FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Vise volim gledat Rakica nego Krpica prepotetnog seljaka
Najvaznije je ljudi da imamo opcije vendette mi
Bolje da imamo Krpica, Koningsa, Rakica, Jaganjca nego dvojicu
Ne sjecam se kad smo zadnju put imali cetiri napadaca
Ne tako davno smo veznjake gurali u napad zbog neimastine od hodzica, beganovica…
Bolje da imamo Krpica, Koningsa, Rakica, Jaganjca nego dvojicu
Ne sjecam se kad smo zadnju put imali cetiri napadaca
Ne tako davno smo veznjake gurali u napad zbog neimastine od hodzica, beganovica…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 jan 2026, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Rakić se ne treba fudbalom baviti šta pričate ljudi.
Ja licno vise volim gledati onoga koji vise donosi klubu. Gledajuci proslost nije uporedivno Rakic vs Krpic.GavranBeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:27Vise volim gledat Rakica nego Krpica prepotetnog seljaka
Idealno bi bilo da Krpic igra zadnjih 30 minuta bezobzira ko bude prvi napadac (U21 ili neka zvijer), jer on ima to ono za nasu ligu, ima srca i sa prahilnim vodjenjem itekako moze pomoci.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Yebo vas Krpic i Rakic, ja bih prije bez spica igrao .
pretanka ekipa Boga mi, nadam se jos 2-3 dobra pojacanja da ce uletit
pretanka ekipa Boga mi, nadam se jos 2-3 dobra pojacanja da ce uletit
Strpite se svaki igrac nam je potreban da izguramo ovu sezonu
Znaci svaki od Krpica do Rakica, a poslije cemo ozbiljnije dovoditi
I ja bih sad najvise volio da nam je Dzeko i sin od Van Perisija u napadu hahah
Znaci svaki od Krpica do Rakica, a poslije cemo ozbiljnije dovoditi
I ja bih sad najvise volio da nam je Dzeko i sin od Van Perisija u napadu hahah
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Idealno bi bilo da su raskinuli ugovor s njim. Vi zaboravljate da njega najmanje ima u napadu. Nikakve koristi od njega zato smo imali rezultate kakve smo imali.Argentina je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:46Ja licno vise volim gledati onoga koji vise donosi klubu. Gledajuci proslost nije uporedivno Rakic vs Krpic.GavranBeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:27Vise volim gledat Rakica nego Krpica prepotetnog seljaka
Idealno bi bilo da Krpic igra zadnjih 30 minuta bezobzira ko bude prvi napadac (U21 ili neka zvijer), jer on ima to ono za nasu ligu, ima srca i sa prahilnim vodjenjem itekako moze pomoci.
Imam osjecaj da ce Sabic proigrati pod Slavisom, nepravedno zapostavljen kod Adzema
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
General505
- Kontakt:
Dobar je napadač i Jaganjac i zna decko zabiti gol a to je i pokazao dok je Sosic bio zdrav, tj kada mu je imao ko asistirat za pogodak kao i svakom napadaču ili nebitno stvorit visak naprijed bilo kome.
Ne moze on i stvarat sanse i zabijati, biti vezni i napadač. Decko je zabio par kljucnih golova, donio preokret i konktetno uticao na rezultat dok je i ekipa licila na ekipu.
Nazalost, ppvredom Sosica igra ekipe i ideja kakvu je forsirao Adzem vise nije mogla funkcionisati jer niti je ko znao stvoriti sansu niti napraviti sta iz brze tranzicije.
I tu su se onda izgubili i napadaci pa i ostatak ekipe i uavršilo kalko je zavrsilo nazalost
Uvijek treba malo realnosti ppsebno kada su u pitanju mlađi igraci ili djeca kluba kako se cesto vole nazivati posebno kada su najmanje krivi
Ne moze on i stvarat sanse i zabijati, biti vezni i napadač. Decko je zabio par kljucnih golova, donio preokret i konktetno uticao na rezultat dok je i ekipa licila na ekipu.
Nazalost, ppvredom Sosica igra ekipe i ideja kakvu je forsirao Adzem vise nije mogla funkcionisati jer niti je ko znao stvoriti sansu niti napraviti sta iz brze tranzicije.
I tu su se onda izgubili i napadaci pa i ostatak ekipe i uavršilo kalko je zavrsilo nazalost
Uvijek treba malo realnosti ppsebno kada su u pitanju mlađi igraci ili djeca kluba kako se cesto vole nazivati posebno kada su najmanje krivi
- VibeTribeX
- Kontakt:
Da izgledaju kao insaniNekoSaDaleka je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:01ono sto mi je zapalo za oko i kod Adzema a evo i kod Slaviše, što se popravio kodeks oblačenja svi i jedan igrača isto obućen, a ne ko prije ko manekeni se sređuju i lickaju
Bravo za taj potez
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Slazem se.General505 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:22Dobar je napadač i Jaganjac i zna decko zabiti gol a to je i pokazao dok je Sosic bio zdrav, tj kada mu je imao ko asistirat za pogodak kao i svakom napadaču ili nebitno stvorit visak naprijed bilo kome.
Ti da pratiš kako igra Rakić nikad ovo nebi napisao....GavranBeli je napisao/la: ↑18 jan 2026, 21:27Vise volim gledat Rakica nego Krpica prepotetnog seljaka
Jer si JEDAN JEDINI...........
Ma sta je pokazao, dao jedan gol dok je Sosic bio zdravGeneral505 je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:22Dobar je napadač i Jaganjac i zna decko zabiti gol a to je i pokazao dok je Sosic bio zdrav, tj kada mu je imao ko asistirat za pogodak kao i svakom napadaču ili nebitno stvorit visak naprijed bilo kome.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne mogu ova trojca s Krpom u rečenicu, samo Krpa ne može više.
Rezultat, nijedan nam napadač ne valja trenutno i tjt.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Kad nam Konings začepi usta, 10+ golova u polusezonigrbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 08:31Ne mogu ova trojca s Krpom u rečenicu, samo Krpa ne može više.
Hajde da vidimo kako će to izgledati pod Slavišinim vođstvom protiv Novog Pazara, pa tek onda da križamo igrače. Svi ovi momci su imali i dobrih momenata u dosadašnjem dijelu sezone, ali je itekako falilo kontinuiteta.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Otprilike, samo Hamza ima mršavu dvicu kao prolaznu ocjenu.grbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 08:31Ne mogu ova trojca s Krpom u rečenicu, samo Krpa ne može više.
Nw mogu da vjerujem da raja hvali Rakića, dečko 20g ima, 10kg viška, težak kao kamen...
Krampa Mujagić je u njegovim godinama izgledao kao Lukaku naspram njega.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nazivanje igrača krampama i sl. je bas ružno pročitati ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, bablaz1, Bing [Bot], CCMuHa87, Combattente87, Ferroviere1987, GrbavicaHrammm, Hrasno15, HugoSancez, Levin, Lokomotifa, perodeformero, Proximic, Railwayman30, ristagrad, ultra1987, voltron30 i 137 gostiju.