Samo nam Allah ovdje može pomoći
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Commoli i ovaj iz Genoe su losiji 2x od Giuntolia, kloca Maldinia dovoditi kad ti fali stosta drugo je cirkus.
Taman nam fali novi bidon iz Atalante, odavno ih nismo sponzorisali.
Taman nam fali novi bidon iz Atalante, odavno ih nismo sponzorisali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nama pojačanja uopšte ne trebaju u januaru. Mi dalje od četvrtog mjesta ne možemo,u ligi prvaka mi ništa ne možemo. Izgurati do ljeta kako god,dati Spaletiju ugovor i onda mu u junu sastaviti ekipu kakvu hoće. Ovi transferi u januaru su najveća glupost,nije da nemamo igrača. Jes da su izuzev Yildiza i Bremera uglavnom prosjek,ali tako je kako je!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dzaba brate,Tonali vrijedi k'o njih cetvorica...
Od svih njih meni jedino vrijedi Thuram...on jedini igra i odbranu, radi nesto na terenu...ovi ostali svi bosla...jednu/dvije "bljesnu", dvije/tri ih nigdje i tako se rolaju cijelu sezonu..
Koop okolo zuji, Lok kako kakav dan ima, McKennie ima neku nafaku, Miretti se tek vratio, pa necu puno sr4ti..
Slazem se sa Montoyom...sta ce nam pojacanja? Poceli smo svake godine mijenjati gotovo cijeli tim...ludost...nas DNA je da dopunjavamo tim sa jedan/dva igraca godisnje...
Ovi novi manageri bi da naprave top tim za mjesec dana...nece ici...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za Minguezu Selta traži 10 miliona mi nudimo 4 miliona, ugovor mu na ljeto ističe, bolje tad da džaba dođe.
Za Matetu će se brzo odlučiti idu li all in ili odustaju ako ovi budu seruckali u vezi cijene i njegovi agenti u vezi para koliko se njima treba isplatiti piše Rome Agresti.
Jebote ovi agenti uništiše fudbal za svojim procentima, koji **** klub treba njim davati pare za potpis njihovog igrača, neka ti brate igrač da od svojih para procenat radiš za njega ne radiš za klub u koji ga prodaješ.
Za Matetu će se brzo odlučiti idu li all in ili odustaju ako ovi budu seruckali u vezi cijene i njegovi agenti u vezi para koliko se njima treba isplatiti piše Rome Agresti.
Jebote ovi agenti uništiše fudbal za svojim procentima, koji **** klub treba njim davati pare za potpis njihovog igrača, neka ti brate igrač da od svojih para procenat radiš za njega ne radiš za klub u koji ga prodaješ.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zato i kazem cetvorica, a realno nam ni je dan ne treba.Juventinisimo je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:09Dzaba brate,Tonali vrijedi k'o njih cetvorica...![]()
Od svih njih meni jedino vrijedi Thuram...on jedini igra i odbranu, radi nesto na terenu...ovi ostali svi bosla...jednu/dvije "bljesnu", dvije/tri ih nigdje i tako se rolaju cijelu sezonu..
Koop okolo zuji, Lok kako kakav dan ima, McKennie ima neku nafaku, Miretti se tek vratio, pa necu puno sr4ti..![]()
Slazem se sa Montoyom...sta ce nam pojacanja? Poceli smo svake godine mijenjati gotovo cijeli tim...ludost...nas DNA je da dopunjavamo tim sa jedan/dva igraca godisnje...
Ovi novi manageri bi da naprave top tim za mjesec dana...nece ici...
Meni je samo bas bas zao koopa od kojeg smo ocekivali da se pretvori u zidanea kod nas, a on se pretvorio u artura jbg
Kop je top 3 najveca promasaja svih vremena. A bolje receno da je najveci.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ee cuj En Nesyri imas dva drveta u napada, Milika koji je ne izlazi iz povrede 3 godine i daj jos jednog levata koji nije nikakav upgrade, ja mislim da se ljudi zajebavaju.
Jebbo kreativnog veznog jebbo bekove bezopasne, daj ti nama napadaca
Jebbo kreativnog veznog jebbo bekove bezopasne, daj ti nama napadaca
#MaxOUT
#MaxOUT
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bas smo baksuzi, uz par dobrih pojacanja nadam se top 3 na kraju sezone, nadam se da mozemo to izboriti, u suprotnom jbg onda……dinoo je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:0680% posjeda, 18-1 u kornerima, 18-3 u sutevima....na kraju 1-0 za njih.KosevoZove je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:57Vidio sam samo jer nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu, da smo popusili, kako smo uopce stojali na terenu?
A da smo pobjedili sljedeca protiv napolija i pobjedom bih ih preskocili , ali neda se usranom do potoka.![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kakva nemoć na polju mercata, financijski stipsnuti vlasnici 
Konačno trener koji zaslužuje dobrog direktora koje je imao kloc alegri
Ali kod nas ili je jedno loše a drugo dobro ili je potpuno obrnuto
Konačno trener koji zaslužuje dobrog direktora koje je imao kloc alegri
Ali kod nas ili je jedno loše a drugo dobro ili je potpuno obrnuto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mrtvi Ajax vodi protiv jos mrtvij villareal koga samo mi nemozemo pobjediti u Ls
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sutra protiv ekipe koja nas tambura od 1993. Daj Bože dobrog rezultata.
MANIJACI JUG 1987
A sporting kog smo udarali kao vreću (i koji se naravno izvukao) je dobio PSGa.
Benfica ce sutra nastupiti isto kao Lecce i Cagliari. Na nama je da konacno otkljucamo rano i damo neki gol nakon toga. Znamo Mourinha i kako ce igrati; Jerry Mina style fudbala.
#MaxOUT
#MaxOUT
Večeras ćemo znati šta može ova ekipa. Utakmica koja se mora dobiti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Opet Mekeni na desnom krilu umjesto Čika, očekivan sastav
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.