Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
Za ovo samo najzagrizeniji Culesi mogu reci da je crveni. Obavezno ovo gore pogledajte.
Za ovo samo najzagrizeniji Culesi mogu reci da je crveni. Obavezno ovo gore pogledajte.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
To je samo tvoje misljenje.Bezze bi bilo da svi tako mislimoMaGiCa je napisao/la:Messi je spektakularan igrac ali nije najbolji fudbaler sveta svih vremena.jax je napisao/la:Kao sto sam i rekao, Barcu boli **** za kup, Guardiola je sjebo Real pustajuci tu tekmu i pripremajuci se za polufinale.
Messi je vjerojatno najbolji igrac u povijesti nogometa
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.
Imam samo jedno pitanje : Kad je Mascherano navodno trebao dobiti crveni nad kim je startovao ?
Nad Pepeom, tri minute prije iskljucenja istog. Za razliku od Pepeta, Mascherano je bar udario svog protivnika, Pepe nije ni to.Andres je napisao/la:To je samo tvoje misljenje.Bezze bi bilo da svi tako mislimoMaGiCa je napisao/la:Messi je spektakularan igrac ali nije najbolji fudbaler sveta svih vremena.jax je napisao/la:Kao sto sam i rekao, Barcu boli **** za kup, Guardiola je sjebo Real pustajuci tu tekmu i pripremajuci se za polufinale.
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.Necu spominjat Messija jer o njemu i njegovim igrama se romani mogu napisati.
Imam samo jedno pitanje : Kad je Mascherano navodno trebao dobiti crveni nad kim je startovao ?
Najbolji igrac svih vremena? Zidane.
Ja retko imam potrebu da branim Mourinha, ali ovakve kritike stvarno ne zasluzuje. Barcelona se ne pobedjuje kreativnoscu na sredini i izborom centarfora, nego disciplinovanom, agresivnom, i koncentrisanom igrom tokom 90 (ili vise) minuta. To su radili i slabiji timovi, i provlacili se tako.
Mourinho zasluzuje samo postovanje za to sto je prilagodio igru razmazenih intergalakticara i naterao ih da igraju na rezultat, koliko god to ruzno izgledalo. (Jos samo da je od najvece primadone napravio vrednog napadaca koji bi nekad vršio pritisak.) Ruznocu mu navijaci i mediji oproste kad se izvuce rezultat, ovog puta nije ali sta da se radi?
Nego, na temu sabanisanja & okruzivanja: zar se nisu sudije jedno vreme pridrzavale pravila da se svaki razgovor (ako nisi kapiten) kaznjava žutim kartonom? Kad bi podelio dva-tri na pocetku utakmice, mnogo bi manje bilo mucno gledati ostalo.
Mourinho zasluzuje samo postovanje za to sto je prilagodio igru razmazenih intergalakticara i naterao ih da igraju na rezultat, koliko god to ruzno izgledalo. (Jos samo da je od najvece primadone napravio vrednog napadaca koji bi nekad vršio pritisak.) Ruznocu mu navijaci i mediji oproste kad se izvuce rezultat, ovog puta nije ali sta da se radi?
Nego, na temu sabanisanja & okruzivanja: zar se nisu sudije jedno vreme pridrzavale pravila da se svaki razgovor (ako nisi kapiten) kaznjava žutim kartonom? Kad bi podelio dva-tri na pocetku utakmice, mnogo bi manje bilo mucno gledati ostalo.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 28 apr 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda je to samo moje misljenje na ovom forumu, ali nije usamljeno u fudbalskim krugovima. Stavise, to je opsteprihvaceno. Ali, neka, razumem ja klince koji nisu gledali Diega.Andres je napisao/la:To je samo tvoje misljenje.Bezze bi bilo da svi tako mislimoMaGiCa je napisao/la:Messi je spektakularan igrac ali nije najbolji fudbaler sveta svih vremena.jax je napisao/la:Kao sto sam i rekao, Barcu boli **** za kup, Guardiola je sjebo Real pustajuci tu tekmu i pripremajuci se za polufinale.
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.Necu spominjat Messija jer o njemu i njegovim igrama se romani mogu napisati.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma @MaGiCa, nemoj se nervirati, pa on dok govori da je Messi najbolji on nije više nijednog fudbalera vidio. Pa prvo treba biti bolji od Ronalda ( Brasil ) i Zidanea, pa tek onda od Pelea i Maradone. Messija čim dobro zatvoriš on je nepotreban na terenu, nema ga nigdje, kao u kupu. Sinoć ga isto nije bilo nigdje dok Pepe nije dobio crveni. Messi je sada najbolji, ali svih vremena, nikad neće biti! Ova četvorka je nedostižna! 
