Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nepismena, bahata, korumpirana karikatura Ramo Isak, nekoga otresao? To treba pogledati onda.CAGarfia je napisao/la: ↑18 jan 2026, 01:18Prkačin je ustaša na kvadrat, što i ne krije, ali poprilično pametan i vrlo sposoban za debate. I dođe Ramo i fakat ga otrese jer ovog levata mržnja izjeda. Spominje neko orgijanje nakon pobjede Turske protiv Hrvata, a zaboravlja vatromet. Isto ga pomete Ramo s ovom spomen pločom u Sarajevu.
Ovo sam prije svega pogledao jer je mirisalo na shitshow poznavajući karakter obojice, meme likovi. O Senadu se nema šta reći, taj bi na noge otišao sad Sratku Mladiću da može, a da ne ugosti ovog ustašu zbog gledanosti. Na kraju krajeva je kišobrandžiji i Krajišniku otišao na noge. Otpad ljudski.
Ramo ne može meni qrac otrest, a kamoli šta dalje 
- BosniaBoston
- Kontakt:
ICE deports 5-year-old US citizen from TX to Honduras, group says
Što bi se reklo, sasvim normalno u americi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- VivaLaStella
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:04ICE deports 5-year-old US citizen from TX to Honduras, group says

Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Dijete samo sebe deportovalo jer nije slušalo policiju, što bi rekao jedan forumašBosniaBoston je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:04ICE deports 5-year-old US citizen from TX to Honduras, group says
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Pa dobro vratit ce ga, greske se desavaju. Deportovali su oko 700k ljudi, od tog oko 120 drzavljana, znaci success rate 99.9% 
-
Wilshere10
- Kontakt:
Radi Gestapo kao singerica. 
- feniksptica
- Kontakt:
Gestapove namjere su bile cistije i jasnije nego ovo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kad narandzasti na kraju zarati i sa Izraelom.
A kad smo kod rata, sto su mi se kolege svabe usrale zbog Grenlanda
A kad smo kod rata, sto su mi se kolege svabe usrale zbog Grenlanda
- kraljttbvb
- Kontakt:
Naletit ce i narandzasti na neku budalu, koja ce mu zveknuti šamar...MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:31Kad narandzasti na kraju zarati i sa Izraelom.
A kad smo kod rata, sto su mi se kolege svabe usrale zbog Grenlanda![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma nema ko burazeru. Sve neki mekušci u predsjedničkim foteljama.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:58Naletit ce i narandzasti na neku budalu, koja ce mu zveknuti šamar...MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:31Kad narandzasti na kraju zarati i sa Izraelom.
A kad smo kod rata, sto su mi se kolege svabe usrale zbog Grenlanda![]()
Vala kud ga promaši onaj metak sto mu je uho krznuo. Rijetko želim nekome smrt ali njemu bi sa na grob posrao.
Don't hate what you don't understand.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ko god nema vojsku, mora sutiti i pusiti. Cak i ako ne bude rata, ocekujem rast vojne industrije u svijetu u iducih 10 godina i obavezni vojni rok za sve 18-ogodisnjake. Svijet se ne mijenja, borba za moc je vjecna.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:01Ma nema ko burazeru. Sve neki mekušci u predsjedničkim foteljama.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
EU je u pokušaju da osigura energetsku sigurnost, rusku ovisnost zamijenila američkom. Brojke za 2025. godinu ne ostavljaju prostor za dilemu, udio uvoza nafte iz SAD-a je oko 15%, dok je ovisnost o američkom LNG tečnom plinu skočila na preko 55 posto.
Znači da je EU samo promijenila gospodara svojih resursa, umjesto jednog autokrate, dobili globalnog luđaka.
Uz navedeno, ozbiljno podmazuju američku namjensku industriju sa narudžbama od preko 75 milijardi godišnje.
Znači da je EU samo promijenila gospodara svojih resursa, umjesto jednog autokrate, dobili globalnog luđaka.
Uz navedeno, ozbiljno podmazuju američku namjensku industriju sa narudžbama od preko 75 milijardi godišnje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisam vise obavezan osiguravati mir u svijetu, jer mi niste dali Nobelovu nagradu za mir
, majstor napisao u pismu premijeru Norveške.
Lozi lik sve redom...
Lozi lik sve redom...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zato ce izbiti gradjanski rad u njegovoj državi. Evo ljudi hodaju ulicom naoružani do zuba zbog ICE-akraljttbvb je napisao/la: ↑19 jan 2026, 19:29Nisam vise obavezan osiguravati mir u svijetu, jer mi niste dali Nobelovu nagradu za mir, majstor napisao u pismu premijeru Norveške.
Lozi lik sve redom...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.