Joj biće izvinjavanja. Vanja brate gdje si ti, nema te zabrinuo si me
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja 1946
Tu sam raja,imao sam operaciju noge u Turskoj, nesto sto me odavno zezalo...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:40Joj biće izvinjavanja. Vanja brate gdje si ti, nema te zabrinuo si meVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:35Joj ne znas ti sta je bilo u privatnim prepiskama ...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:33
Ali kako se ujede za jezik. Izleti pa onda spusti loptu.![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah Charda je naš brat
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SilaMoc1946
Brz oporavak brate naš!Vanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:42Tu sam raja,imao sam operaciju noge u Turskoj, nesto sto me odavno zezalo...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:40Joj biće izvinjavanja. Vanja brate gdje si ti, nema te zabrinuo si me![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prema nekim ukupnim bodovima sa ovog testiranja Slavko Bralic je u top 3, dvojica ispod crte, necu govoriti ko su
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:47Prema nekim ukupnim bodovima sa ovog testiranja Slavko Bralic je u top 3, dvojica ispod crte, necu govoriti ko su
Nadamo se da su ovi sto nisu otisli za tursku.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hvala bruda moj, bice to ok aBgda...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:44Brz oporavak brate naš!Vanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:42Tu sam raja,imao sam operaciju noge u Turskoj, nesto sto me odavno zezalo...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:40Joj biće izvinjavanja. Vanja brate gdje si ti, nema te zabrinuo si me![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pratite i uzivajte
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko su prva 2?JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:47Prema nekim ukupnim bodovima sa ovog testiranja Slavko Bralic je u top 3, dvojica ispod crte, necu govoriti ko su
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma kakvi nema ni promil šanse da on napusti dubai
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Hujber.. Dobar bek, prošao Lokomotivinu školu, bio nešto kratko i u Dinamu. U Istri se fino naigrao, imao je dobih utakmica, pogotovo u toj drugoj sezoni kad je često znao biti u timu kola. Zaslužio je transfer, ali očito fulao izbor kluba, rotirao je trener to Vejle, njega je Prelec doveo, u prvoj godini je i igrao nešto, zadnje ljeto je također bio blizu Osijeka, a sada kako je Prelec drugi put dobio otkaz bio je više na tribinama.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:25Sta ti mislis o Hujberu?NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:16Bila je čistka i u onom drugom segmentu kluba. Fino radi Mamić ovo, za razliku od drugih nekada ranije tipa Cioffi, Leterme pa i ostali neki, uhvatio se čitavog kluba i reže stvari.GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:50
Otišli su neki treneri, otišli su neki igrači koji su došli kao veliki talenti, ali im je falilo discipline. Trener juniora je sad Čengić. Dobili su stroga pravila ponašanja, treninga, ishrane itd. Zategao je Mamić sve u vrlo kratkom periodu. Postrojio ih je u klubu kao niko, što se tiče tog sportskog segmenta.
Što se tiče igračkog kadra, imamo okosnicu. Barem ovako iz udarne postave sa Cvitanovićem na klupi falit će "samo" Guliashvili. Jest momak bio pola tima, ali sada se palica seli Ademu i on mora preuzeti odgovornost. Naravno, drugačije će se se sigurno i igrati. Turkeš, zna se zbog koga je otišao, to jeste ko ga je otjerao. Sigurno da uz kontinuitet on može dosta toga donijeti i dati, pogotovo što će sada igrati nogomet bliži njegovom stilu.
Ovako dalje, uz dolazak Hujbera, pokrio si back upa Beganovića, na stoperima smo pokriveni svakako, možemo očekivati dolazak i na poziciji lijevog beka, tu imaš Kuprešaka, a znaju pokriti i Maroodza ili Mujkić, no ne bi bilo loše ovdje imati još jednu klasičnu opciju. Sa Telalovićem si napunio vezni red, sa Mamasom, Cimirotom, Elezijem, Ignatkovim uz Krdžalića imaš sve potrebne kvalitete za balans u veznom redu. Za ofanzivni dio, Ljajić, Mlinarić, Kyeremeh, Gelson i plus Chidi koji je više krilo nego špic. Ovdje bi moglo biti potrebno jedno kvalitetno pojačanje, vidjet ćemo na pripremama šta će biti sa Chidijem i Gelsonom prvenstveno. Na špicu Turkeš, Renan. I ovdje me ne bi iznenadilo ukoliko bi došao neko, pogotovo što Renanu za 6 mjeseci ističe ugovor. Nisam računao mlade igrače, a ne bi me iznenadilo ni ako bi nekog novog u drugom dijelu sezone upotpunosti uveo u ekipu Cvitanovića, tipa Mehmedovića za krilo.. Sigurno da se uz ove mlade na pripreme morao povesti i Vrban, ali eto..
Što se tiče igrački, klasični bek, nazad ne srlja, siguran je, znao je u HNLu često ova bolja krila neutralisati, voli i zna povući loptu, ok centaršut ima. Vidjet ćemo kako će se ovdje uklopiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zaboravih reci za ovog Hujbera da je to bas ozbiljno brz igrac. Prebrz. To mu je osnovni kvalitet.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma mrsko mi, znas da ovdje cim nesto kazes pozitivno,napisu Mirvicev si bot,kao da si se registrovao kad je Mirvic dosao a ne prije 100 godina. Znas da ovdje novopeceni strucnjaci znaju vise i od Mamica koga treba dovest,ko upravlja klubom,ko sta jede, mi botovi ni ne pratimo klub al izgleda pratimo i sve podcaste gdje se spominjemo. Ti si bio do neki dan strumf,ja sam bot pa reko da ne kvarimo atmosferu.jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:27A sto ne kazes da je rekao da smo dobili drugog malezijskog investitora![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta očekujemo od priprema? Evo nakon ne znam koliko godina ulazimo sa skoro 90% istim kadrom, bar ovih što su iz prvih 11.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Bralić je top igrač za ovu ligu. Neporavdano je popljuvan i kritikovan na samom početku.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:47Prema nekim ukupnim bodovima sa ovog testiranja Slavko Bralic je u top 3, dvojica ispod crte, necu govoriti ko su
- belosevic23
- Kontakt:
Gojković je top, Bralić je solidan pl igrač kao npr Hrkač, a na početku se utopio u letargiju ekipe i bio je očajan i sa razlogom kritikovan.Herson je napisao/la: ↑19 jan 2026, 07:44Bralić je top igrač za ovu ligu. Neporavdano je popljuvan i kritikovan na samom početku.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:47Prema nekim ukupnim bodovima sa ovog testiranja Slavko Bralic je u top 3, dvojica ispod crte, necu govoriti ko su
- belosevic23
- Kontakt:
Mihael Mlinarić u Zaglebie Lubin ? Postoji interesovanje... ne bi valjalo kad bi i on otišao, prekratki bi ostali sa rosterom, iako ga igrački i možemo prežalit
Trenutno korisnika/ca: Bordeaux433, kogmagie46, nedimmmm1337, Rule_hz, ŠTA_JE i 82 gosta.

.png)