Messi je spektakularan igrac ali nije najbolji fudbaler sveta svih vremena.
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.[/quote]
To je samo tvoje misljenje.Bezze bi bilo da svi tako mislimo
Necu spominjat Messija jer o njemu i njegovim igrama se romani mogu napisati.
Imam samo jedno pitanje : Kad je Mascherano navodno trebao dobiti crveni nad kim je startovao ?[/quote]
Mozda je to samo moje misljenje na ovom forumu, ali nije usamljeno u fudbalskim krugovima. Stavise, to je opsteprihvaceno. Ali, neka, razumem ja klince koji nisu gledali Diega.
[/quote]
Nazalost gledao sam.Medjutim Diego nikad nece imati ovo sto ima Messi.Messi ima duh, igra sa toliko ljubavi.Poredit doba Diega kad mu niko klizeci nije smio uletiti.i Sad doba kad messija ganja 10 igraca po terenu a prilican broj njih ima na umu da ga dobro istuce.Velika razlika
Nego de mi odgovori na pitanje bgti : JEl navodno onaj crveni sto je trebo Maskerano dobit , koga je on tad udario ?
Na zalost, ljudi, ja sam gledao Maradonu i nevezano za to sta je ko od njih dvojice osvojio ili nije (tu mnogo faktora ulazi u igru jer je fudbal komplikovan kolektivni sport) tvrdim da je Maradona prosto bio klasa za Messija i uvek ce biti klasa za Messija. Zao mi je tankocutnih navijackih strasti ali tako vam je to.[/quote]
To je samo tvoje misljenje.Bezze bi bilo da svi tako mislimo
Imam samo jedno pitanje : Kad je Mascherano navodno trebao dobiti crveni nad kim je startovao ?[/quote]
Mozda je to samo moje misljenje na ovom forumu, ali nije usamljeno u fudbalskim krugovima. Stavise, to je opsteprihvaceno. Ali, neka, razumem ja klince koji nisu gledali Diega.
Nazalost gledao sam.Medjutim Diego nikad nece imati ovo sto ima Messi.Messi ima duh, igra sa toliko ljubavi.Poredit doba Diega kad mu niko klizeci nije smio uletiti.i Sad doba kad messija ganja 10 igraca po terenu a prilican broj njih ima na umu da ga dobro istuce.Velika razlika
Nego de mi odgovori na pitanje bgti : JEl navodno onaj crveni sto je trebo Maskerano dobit , koga je on tad udario ?
anonymousHD je napisao/la:Ma @MaGiCa, nemoj se nervirati, pa on dok govori da je Messi najbolji on nije više nijednog fudbalera vidio. Pa prvo treba biti bolji od Ronalda ( Brasil ) i Zidanea, pa tek onda od Pelea i Maradone. Messija čim dobro zatvoriš on je nepotreban na terenu, nema ga nigdje, kao u kupu. Sinoć ga isto nije bilo nigdje dok Pepe nije dobio crveni. Messi je sada najbolji, ali svih vremena, nikad neće biti! Ova četvorka je nedostižna!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Vidi, ja sam nogomet posao pratiti negdje sredinom 90-ih, i mogu samo reci koji je najbolji igrac kojeg sam ja pratio, nikako ko je najbolji svih vremena, jer jednostavno ja sam Maradonu, Pelea i Di Stefana gledao samo na dokumentarcima i video klipovima. A sto se tice ovih malih Culesa, na njih ne trebas ni obracati paznju, jer su to sve djeca koja je nogomet pocela pratiti od pojave Ronaldinha (a prave se da su poceli navijati od De Bura, Rajzigera, Cocua i ostalih Holandjana). Ne tako davno Ronaldinho im je bio najbolji igrac svih vremena pa je i on pao u zaborav. E sad i Messi, u narednoj utakmici nadam se da ce nam sudit neki Englez i da cemo bar trojici od njih 11 polomit noge i ugrozit im karijere jer je to Barca kao kolektiv i zasluzila, ne, nebi mi bilo krivo...MaGiCa je napisao/la: Mozda je to samo moje misljenje na ovom forumu, ali nije usamljeno u fudbalskim krugovima. Stavise, to je opsteprihvaceno. Ali, neka, razumem ja klince koji nisu gledali Diega.
Objasnio covjektitinho je napisao/la:Da li vas je stid kao onakve igre ???
Da li vas je stid kada igrate sa 8 ultra-defanzivnih igraca ?
Da li vas je stid kada igrate sa 8 ultra-defanzivnih igraca na svom terenu ?
