Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MaGiCa
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 14:02

Zalosno je sto ti klinci i ne znaju koji je prvi klub Maradone bio u Evropi. ;)

[youtube][/youtube]

Osnovna razlika po meni je ta da je Diego bio motor tima, a Messi je karoserija. Messi mi je blizi Ronaldinhu. Da je Diego cekao da mu saigraci ostave slobodnu stranu, njegove timove bi nakantavali sa sve dvocifrenoscu. Mozda ce grubo zvucati, ali plasticno receno, dok za Messija radi ceo tim, Diego je radio za ceo tim. Dok Messija Xavi cini boljim, Diego je morao da izvlaci pristojnost iz Troglia i Dezottija.

Diego je upravo neka vrsta sinteze Xavija i Messija sa udruzenim fizikalijama. Messi bi vec morao debelo da koketira sa nekim Maradoninim kvalitetima da bi zasluzio poredjenje.

Anyway, back on topic:

Zanima me da li se ovo radi na treninzima ili je to produkt momenta genijalnosti:

[youtube][/youtube]

:?:

:lol:

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 28 apr 2011, 14:04

Navijaci Reala obrisite se s ovog foruma pa vi nemate pojima o fudbalu svaki namjerni prekrsaj je zuti karton,a kada se prema igracu krene djonom iako se igrac neudara to je isto zuti karton,a Pepe je imao namjeru i isao je djonom nije udario sto je crveni karton.Za penal nad Marcelom nista ne pricate sve je regularno smijesni ste jednom rjecju cobani i neznalice.
NAVIJACI REAL MADRIDA = cobani

VISCA EL BARCA !
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:05

[

Nemoguce, Mascherano je svom snagom udario Pepea u skroz drugacijem polozaju. Osim, ako Mascherano nosi broj 16 :lol:

I ja sam promjeno misljenje, crveni nije postojao[/quote]
Ovo je montaza samo pogledaj Pepeove kopacke koji ste vi cobani navijaci Reala HAHAHAHAH ![/quote]
pokusavam ih uvuci sve vrijeme.Jer prvu sliku pitam jeli ovo Pepe nad Alvesom jer su mu bjele kopacke.Druga slika crne kopacke.
Zaista ne shvatam poentu ove druge slike, ali zaista.Neko e napravio dobru budalu od sebe.KOji rtd.Ja bi makar u Paintu obojio kopacke al et.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 apr 2011, 14:06

armanix je napisao/la:Navijaci Reala obrisite se s ovog foruma pa vi nemate pojima o fudbalu svaki namjerni prekrsaj je zuti karton,a kada se prema igracu krene djonom iako se igrac neudara to je isto zuti karton,a Pepe je imao namjeru i isao je djonom nije udario sto je crveni karton.Za penal nad Marcelom nista ne pricate sve je regularno smijesni ste jednom rjecju cobani i neznalice.

VISCA EL BARCA !
Pa što ne komentiraš đon Busquetsa nad Xabijem.. Mega znalče
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 apr 2011, 14:06

MaGiCa je napisao/la: Anyway, back on topic:

Zanima me da li se ovo radi na treninzima ili je to produkt momenta genijalnosti:

[youtube][/youtube]

Kad si vec kod toga evo to jos
Ovo nije crveni ?
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 apr 2011, 14:07

