ako je ko lakovjeran to ste viHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:26A brate glupi ste Bgm. Sta god vam serviraju vi povjerujete.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:24i dodje i tebi pukne čirHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:49
Neko vama opasno suplje baca iz kluba a vi se primate ko saucesce.
Berisha u Lasku uzima negdje duplo vise nego najplaceniji igrac nase lige pa eto racunaj.
Al dobro nije moj problem, uzivaj![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
IMResurrected
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:33Pa dobro, to jeste tačno, s time da Berisha neće nikad moći dobiti ugovor kao u LASKu.
Računaj da će dobiti dosta manje para, a možda će i na posudbu, pa će te preuzeti 50% troškova, nikad se ne zna.
Realno ste trenutno povodom finansija u boljoj situaciji od nas, ybg brzo se okrene kolo sreće.
Sto li navijaci Sarajeva sad pilaju naopako
Cuo sam i ja da dovode Dele Alija. Portali, pisite.
Sto zeljkan nije htio ovog nalica? Nudio im se a oni ga odbise. Obrisase pod sa njim
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nemam pojma jel dolazi, prvenstveno jel njemu uopšte interesantna naša liga i za kakve pare, ali finansijski ako hoće, mogu sigurno to isfinansirati.IMResurrected je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:38GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:33Pa dobro, to jeste tačno, s time da Berisha neće nikad moći dobiti ugovor kao u LASKu.
Računaj da će dobiti dosta manje para, a možda će i na posudbu, pa će te preuzeti 50% troškova, nikad se ne zna.
Realno ste trenutno povodom finansija u boljoj situaciji od nas, ybg brzo se okrene kolo sreće.![]()
Sto li navijaci Sarajeva sad pilaju naopako![]()
Mi trenutno sigurno nećemo neka razbacivanja vidjeti i to je činjenica, ybg sreća u nesreći je da nam vodi klub čovjek koji ima znanja, pa će nešto izvući na svoje iskustvo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
linija16bbb
- Kontakt:
dodju navijaci manjeg sarajevskog kluba, spominju koliko neki igrac sa Liga 5 iskustvom zaradjuje i da ga veci sarajevski klub nece potpisati jer bi bio najplaceniji u ligi, a oni potpisali igraca na 50k eura mjesecno, koji je odigrao 13 od 20 mogucih utakmica, sa ucinkom 3 gola i 1 asistencija.
i onda kazu mi bolesni...
i onda kazu mi bolesni...
kako da te ne volim
-
Hordas1990
- Kontakt:
Kako da ne.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:36ako je ko lakovjeran to ste viHordas1990 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:26A brate glupi ste Bgm. Sta god vam serviraju vi povjerujete.
Al dobro nije moj problem, uzivaj![]()
Evo napisacu vam prvi i zadnji put da vas Brkovic satrira ko malu djecu. Znaci pravi vas budalama lik to je haos. Pusti lazne info preko forumskih insajdera tj. botova i ovih lijevih portala. Dovodimo ovog, dovodimo onog. Radimo ovo, radimo ono.
Sve lafo neki strasni igraci na kraju potpisete nekog Otkopa koji u Gorici nije uspio da se nametne i predstave vam ga kao Bellinghema. Lik vas zamajava da skrene paznju sa stvarnih problema koje imate u klubu i koji su veoma ozbiljni a vi pusite svaku mogucu suplju.
Evo da ti odmah kazem Nalic vas je na kraju odbio sms porukom. Idi slobodno provjeri i to kod ovih vasih insajdera nedaj da ti lazu
Naravno da vi ovo nista ne vjerujete. Ljubomora, samo se o Zeljkanu prica, dusmani, izmisljaju itd. itd.
Vas fkt treba samo loziti jer razuma nemate nimalo. Bgm bas budale.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije zar da jos nemaju vlasnika pardon strateskog investitora
Da li bi Berisha uopće htio doći u bosanskohercegovačku ligu?
Možda idući mjesec bude bolje, Januar je poznat kao kokuzni mjesec.
MNON
nemas ti iskustva sa pitarima niti razumijes koliko su bolesni i iskompleksirani. ljudi imaju chat grupe gdje se dogovaraju sta ce trolati po forumu, prave lazne profile da pisu po nasoj temi, nema sta ne rade vjeruj mi.IMResurrected je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:38GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:33Pa dobro, to jeste tačno, s time da Berisha neće nikad moći dobiti ugovor kao u LASKu.