Da li vas je stid sto vec 4 utakmicu zaredom dobivate crveni karton protiv Barcelone ?
Da li vas je stid kada nemate suta na gol ?
Da li vas je stid kada imate 400 pasova manje od Barcelone ?
Da li vas je stid kada iskljucivo igrate na kontre 90 minuta na svom terenu ?
Da li vas je stid vaditi se na sudiju ?
Da li bi vas bilo stid da prodjete u finale ?
Da li vam je neugodno kada poredite C.Ronalda sa Messijem ???
Da li vas je stid POTROSITI 100 miliona eura, otpustiti trenera - dovesti novog a kao rezultat osvojiti Copa del rey !!! ?
Da li je fudbal izgubio velikana kao sto je nekada bio Real Madrid ??? Da li je Real jos samo jedan u nizu prosjecnih klubova sa bogatom historijom (kao npr.Liverpool) !!!
DRŽAVA ŽELJO!
@Andres, odgovorio ti je netko, udario je Pepea je i po kriteriju onog balvana komotno je mogao crveni dobiti a to da Maradoni nitko nije smio klizeći uletiti
[youtube][/youtube]
Kralju moj Messi prnut nije mogao u ove 3 utakmice dok Pepe nije izašao, i gleda čuda, lik dobije crveni i ovaj uvalja 2 maestralna gola
[youtube][/youtube]
Kralju moj Messi prnut nije mogao u ove 3 utakmice dok Pepe nije izašao, i gleda čuda, lik dobije crveni i ovaj uvalja 2 maestralna gola
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 28 apr 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
To se nikada neće desiti jer FIFA neće gurati Argentinu prema finalu, kao što UEFA gura Barcelonu prema finalu LP.Ad0 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo mu fali SP i da bude i najbolji svih vremena...koliko je dao golova ove sezone? obara neke rekorde zatoo šššššššššššššš
Ovo prvo je start Pepea nad Alvesom , a drugo start Mascherana nad Pepeom ??? KOlko sam svatio ?Portillo je napisao/la:
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Care sta ces kad su ovo sve dijeca...pa nemaju obraza priznati sto vide u snimku, uotalom kao sto vidis upravo taj voditelj emisije je navijac Barce, i kaze da nije za crveni..pa cak ga nije ni dirnuo, a u studiju imas i bivse igrace Barce koji takodjer slazu..Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 apr 2011, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Oooooooooooooj Boze dragi sta citam, nemoj mi molim te ovo radit, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cuj Maradoni niko nije smio klizeci uletit. Ja bas mislim da je obratno, da Messiju niko ne smije klizeci ultetit.
I evo "klizeceg" zbog koejg je Maradona za malo karijeru zavrsio. Ako nista, nauci bar malo informacija o vlatitom klubu, balavce jedan.
[youtube][/youtube]
I da... broj 16 u Barceloni nosi Biskvit.
I evo "klizeceg" zbog koejg je Maradona za malo karijeru zavrsio. Ako nista, nauci bar malo informacija o vlatitom klubu, balavce jedan.
[youtube][/youtube]
I da... broj 16 u Barceloni nosi Biskvit.
Nemoguce, Mascherano je svom snagom udario Pepea u skroz drugacijem polozaju. Osim, ako Mascherano nosi broj 16Andres je napisao/la:Ovo prvo je start Pepea nad Alvesom , a drugo start Mascherana nad Pepeom ??? KOlko sam svatio ?Portillo je napisao/la:
I ja sam promjeno misljenje, crveni nije postojao
- anonymousHD
- Kontakt:
Ono je bio start Busquetsa nad Alonsom ( pogledaj broj na šorcu kod Barceloninog igrača i kopačke kod Realovog ). A ne Mascherano na Pepea.
Sto mu to rece Sandi?
Trebao si malo sutati, ne bi on skontao zbog cega ja rekoh da je broj 16 u pitanju
Trebao si malo sutati, ne bi on skontao zbog cega ja rekoh da je broj 16 u pitanju
Ovo je montaza samo pogledaj Pepeove kopacke koji ste vi cobani navijaci Reala HAHAHAHAH !Madridism je napisao/la:Nemoguce, Mascherano je svom snagom udario Pepea u skroz drugacijem polozaju. Osim, ako Mascherano nosi broj 16Andres je napisao/la:Ovo prvo je start Pepea nad Alvesom , a drugo start Mascherana nad Pepeom ??? KOlko sam svatio ?Portillo je napisao/la:![]()
I ja sam promjeno misljenje, crveni nije postojao
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- skyisthelimit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.