Portillo je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Mozda je to samo moje misljenje na ovom forumu, ali nije usamljeno u fudbalskim krugovima. Stavise, to je opsteprihvaceno. Ali, neka, razumem ja klince koji nisu gledali Diega. ;)
Vidi, ja sam nogomet posao pratiti negdje sredinom 90-ih, i mogu samo reci koji je najbolji igrac kojeg sam ja pratio, nikako ko je najbolji svih vremena, jer jednostavno ja sam Maradonu, Pelea i Di Stefana gledao samo na dokumentarcima i video klipovima. A sto se tice ovih malih Culesa, na njih ne trebas ni obracati paznju, jer su to sve djeca koja je nogomet pocela pratiti od pojave Ronaldinha (a prave se da su poceli navijati od De Bura, Rajzigera, Cocua i ostalih Holandjana). Ne tako davno Ronaldinho im je bio najbolji igrac svih vremena pa je i on pao u zaborav. E sad i Messi, u narednoj utakmici nadam se da ce nam sudit neki Englez i da cemo bar trojici od njih 11 polomit noge i ugrozit im karijere jer je to Barca kao kolektiv i zasluzila, ne, nebi mi bilo krivo...
Ronaldiho da je zadrzao konstantnost bio bi najbolji svih vremena, lik je sam igrao, driblao ko niko do sada, al njegova narav brazilska ga je sjebala, Messi je na sjajnom putu da postane najveci svih vremena,daje golove kao na traci i prolazi igrace, prosle sezone oko 40 i nesto golova ove preko 50, to niko do sada na ovom jakom nivou fudbala,modernom fizicki jakom i brzom fudbalu nije postigao, a Messi ima jos 10 godina da igra i da pokaze konstantost, na njemu je, a kako je krenuo obiljezit ce istoriju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 14:07

Andres je napisao/la: Zaista ne shvatam poentu ove druge slike, ali zaista.Neko e napravio dobru budalu od sebe.KOji rtd.Ja bi makar u Paintu obojio kopacke al et.
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Ovo je start Busquetsa nad Alonsom, shvataš li ti to????????????????????????????????????

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 28 apr 2011, 14:09

Toxicity je napisao/la:
armanix je napisao/la:Navijaci Reala obrisite se s ovog foruma pa vi nemate pojima o fudbalu svaki namjerni prekrsaj je zuti karton,a kada se prema igracu krene djonom iako se igrac neudara to je isto zuti karton,a Pepe je imao namjeru i isao je djonom nije udario sto je crveni karton.Za penal nad Marcelom nista ne pricate sve je regularno smijesni ste jednom rjecju cobani i neznalice.

VISCA EL BARCA !
Pa što ne komentiraš đon Busquetsa nad Xabijem.. Mega znalče
Zato sto nisam vidio i samo ste vi to vidjeli i Anti Barcelonisti.Zadovoljite se Kupom Kralja ionako je vas !
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 apr 2011, 14:10

Messi ima 23 godine, i sa toliko nije samo osvojio SP, zamislite samo kad bude imao 30 godina sta ce i ko ce biti, mozda nije jos najveci ali ima pred njim jos najmanje 10 godina vrhunskog fudbala...i da onaj sinocnji drugi gol je samo njegova genijalnost, nije mu ni Xavi ni niko pomogao :roll: :roll: covjek sve sam
15.10 - 15.06 ...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 14:11

Koliko god je kriv R.Madrid za los "El Clasico" toliko je kriva i Barca 8-) tj. sudije..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 apr 2011, 14:12

Vala i ovaj Murinjo previse dize buku! Sta, zijanio od boljeg i vozdra. Meni nije jasno kako se ljudi cude sto Barselonini protivnici dobijaju zute i crvene kad Barsa napada cijelu tekmu pa ne mozes posteno uvijek sacuvat gol od tih igraca svjetske klase. Koliko su samo igraci Reala pretrcali sinoc samo ganjajuci loptu pa ja se cudim da nisu dobili jos barem jedan crveni.. Igrati za Real i biti smatran zvjezdicom a protiv Barse samo nabijat kondiciju mora biti frustrirajuce i uopste me ne cudi da redovno dobijaju crvene..

A kad pricate o najboljima svih vremena definitivno se mora spomenuti Zidane..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 14:12

"Pepe je načinio prekršaj, ali to nije bio crveni karton. Kada god dotknaeš Barcelonine igrače oni padaju na pod i plaču kao bebe", rekao je Adebayor za BBC.

