Bio je i Zec ali konstantno povrijedjen bio i u 3 i po sezone odigrao 54 utakmice gdje je zabio 11 golova i 9 asistencija . A da ne zaboravimo koliku je platu primao za ne igranje.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:13Cuj Koljic nije golgeter covjek kad je zdrav je masina za golove
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Da budem iskren malo mi je čudan potpis Nastića sad kad vidim da je Obradov otputovao u Tursku. Da tu nema kakva ponuda za Alića? Realno nakon prvog dijela sezone Alić je jedan od rijethih igrača za kojeg bih očekivao neku ponudu.
P.S. Vraća li se Alić uopšte iz Turske?
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 19 jan 2026, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sve to stoji i nadam se da bi se to moglo promijeniti sad kad je Nijaz tu. Mislim da ne postoji čovjek koji bolje poznaje sve nivoe fudbalske organizacije u BiH i koji zna kako to sve funkcioniše ali vrijeme će pokazati vrlo brzo.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:02Teška je ova liga, preteška za igrače koji su stasali u sredinama gdje postoji fair-play, gdje su sudije rigorozne po pitanju grube igre. Realno, vratimo se na remi u Doboju, kad je njihov desni bek vršio teror nad našim krilima, svaki start je bio grubi prekršaj na ivici povrijeđivanja i tek pred kraj utakmice je dobio žuti karton. Sve dok postoje takvi aršini, opasnost je dovesti igrača koji je imao neku povredu.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:51Dobro si to rekao za Juričića. Realno, niko ga ne smije dotači u ovoj ligi a mi nemamo nikakvu zaštitu kod sudija. Dokaz tome je povreda Šošića. Nisam siguran je li bio drugi ili treći start nakon kojeg je izašao ali bilo je više nego vidljivo da su se igraći Posušja bili namjerili na njega od samog početka utakmice.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:37Berisha se od marta muči sa povredama, kad ga mesar iz Sloge ili Radnika dočeka, nema ga pola godine i ništa nećemo dobiti.
Realno, super zvuči pojačanje ali trebaju se svi parametri uzeti u obzir prije donošenja odluke o potpisivanju ugovora. Znam da će sad neko reći Juričić da je imao dvije povrede ligamenata i najbolji je strijelac lige, ali u isto vrijeme on je od strane sudija zaštićen ko bijeli medvjed. Minimalan kontakt sviraju faul, grublji kontakt ide crveni ko suza. U tome je razlika.
Što se tiče Beriše, sigurno kvalitetan igrač koji može izgurati dobrih par sezona ali da postoji taj rizik to je tačno ali i da je najzdraviji na svijetu neka krampa ga može poslati na tribine pola godine.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ludjaci ne trebaju nam tempirane bombe u svlačionici...
radije cu do kraja zivota u prvih 11 gledat Rakica i Krpica neg Hamulica
radije cu do kraja zivota u prvih 11 gledat Rakica i Krpica neg Hamulica
nek crknu dusmani, najjaci smo
- dubioza144
- Kontakt:
Ma nije ono sve ni do napadaca, kod nas je problem sto niko ne zna napravit sanse za napadaca, pola akcija ide na horuk pa ako se sta desi, s tim da i te akcije smo tesko pravili u prvom dijelu. Kod nas niko ne zna stat na loptu odigrat pas zadnji, centrirat onda napadaci se lose krecu jer ne znaju nikad sta ce im odigrat ovaj drugi jer u puno situacija to su glupe odluke. Prosle sezone se sjecam samo jednog pasa izmedju linija i cini mi se da ga je poslo Milosevic i to Sedorfu a protiv koga je bilo ne znam.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- VibeTribeX
- Kontakt:
tromblon u glavitiagofaria25 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:43Said Hamulic mozda bi nam puno rijesio na poziciji napadaca ali u glavi vjerovatno![]()
ne treba nam takav
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- dubioza144
- Kontakt:
Pogledaj samo golove Krpica, ovakve pasove nije dobio jos od ove sezone kad je i zabijao golove
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jel fakat Berisha dolazi ? Ili samo bombaju?
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ja mislim da Slaviša želi da ima na raspolaganju jednog polivalentnog LB zbog 3-4-3 formacije. Realno tu bi mogao Alića staviti na WB, a Nastića na CB.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:19Da budem iskren malo mi je čudan potpis Nastića sad kad vidim da je Obradov otputovao u Tursku. Da tu nema kakva ponuda za Alića? Realno nakon prvog dijela sezone Alić je jedan od rijethih igrača za kojeg bih očekivao neku ponudu.
I ja sam to pomislio da bi nekad obojica mogli biti u prvih 11 i da zato cuvaju Obradova za klupeLoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:33Ja mislim da Slaviša želi da ima na raspolaganju jednog polivalentnog LB zbog 3-4-3 formacije. Realno tu bi mogao Alića staviti na WB, a Nastića na CB.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:19Da budem iskren malo mi je čudan potpis Nastića sad kad vidim da je Obradov otputovao u Tursku. Da tu nema kakva ponuda za Alića? Realno nakon prvog dijela sezone Alić je jedan od rijethih igrača za kojeg bih očekivao neku ponudu.
