Bravo i za SaLmakersa
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Koliko je ovaj čovjek zaslužio ovaj gol 
Bravo i za SaLmakersa
Bravo i za SaLmakersa
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 18 jan 2026, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Toooooooo bravoooo Hans
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pun pogodak! 
idemo jos jedan
Kakvo pojacanje,vec je bolji od Gimeneza.... 
Šta ti je reći devetka, mislim da je bio u tri šanse u ovih par minuta otkako je ušao.
Ne znam šta je kojeg qurca čekao preko 70 minuta za izmjenu, trebalo je puno ranije dati golove i rješiti utakmicu.
Ne znam šta je kojeg qurca čekao preko 70 minuta za izmjenu, trebalo je puno ranije dati golove i rješiti utakmicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad skontas da ovaj brat sto komentarise na ArenaSport uzima 2-2.5k mjesecno a lapsuz do lapsuza.
Kako i ovi golmani svaki put dobiju supermoći protiv Milana yebo vam pas mater
Tačno bih tv razbio da su se ovdje prosuli bodovi, toliko frustrirajuća utakmica. Brat Fullkrug spasi stvar, tako se to radi.
Tačno bih tv razbio da su se ovdje prosuli bodovi, toliko frustrirajuća utakmica. Brat Fullkrug spasi stvar, tako se to radi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro je, bitna tri boda i puno bolje drugo poluvrijeme. Imam osjecaj kao da namjerno igraju prvi dio pod rucnom da bi mogli u drugom lagano da nadigraju protivnika 
Steta sto i Nkunku ne iskoristi makar jednu sansu.
Steta sto i Nkunku ne iskoristi makar jednu sansu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma sa pravom 9-kom to bolje djeluje. Realno je trebalo biti 3-0 al eto. Majk veceras nije ni morao biti na golu, jednostavno nam nisu pogledali na go.
Idemo dalje, valjda protiv Rome budemo onako dobri kao u svim derbi tekmama ove sezone u ligi.
Idemo dalje, valjda protiv Rome budemo onako dobri kao u svim derbi tekmama ove sezone u ligi.
Leao igrač manje, hajde ako je do povrede. Nije mi jasno zašto je izvadio Pulišića koji je bio bolji od Leaoa. Ricci je bio dobar, Rabiot standardno. Fulkrug je stara škola napadača, daće on još par ovakvih golova. Jašari onako, ali ako bude ovako igrao protiv ovakvih protivnika odlično je odmijenio Modrića. Nkuku bolje je odigrao od Leaoa, ali sve što je mogao upropastiti upropastio je
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Odlična akcija i zavrsnica prave 9.ke . Ali sta je samo sve branio ovaj Falcone nevjerovatno …
Stupido je konačno odigrao jedan dobar meč, to mu se mora priznati.
Jašar i Ricci isto jako dobri i po običaju svaki put sa najviše pretrčanih kilometara. Rezerve odradile dobar posao, nadam se da će im vjerovati više u nastavku sezone umjesto Fofane i ubijanja hljeba u Modriću.
Jašar i Ricci isto jako dobri i po običaju svaki put sa najviše pretrčanih kilometara. Rezerve odradile dobar posao, nadam se da će im vjerovati više u nastavku sezone umjesto Fofane i ubijanja hljeba u Modriću.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
teska pobjeda ali itekako bitna, ostajemo na -3 i tu smo disemo im za vratom.
Slijedi Roma pobjedom pravimo osjetnu razliku u odnosu na cetvrtog i mislim da smo 70% osigurali LP slijedece sezone.
Slijedi Roma pobjedom pravimo osjetnu razliku u odnosu na cetvrtog i mislim da smo 70% osigurali LP slijedece sezone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao ponovo katastrofa. Nepokretan, nezaintersovan, nemotivisan, trčanje i kretanje kao da ima 66 godina. Žali Bože protraćenog talenta.
Prodaj ga u ligu koja mu paše, gdje nema discipline, tipa Arabija. Uzmi keš i bježi.
Više nije slučajnost da Milan uvijek u drugom poluvremenu igra puno bolje.
20 meč bez poraza. Idemo dalje.
Prodaj ga u ligu koja mu paše, gdje nema discipline, tipa Arabija. Uzmi keš i bježi.
Više nije slučajnost da Milan uvijek u drugom poluvremenu igra puno bolje.
20 meč bez poraza. Idemo dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Vjerovatno jeste zbog povrefe i straha od nove povrede Leao i ovu utakmicu odigrao bez mnogo trke. Ni blizu nije kao onaj stari ali i ovakav može da pomogne. Kad bi oni mogli da dovedu nekog boljeg na tu poziciju i složio bih se sa prodajom ali pošto od takvog ishoda nema ništa neka njega ovdje. Iako i mene nekad toliko iznervira da bih rekao i poklonite ga nekom.
Ima još igrača koje bi poklonio ali kad već ima timova koji bi kupili Fofanu i Loftus-Cheeka napravite to dok ti timovi nisu skontali koga žele da dovedu. Em dosada neće i ne želi da potrči em ga svaki puno manje snažniji protivnik oduva kao da je curica od 13 godina a ne da je onoliki em je sad Loftus-Cheek krenuo i da samog sebe pogađa u drugu nogu u 100% šansi.
Ima još igrača koje bi poklonio ali kad već ima timova koji bi kupili Fofanu i Loftus-Cheeka napravite to dok ti timovi nisu skontali koga žele da dovedu. Em dosada neće i ne želi da potrči em ga svaki puno manje snažniji protivnik oduva kao da je curica od 13 godina a ne da je onoliki em je sad Loftus-Cheek krenuo i da samog sebe pogađa u drugu nogu u 100% šansi.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Ali bezvezniji igrac od RLC dugo nije igrao kod nas, a bilo je tog hamelja. Kako neko uzima milione a veze nema...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.