"U kratkom vremenu sam odigrao tri utakmice sa Barcelonom i uvijek smo iste završavali sa deset igrača. To nije normalno. Svi pričaju o Barceloninom fair - playu, ali daleko je njihova igra od fair - playa. U svakom kontaktu su na podu sa rukama na licu. Svi plaču, počev od igrača pa do trenera i navijača", dodao je Adebayor.
;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:12

MaGiCa je napisao/la:Zalosno je sto ti klinci i ne znaju koji je prvi klub Maradone bio u Evropi. ;)

[youtube][/youtube]

Osnovna razlika po meni je ta da je Diego bio motor tima, a Messi je karoserija. Messi mi je blizi Ronaldinhu. Da je Diego cekao da mu saigraci ostave slobodnu stranu, njegove timove bi nakantavali sa sve dvocifrenoscu. Mozda ce grubo zvucati, ali plasticno receno, dok za Messija radi ceo tim, Diego je radio za ceo tim. Dok Messija Xavi cini boljim, Diego je morao da izvlaci pristojnost iz Troglia i Dezottija.

Diego je upravo neka vrsta sinteze Xavija i Messija sa udruzenim fizikalijama. Messi bi vec morao debelo da koketira sa nekim Maradoninim kvalitetima da bi zasluzio poredjenje.

Anyway, back on topic:

[youtube][/youtube]

Kume ba ne hebe te niko ni 2 posto.Boli me qrac za Diega, ko i za Messija, Ja u Messiju uzivam gledavsi ga a u Diegu ne uzivam trenutno.ovo je atomski fudbal , a jedan djecacic od 169 cm.Zaljece se u one divljake koji su za glavu veci ali nazalost ne i jaci i hrabriji.Momak koji ima srce ko da je Lav.Nesvatas razliku izmedju doba Diega i Messija i dovoljno je samo to.U ovo doba svaki igrac je fizicki ko gorila.Svaki isklesan i napucan do kraja.Al pored svega jedan decko malehni kojem je Barcelona darovala prvo zivot pa onda i uslove da postane ovo.On to vraca na ovaj nacin.Neces svatiti neke stvari jer si svjestan da je Messi nestvarno dobar.Kao timski igrac, kao pleymejker ,kao vodja i ka golgeter.Messi se zaustaviti moze jedino cuvanjem od strane citave ekipe.Sto je i logicno nije super men da preleti pola terena kad primi loptu na centru.a 11 igraca izla lopte.Logika.
Diego je Diego , ali Messi ce biti veci i od Diega.Kao fudbaler i kao osoba !Momak za kojeg sam siguran da nece imati mrlju na svoju karijeru , svi veliki graci su je imali !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 14:16

anonymousHD je napisao/la:
"Pepe je načinio prekršaj, ali to nije bio crveni karton. Kada god dotknaeš Barcelonine igrače oni padaju na pod i plaču kao bebe", rekao je Adebayor za BBC.

"U kratkom vremenu sam odigrao tri utakmice sa Barcelonom i uvijek smo iste završavali sa deset igrača. To nije normalno. Svi pričaju o Barceloninom fair - playu, ali daleko je njihova igra od fair - playa. U svakom kontaktu su na podu sa rukama na licu. Svi plaču, počev od igrača pa do trenera i navijača", dodao je Adebayor.
;)
:lol: :mrgreen: Upravo tako kao bebe..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 14:18

Los_Blanos2 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:

;)
:lol: :mrgreen: Upravo tako kao bebe..
Jadnice sto ovo ne komentarises?
[youtube][/youtube]
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:18

[youtube][/youtube]
Jel to taj Adebayor sto samo pipe igraca i on Padne ???????