Kad smo zadnji put imali tri lijeva beka, cetiri napadaca?
Zeljo se siri i jaca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Sa Alićem na WB bi bili puno opasniji u napadu, još da nauči centrirati iz trka, Roberto Carlos mu ne bi bio ravanNoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:35I ja sam to pomislio da bi nekad obojica mogli biti u prvih 11LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:33Ja mislim da Slaviša želi da ima na raspolaganju jednog polivalentnog LB zbog 3-4-3 formacije. Realno tu bi mogao Alića staviti na WB, a Nastića na CB.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:19Da budem iskren malo mi je čudan potpis Nastića sad kad vidim da je Obradov otputovao u Tursku. Da tu nema kakva ponuda za Alića? Realno nakon prvog dijela sezone Alić je jedan od rijethih igrača za kojeg bih očekivao neku ponudu.
Kontakti postoje al sanse su minimalne.U Austri ima preko milion maraka godisnje,nevidim sto bi doso kod nas za manje.
Brko iz druge galaksije!
-
GavranBeli
- Kontakt:
Kakvu platu covjek sam sebi plaćao lijecenje ne seri puniPact1921 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:16Bio je i Zec ali konstantno povrijedjen bio i u 3 i po sezone odigrao 54 utakmice gdje je zabio 11 golova i 9 asistencija . A da ne zaboravimo koliku je platu primao za ne igranje.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:13Cuj Koljic nije golgeter covjek kad je zdrav je masina za golove
- dubioza144
- Kontakt:
Za te pare Berisi mozemo potpisat malog Hodzica i jos 2 igraca koje bi mozda mogli i prodat posle, ovaj dolazi star bez ikakvog motiva osim da uzme jos koje pare dok moze.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da, apsolutno. Za neke golove ne možeš očekivat da ćemo slično zabijati još dugo. Eto uzmi Štilićevu asistenciju na derbiju za 1-2, to je kvalitet ofanzivnog veznog. Ili uzmi Pavićev centaršut protiv tuzle za 1-1, bez puno razmišljanja ide centaršut. Siguran sam da bi mu i danas, starijem i sporijem 6-7 godina odgovarao jedan Štilić pa čak i Dangubić. Imam osjećaj da nikad sa Madžidom nije kliknuo na terenu.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:31Pogledaj samo golove Krpica, ovakve pasove nije dobio jos od ove sezone kad je i zabijao golove
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Da je makar pet godina mladji imalo bi smisla.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:44Za te pare Berisi mozemo potpisat malog Hodzica i jos 2 igraca koje bi mozda mogli i prodat posle, ovaj dolazi star bez ikakvog motiva osim da uzme jos koje pare dok moze.
Brko iz druge galaksije!
Možda, vidjet ćemo. Lično, ne očekujem da će igrati sa trojicom pozadi. Ipak je to trener starog kova. Disciplina, stabilnost, kontrola utakmice prije svega.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:36Sa Alićem na WB bi bili puno opasniji u napadu, još da nauči centrirati iz trka, Roberto Carlos mu ne bi bio ravanNoDi80 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:35I ja sam to pomislio da bi nekad obojica mogli biti u prvih 11LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:33
Ja mislim da Slaviša želi da ima na raspolaganju jednog polivalentnog LB zbog 3-4-3 formacije. Realno tu bi mogao Alića staviti na WB, a Nastića na CB.![]()
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Odi na tm i pogledaj da je u svakoj ekipi gdje bio koristio dvije formacije 4-2-3-1 i 3-4-3.Levin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:47Možda, vidjet ćemo. Lično, ne očekujem da će igrati sa trojicom pozadi. Ipak je to trener starog kova. Disciplina, stabilnost, kontrola utakmice prije svega.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:36Sa Alićem na WB bi bili puno opasniji u napadu, još da nauči centrirati iz trka, Roberto Carlos mu ne bi bio ravan![]()
-
GavranBeli
- Kontakt:
Berisha s njegovim godinama ne moze imati nigdje trenutno milion godisnju platu. To sad Dzeko ne moze s takvom karijerom
On je majstor i takvi nam trebaju1921boy je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:47Da je makar pet godina mladji imalo bi smisla.dubioza144 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:44Za te pare Berisi mozemo potpisat malog Hodzica i jos 2 igraca koje bi mozda mogli i prodat posle, ovaj dolazi star bez ikakvog motiva osim da uzme jos koje pare dok moze.
Covjek ima 11 trofeja, igrao je tri lige petice i mi takvog igraca od rata nismo imali
Evo ti Zrinjski doveo dvije godine starijeg Jurica koji nije imao ni blizu karijeru
Uvijek sam za mlade, ali provjereni majstori su neophodni za mladje igrace
Najveci je plus tih 11 trofeja i osam grupnih faza, sto je nama cilj u buducnosti, a da bi to ispunili moras imati igrace koji znaju sta je to
S Berishom sigurno mozemo odmah kup napasti i izboriti Europi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jan 2026, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.