I ne znam to opet, do prosle godine ih gazite redovno, po ovome sto ti i pojedini jos pisu isto da vi tamo niste dobili 10+ godina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da, jedino vrijedno spomenuti veceras… haj sto se masilo, ali toliko su smotani da su uspjeli primiti 2 gola kad su imali tatalnu kontrolu… pa nije ni minuta prosla kad Su izveli loptu na centru od izjednacenja i odmah 2:1
Sad je jasno zasto Barca nema velike sanse u LP sa ovakvom odbranom.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:15Da, jedino vrijedno spomenuti veceras… haj sto se masilo, ali toliko su smotani da su uspjeli primiti 2 gola kad su imali tatalnu kontrolu… pa nije ni minuta prosla kad Su izveli loptu na centru od izjednacenja i odmah 2:1
Kako to misliš, ne gleda se gdje je upućena lopta? Šta se gleda onda? Pa to je osnova, da se gleda kome je i kad upućena lopta. Ne može biti ofsajd ako je lopta vraćana prema golu Barcelone.
Druze ne kontam kako ne kontam, ako je napadac u trenutku upućivanja lopte bilo kojim dijelom tijela ispred dva zadnja igraca odbrane to je ofsajd u bilo kojem pravcu da se lopta doda. Ukoliko je igrao u trenutku upućivanja pasa iza lopte onda ni u kom slučaju nije ofsajd, ne znam stvarno sta ti nije jasno.Rodju je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:37Kako to misliš, ne gleda se gdje je upućena lopta? Šta se gleda onda? Pa to je osnova, da se gleda kome je i kad upućena lopta. Ne može biti ofsajd ako je lopta vraćana prema golu Barcelone.
Ovo je kuhinja Manzana i Cero Grandea. Pa nije prvi put.
Čim sam vidio ta dva smrada, očekivao sam ovo. Produžetak je trebao produžiti još 2 minuta zbog krađe vremena, a on poletio odmah pišta u usta na 98.55.
Pa zar mu VAR treba javiti za onaj brutalan start onog Solera, idiota? I još majmun pravi kao face ne znam o čemu se radi, nisam ga udario.
Uopće nije loše odigrano, isfulali se i to je to.
Na 2 1 ušla voda u uši nekih par minuta. Tako je to.
Šta ste navalili na Cancela? Dva solidna centaršuta.
Pogrešno dodavanje. Da, i? A Martin, Yamal, Pedri?
Dogodi se. I onda ova pametovanja, kao to je zbog Espanjola. Ma nije, nego je to zbog nakaradnog suđenja.
Isto kao i lani, lopovluk. Kako vam nije jasno, da moraju spasiti državnog miljenika? Pa koliko samo faulova nije svirao. Kod onog istrčavanja je bio čisti faul na golmanu, pa onaj nesvirani faul na Ferranu kod aut linije, pa faul na Olmu, start u tijelo+vučenje za dres i to prije gola, itd......
Usudim se reći, jedna od bolje odigranih utakmica u zadnje vrijeme. Kao lani protiv ATM na Montjuicu.
5 x okvir gola. Razbranili golmana.
Nije važno.Mquc je napisao/la: ↑19 jan 2026, 03:06Druze ne kontam kako ne kontam, ako je napadac u trenutku upućivanja lopte bilo kojim dijelom tijela ispred dva zadnja igraca odbrane to je ofsajd u bilo kojem pravcu da se lopta doda. Ukoliko je igrao u trenutku upućivanja pasa iza lopte onda ni u kom slučaju nije ofsajd, ne znam stvarno sta ti nije jasno.Rodju je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:37Kako to misliš, ne gleda se gdje je upućena lopta? Šta se gleda onda? Pa to je osnova, da se gleda kome je i kad upućena lopta. Ne može biti ofsajd ako je lopta vraćana prema golu Barcelone.
Ovo je kuhinja Manzana i Cero Grandea. Pa nije prvi put.
Čim sam vidio ta dva smrada, očekivao sam ovo. Produžetak je trebao produžiti još 2 minuta zbog krađe vremena, a on poletio odmah pišta u usta na 98.55.
Pa zar mu VAR treba javiti za onaj brutalan start onog Solera, idiota? I još majmun pravi kao face ne znam o čemu se radi, nisam ga udario.
Uopće nije loše odigrano, isfulali se i to je to.
Na 2 1 ušla voda u uši nekih par minuta. Tako je to.
Šta ste navalili na Cancela? Dva solidna centaršuta.
Pogrešno dodavanje. Da, i? A Martin, Yamal, Pedri?
Dogodi se. I onda ova pametovanja, kao to je zbog Espanjola. Ma nije, nego je to zbog nakaradnog suđenja.
Isto kao i lani, lopovluk. Kako vam nije jasno, da moraju spasiti državnog miljenika? Pa koliko samo faulova nije svirao. Kod onog istrčavanja je bio čisti faul na golmanu, pa onaj nesvirani faul na Ferranu kod aut linije, pa faul na Olmu, start u tijelo+vučenje za dres i to prije gola, itd......
Usudim se reći, jedna od bolje odigranih utakmica u zadnje vrijeme. Kao lani protiv ATM na Montjuicu.
5 x okvir gola. Razbranili golmana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.