Realno ste trenutno povodom finansija u boljoj situaciji od nas, ybg brzo se okrene kolo sreće.![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kao npr?jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nas Nijaz šatrira, a njima Ajla Alimanovićka još uvijek vedri i oblaci po klubu...
Logika pitara....
Logika pitara....
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- jurisicduska
- Kontakt:
Kao npr Radovac neko se isprsio ne znam zbog čegimekorisnicko je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:00Kao npr?jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
Konings, Troupe, Sedorf , MHand, Milosevic…
Sve su to plate ozbiljne.
Mislim da ste na plate u 2025 potrošili sigurno 50% vise nego u 2024.
A znamo i da je bilo opet isplata preko Fan Shopa u eri Tunovica , tako da vama je ovaj investitor bas legao. Čini mi se da su pojedinci znali da će on doći pa nabacali ovih životnih ugovora svima, da ne govorim o Bekricima Stilicima i bivšoj direktorici. Bas debili. Al tako je to kod nas čim uđe kakav kes gledaju ljudi da se okoriste.
Uostalom boli vas kita imate sad para ne može ih krava pojest
- imekorisnicko
- Kontakt:
Finih plata ima,ali ništa specijalno u odnosu na vas. Tek sad očekujem da trošimo na tom nivou.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:07Kao npr Radovac neko se isprsio ne znam zbog čegimekorisnicko je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:00Kao npr?jurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.znam da je on najgori primjer.
Konings, Troupe, Sedorf , MHand, Milosevic…
Sve su to plate ozbiljne.
Mislim da ste na plate u 2025 potrošili sigurno 50% vise nego u 2024.
A znamo i da je bilo opet isplata preko Fan Shopa u eri Tunovica , tako da vama je ovaj investitor bas legao. Čini mi se da su pojedinci znali da će on doći pa nabacali ovih životnih ugovora svima, da ne govorim o Bekricima Stilicima i bivšoj direktorici. Bas debili. Al tako je to kod nas čim uđe kakav kes gledaju ljudi da se okoriste.
Uostalom boli vas kita imate sad para ne može ih krava pojest
Nema niko toliko, sam Berisha bi imao više nego ova dvojica zadnjih zajedno, i to popriličnojurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahah kakve teorije zavjere, ovo nema nigdjesvemalim1 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:58nemas ti iskustva sa pitarima niti razumijes koliko su bolesni i iskompleksirani. ljudi imaju chat grupe gdje se dogovaraju sta ce trolati po forumu, prave lazne profile da pisu po nasoj temi, nema sta ne rade vjeruj mi.IMResurrected je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:38GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:33
Pa dobro, to jeste tačno, s time da Berisha neće nikad moći dobiti ugovor kao u LASKu.
Pa evo čovjek sa vaše teme vam isto kaže da se ponudila ozbiljna cifra Berishi, jel to i on bolesnik po grupama dogovara da laže
Pogledaj samo vaše ulazne transfere i naše do sad, ne znam šta je toliko loše u tome što trenutno vjerovatno planirate više da se “isprsite” od nas. Isto ko da bježite od tog da imate love.
Uvijek se može kolo sreće opet okrenuti, ima nekih i kod nas planova, pa se možda stvari promjene, ali u ovom trenutku ništa nije u postu iznad slagano.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- jurisicduska
- Kontakt:
To sto bi on imao vise nego ovi zajedno ne znaci da oni malo imaju. Nemojte srat i pilat naopako dajete uslove kakve niste mogli nikad dat. U historiji.Arma00 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:10Nema niko toliko, sam Berisha bi imao više nego ova dvojica zadnjih zajedno, i to popriličnojurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:59A što im ne bi došao Berisa ovaj im partner za dan zaradi njegovu mjesečnu platu ? Mislim imaju ljudi para i ova dva igraca su platili enormno za naše uslove kao sto plaćaju odveć neke koji su tu.
I nema Adem te pare koje ovdje pisete. Cisto informativno. Ima dobre pare ali ni blizu 50 k eura mjesečno. Najveća plata u Sarajevu je 250 k EUR godišnje. I nema je Adem.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 jan 2026, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.