KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Kako je Muha los orema onom Argentincu..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sjednes Atica i zatvoris tekmu.Prosto ko pasulj.Dobra pobjeda.Idemo dalje.
- VensanKasel
- Kontakt:
Mnogi su se ponadali da izgubimo , da izbace svoje životne frustracije 
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Kme Kme Kme , što ste stali sa komentarima ? 
Atic je lider ove ekipe i Muha ga fino tempira.
Pao u formi pa sta ima veze.
Padnu svi.
Bravo Bosno.
Pao u formi pa sta ima veze.
Padnu svi.
Bravo Bosno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne bi me cudilo da Plummer zavrsi u zvezdi ili partizanu narednu godinu, ako nastavi sa ovakvim igrama. Posto igra aba ligu, direktno im je na radaru
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta mu je činio Adis Bećiragić pa je onako igro za reprezentaciju, baš fascinantno. Pad forme je očekivan i sve razumijem al on sebe još više kopa ovim nemogućim pasovima a vidi sam da ga ne ide. Pa daj dodaj šta sigurno, malo da digneš samopouzdanje, da se malo dozoveš al ne on baš sve pokušava ko prajm Teodosić. Valjda nadođe u idućim utakmicama.
I aticu je bolje da igra od lopte posebno dok je u ovako uzasnoj formi.U prvom poluvremenu je to dosta bolje izgledalo jer nisu carinili loptu on i West.Cim njih dvojica krenut organizovat napade sve se krene raspadati
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma bio je odličan u prvom poluvremenu , on treba da bude vođa druge petorke . Muha zayebao kada ga je stavio u početnu petorku drugog poluvremena , jer imaš Westa koji igra njegovu igru . West i on nikako zajedno , bolje za sve .Fort je napisao/la: ↑18 jan 2026, 20:03Šta mu je činio Adis Bećiragić pa je onako igro za reprezentaciju, baš fascinantno. Pad forme je očekivan i sve razumijem al on sebe još više kopa ovim nemogućim pasovima a vidi sam da ga ne ide. Pa daj dodaj šta sigurno, malo da digneš samopouzdanje, da se malo dozoveš al ne on baš sve pokušava ko prajm Teodosić. Valjda nadođe u idućim utakmicama.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, jako bitna pobjeda. Nakon prvog poluvremena očekivali smo lakši meč ali bitno je da smo uspjeli pobijediti. Atić je skroz van ritma što se tiče napada a dok u odbrani je koliko toliko i okej, mora se dozvati, svi znamo kako može igrati kad je u ritmu. Plummer zvijer, strašan igrač.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Vodili smo 25 razlike , dobili 11 . Ovdje se psuje sve , žena , vrijeđa se
, kakvi bolesnici ...
Treba svaku da dobijamo 30 razilke da bi bolesnici bili zadovoljni
Očekivan je pad bio u drugom poluvremenu , Muha da nauči da West i Atić ne trebaju zajedno igrati i da Vodoinstalater ide lopta u zadnjim sekundama jer može na ulaz , a može i bacanja iznuditi , što West ne može . Jedina zamjerka .
Idemo dalje , čeka se komentar od Dirka i njegova poneka dirkanterija
Treba svaku da dobijamo 30 razilke da bi bolesnici bili zadovoljni
Očekivan je pad bio u drugom poluvremenu , Muha da nauči da West i Atić ne trebaju zajedno igrati i da Vodoinstalater ide lopta u zadnjim sekundama jer može na ulaz , a može i bacanja iznuditi , što West ne može . Jedina zamjerka .
Idemo dalje , čeka se komentar od Dirka i njegova poneka dirkanterija
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne mogu se oteti dojmu da je prije sezone ovo nam ponuđeno da bi bili prezadovoljni ali sad iz nekog razloga nismo.
Možda jer se vidi da ima još prostora i da na momente ova ekipa ponudi ono sto svi očekujemo. Ali ne treba biti nezahvalan sjetimo se gdje je Bosna bila jučer a danas je ovo odlično.
Sumnjao sam u Muhu meni on ovo poprilično dobro hendluje
Aticev problem je sto on svojim karakteristikama i repertoarom nije opis glavnog igraca nego igraca koji ti da na obje strane parketa neku vrijednost u nekom sistemu. A od njeg se ovdje napravio glavni igrac. Kad bi mu se malo suzila sloboda odličan igrac.
Možda jer se vidi da ima još prostora i da na momente ova ekipa ponudi ono sto svi očekujemo. Ali ne treba biti nezahvalan sjetimo se gdje je Bosna bila jučer a danas je ovo odlično.
Sumnjao sam u Muhu meni on ovo poprilično dobro hendluje
Aticev problem je sto on svojim karakteristikama i repertoarom nije opis glavnog igraca nego igraca koji ti da na obje strane parketa neku vrijednost u nekom sistemu. A od njeg se ovdje napravio glavni igrac. Kad bi mu se malo suzila sloboda odličan igrac.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 jan 2026, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Palmeru odmah večeras ponuditi ugovor na 2-3 godine i vidjeti dali je igrao za neku reprezentaciju ako nije onda Konakovic odmah da mu izda pasus i da igra za BiH.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel tako da bih najbolje bilo da Spartak Subotica izgubi u svoje još preostale dvije utakmice od Budućnosti u Dudovoj Šumi i od Mege u Novom Beogradu i da Bosna bude 4 na kraju bez obzira kako ce Bosna odigrat svoje tri preostale utakmice
Bilo bi pravo dobro opet Zvezda pa Partizan i Dubai
Bilo bi pravo dobro opet Zvezda pa Partizan i Dubai
- JohnCleese
- Kontakt:
I dalje sam uvjeren da ova skupina igraca igra na krajnjim limitima svojih mogucnosti i imaju fenomelne rezultate
Moje skromno misljenje je da se premalo vjeruje Lautaru i da moze dati jos vise ovoj ekipi.
Moje skromno misljenje je da se premalo vjeruje Lautaru i da moze dati jos vise ovoj ekipi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne pratim nesto specijalno kosarsku, ali mi je drago da ima nas klub na vrhu
Bravo Bosno sad Slobodu uzmite za “fijalu” i pomozite im da stanu na noge i da imamo jos jedan klub na vrhu
Bravo Bosno sad Slobodu uzmite za “fijalu” i pomozite im da stanu na noge i da imamo jos jedan klub na vrhu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Joesar se budi polako, bit ce bitno za zavrsnicu sezone.