Taj navodni start Biskivta nad Alonsom nigdje vidzen nije mozda u nekim davnim El Classicima.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:20

[youtube][/youtube]

Samo pipnes i ono padne HAHHAHAHHAHAHAH

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 14:20

skyisthelimit je napisao/la:Messi ima 23 godine, i sa toliko nije samo osvojio SP, zamislite samo kad bude imao 30 godina sta ce i ko ce biti, mozda nije jos najveci ali ima pred njim jos najmanje 10 godina vrhunskog fudbala...i da onaj sinocnji drugi gol je samo njegova genijalnost, nije mu ni Xavi ni niko pomogao :roll: :roll: covjek sve sam
Niko ne spori senzacionalnost Messija. On je trenutno #1 igrac sveta.
Ali, trofeji mogu da sakriju mnogo toga.
Maradona je bio covek tim, kao Garrincha ili Cruijff. Messi je neko kome treba tim da bi bio to sto jeste - nije ni cudo sto je protiv Mourinhove ekipe tek progledao kad je njegov cuvar dobio crveni.
Pregled igre, sut, dribling su mu mnogo slabiji od Maradoninih (a to se tesko menja), a da ne govorimo o liderskim sposobnostima. Takodje, koliko je iz slobodnjaka Messi dao golova u svojoj karijeri? 3-4? Definitivno manje od 10.
Maradona je dao 4 ili 5 komada samo iz kornera. ;)
Jednostavno, za ovakav koncept Barce, Messi je najbolji moguci igrac, ali to ne znaci na je najbolji ikada.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2011, 14:25

adriano_leite je napisao/la: Jadnice sto ovo ne komentarises?
Setim se ovoga, i onda mi bude drago što je ono uradio, trebo mu je vilicu slomiti!
[youtube][/youtube]

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 28 apr 2011, 14:27

MaGiCa je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Messi ima 23 godine, i sa toliko nije samo osvojio SP, zamislite samo kad bude imao 30 godina sta ce i ko ce biti, mozda nije jos najveci ali ima pred njim jos najmanje 10 godina vrhunskog fudbala...i da onaj sinocnji drugi gol je samo njegova genijalnost, nije mu ni Xavi ni niko pomogao :roll: :roll: covjek sve sam
Niko ne spori senzacionalnost Messija. On je trenutno #1 igrac sveta.
Ali, trofeji mogu da sakriju mnogo toga.
Maradona je bio covek tim, kao Garrincha ili Cruijff. Messi je neko kome treba tim da bi bio to sto jeste - nije ni cudo sto je protiv Mourinhove ekipe tek progledao kad je njegov cuvar dobio crveni.
Pregled igre, sut, dribling su mu mnogo slabiji od Maradoninih (a to se tesko menja), a da ne govorimo o liderskim sposobnostima. Takodje, koliko je iz slobodnjaka Messi dao golova u svojoj karijeri? 3-4? Definitivno manje od 10.
Maradona je dao 4 ili 5 komada samo iz kornera. ;)
Jednostavno, za ovakav koncept Barce, Messi je najbolji moguci igrac, ali to ne znaci na je najbolji ikada.
Vidi jednom je Arsene Wenger rekao nakon sto im je Messi dao 4 gola na pitanje jednog novinara sta misli o Messiju: On je odgovorio tacno ovim rijecima : He is like One man , one team. Dodao je da Barcelona ima fantasticne igrace ali da nikada ni slicnog nije vdio.Tolike komplimente je dobio od jedno 80 $ strucnjaka svijeta.Del Boske, Kapelo, Bentez, Ferguson itd itd.Opet se vracate na neke argumente kakve dajeete i u vezi CR.Messi nije kompletan ???Objani kako ??? Covjek koji ima vise asistencija od citavog tima Reala , covjek koji ima golova vise od citavog svog tima.Covjek koji uradi sa loptom da ne zna ni sam sta je radio.de sad javite se o CR : skok,sut , jacina,brzina,pass sve sve.Al djaba mu kad nema ono sto ima Messi.On ima nesto sto nema niko niti ce imati iko.Zato ce biti najbolji svih vremena.Dadnes mi milion argumenata zasto nije , ja ti dam milion i jedan zasto jeste i bit ce ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.