si navijac Celika… ako to za 15 godina nisi skontao, jbg, sedmicni ban je odradio posao.
Bravo moderacija.
admin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:52Ovo si sad slago.coelho41 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:56ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban![]()
Nisam moderirao nista na temi KK Bosna, ima bar 10 godina

Vidi fakat, mora da je moj alter ego…
Al vidi gori tema, ocigledno neko to dobro odrzava.
Bravo moderacija.
Al vidi gori tema, ocigledno neko to dobro odrzava.
Bravo moderacija.
Obrazovnom sistemu, kućnom odgoju, nepostojećoj državnoj medijskoj politici, pinkovima i farmama, tik-toku i svemu ostalom sto oblikuje standarde ponašanja u jednom društvu.
Neću ja stare ljude učiti onome sto su morali kod kuće nauciti prije polaska u školu…
Kad bih htio da držim lekcije, objašnjavao bih Chiliju da treba da se odluci jel mu smeta sto je banovan zbog trolanja ili mu smetaju uvrede. Pravo da pišeš na temi drugog kluba ne ostvaruje se time sto ti je neko nekad opsovao mater.
to je fakat bas ovako???admin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:52Ovo si sad slago.coelho41 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:56ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban![]()
Inace, odlican savjet… Nemas sta komentwrisati na podforum FK Sarajevo ako si navijac Celika… ako to za 15 godina nisi skontao, jbg, sedmicni ban je odradio posao.
Bravo moderacija.
nije vic??
je li to za sve teme za sve klubove???
Jestfilip13 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 09:50to je fakat bas ovako???admin je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:52Ovo si sad slago.coelho41 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:56
ja te razumijem, samo zapamti ne smiješ sarajlijicama dirati u njihovo na njihovom, ja sam jednom na temi kk bosna prokomentarisao lošu posjetu na utakmicama aba lige i dobio sam opomenu za ban![]()
Bravo moderacija.
nije vic??
je li to za sve teme za sve klubove???
Mada obicno svaki klub ima posebnu temu za one koji nisu navijaci, a hoce nesto da napisu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Smeta mi to što su moderatori koji su tebi plakali zbog moja tri posta zanemarili pljuvanje i omaložavanje na račun jednog grada i njegovih građana, da nije na prvom mjestu napravio propust i dopustio primitivno izražavanje medju svojom rajom sasvim sigurno ni ja ne bi ostavio upis na toj temi.
Smeta mi to što provodiš pravila selektivno i što si dopustio daleko gore stvari od onog zašto si meni dao ban.
Nije na temi, nego na podforumu.
Za klubove koji imaju dovoljno aktivnih forumasa o diskusija da im se otvori podforum.
I onda za takve klubove obično imamo temu van podforuma na kojoj moze pisati svako i koju ne moderiraju oni moderatori sa klupskog podforuma.
Zadatak tih moderatora nije da paze da se ne omalovažava neki grad, već da omoguće navijacima svog kluba da pišu bez padobranaca. Tako da su sve ispravno uradili.chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:14Smeta mi to što su moderatori koji su tebi plakali zbog moja tri posta zanemarili pljuvanje i omaložavanje na račun jednog grada i njegovih građana, da nije na prvom mjestu napravio propust i dopustio primitivno izražavanje medju svojom rajom sasvim sigurno ni ja ne bi ostavio upis na toj temi.
Smeta mi to što provodiš pravila selektivno i što si dopustio daleko gore stvari od onog zašto si meni dao ban.
Ti isto da nisi posjećivao podforum Čelika prije nego sto ste odlučili da koristite forum našeg bivšeg dopisnika? Sve potpuno isto bilo, imali ste moderatora koji je ‘plakao’ cim neko drugi nešto napise na temi, ja to brisao, vi pljuvali po navijacima drugih klubova i drugim gradovima… možda nisi ti, ali nisi se ni žalio i nije to smetalo.
Sad odjednom ko da je na vašem podforumu pisao ko je htio, ko da je svako mogao doći da napise da Zenica smrdi a bilino polje se raspada. Bas nidze veze.