+Alen Škoro je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:28Razlozi slabe posjete:
1. Zetra-Skenderija
2. SKUPE KARTE
Prestanite više opravdavati ovakve cijene karata i uspoređivati sa bilo čim u svijetu i vrijeđati svoje sugrađane i komšije!
Ako Halilović i Atić zarađuju po nenormalnih, nerealnih i bolesnih 50 hiljada KM mjesečno ne znači i da je obična raja sa 50x manjim primanjima spremna platiti ove iznose za karte.
Također, nisu svi Irfran Čengić, Kenan Magoda ili Amel Kovačević da im se sezonska obezbijedi plaćanjem iz budžeta. A da, oni upravljaju sredstvima iz budžeta... NE, oni samo rade svoj posao za koji ih plaćamo i to je novac poreskih obaveznika, odnosno građana.
Isto tako KK Bosna treba gledati na ta sredstva, ne daju ih Magoda, Nikšić, Kovačević ili Uk iz svog džepa već vrše raspodjelu novca građana koji ih uredno svaki mjesec skupo plaćaju, te s tim u vezi, divno li KK Bosna uzvraća svojim navijačima sa ovakvim cijenama.
Generalno, pogrešna je percepcija, kao ovi političari, politike, nivoi vlasti daju za KK Bosnu, ne već građani daju za KK Bosnu!
I treba da daju, ali da se posluje transparentno, fer i pošteno! Jer od svih nas se to zahtjeva u našim poslovima!
10,15,20 KM su maksimalne cijene karata u našoj realnosti s obzirom na standard i visoku stopu inflacije, kao i problem Zetra-Skenderija.
Također, užasan je marketing KK Bosne, kao i promocija utakmica i dešavanja, ne prate svi ljudi na nivou košarkaških zaljubljenika, navijača i kladioničara, a voljeli bi možda otići da znaju koji dan i u kojem terminu se igra.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zar nije neko pisao da je 200 000 godišnja plata Halilovicu .Nebi bas rekao da imaju godišnju platu 600 000. A slažem se da je normalna cijena karata u rasponu od 10 do 20 km max.BiHSportman je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:30+Alen Škoro je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:28Razlozi slabe posjete:
1. Zetra-Skenderija
2. SKUPE KARTE
Prestanite više opravdavati ovakve cijene karata i uspoređivati sa bilo čim u svijetu i vrijeđati svoje sugrađane i komšije!
Ako Halilović i Atić zarađuju po nenormalnih, nerealnih i bolesnih 50 hiljada KM mjesečno ne znači i da je obična raja sa 50x manjim primanjima spremna platiti ove iznose za karte.
Također, nisu svi Irfran Čengić, Kenan Magoda ili Amel Kovačević da im se sezonska obezbijedi plaćanjem iz budžeta. A da, oni upravljaju sredstvima iz budžeta... NE, oni samo rade svoj posao za koji ih plaćamo i to je novac poreskih obaveznika, odnosno građana.
Isto tako KK Bosna treba gledati na ta sredstva, ne daju ih Magoda, Nikšić, Kovačević ili Uk iz svog džepa već vrše raspodjelu novca građana koji ih uredno svaki mjesec skupo plaćaju, te s tim u vezi, divno li KK Bosna uzvraća svojim navijačima sa ovakvim cijenama.
Generalno, pogrešna je percepcija, kao ovi političari, politike, nivoi vlasti daju za KK Bosnu, ne već građani daju za KK Bosnu!
I treba da daju, ali da se posluje transparentno, fer i pošteno! Jer od svih nas se to zahtjeva u našim poslovima!
10,15,20 KM su maksimalne cijene karata u našoj realnosti s obzirom na standard i visoku stopu inflacije, kao i problem Zetra-Skenderija.
Također, užasan je marketing KK Bosne, kao i promocija utakmica i dešavanja, ne prate svi ljudi na nivou košarkaških zaljubljenika, navijača i kladioničara, a voljeli bi možda otići da znaju koji dan i u kojem terminu se igra.
Moj neki subjektivni osjećaj je da ipak ima više navijača, sjećam se utakmice protiv Beča, neko šapne na zapadu, ti ga čuješ na istoku 
Malo mi je i to čudno, hoćemo neku vrhunsku atmosferu, ali nemoj psovati sudijama, nemoj protivničkim igračima, nemoj dobaciti ni zvižduk našima ako potonu i igri, najbolje da se sa tribina samo čuje DEE-FENSE.
Plummer baš postao miljenik navijača, simpatično mi je bilo čuti malu djecu kako se dobacuju "dodaj Plumeru"
Ne znam šta je Edinom, čovjek ima sigurno nekih privatnih problema, nije stvar samo ovih par loših utakmica, previše je nervozan, stalno u sukobu sa nekim, uvijek na rubu tuče. Malo ga je neugodno i za gledati.
Ma ne znam više i to za cijene mi ne pije vodu, ako si student, imaš člansku Bosne/Željezničara/Sarajeva cijena karte je 10 KM, u ovom slučaju čak za dvije utakmice, ne znam stvarno da može ići jeftnije. Nije neko mjesto za gledanje, ali ni u dvorani stvarno nisu striktni povodom toga, uzmi taj teleskop sjever, sačekaj da počne utakmica i prebaci se na zapad/istok na slobodno mjesto, niko ti neće ništa reći, osim ćelavog sa teleskopa-istok koji već treću utakmicu vodi security-a da skloni djecu sa njegovog mjesta
Komotno se može sjesti i na ona vip mjesta, opet neće te ljudi peglati.
Regularne cijene stvarno jesu preskupe, ali evo stalno prave neke pakete koji se mogu iskoristiti. Ipak, Mega nije baš protivnik za opucati story i pokazati raji da si i ti tu, zato je protiv Zvezde bilo mnogo više ljudi, a atmosfera pozorišna. Kad dođe Partizan sve će biti puno, jer mora se znati i da je Meho na utakmici, iako on veze nema ni ko igra, ali furka je biti tu protiv Partizana.
Ko može treba podržati Ultrase, to su djeca iz osnovne/srednje škole, ono ismijava ih raja, ali oni su tu, trude se i redovno dolaze, članske su im 5KM i bile su na ulazu jučer, tako da to je ništa - a njima fina satisfakcija.
Malo mi je i to čudno, hoćemo neku vrhunsku atmosferu, ali nemoj psovati sudijama, nemoj protivničkim igračima, nemoj dobaciti ni zvižduk našima ako potonu i igri, najbolje da se sa tribina samo čuje DEE-FENSE.
Plummer baš postao miljenik navijača, simpatično mi je bilo čuti malu djecu kako se dobacuju "dodaj Plumeru"
Ne znam šta je Edinom, čovjek ima sigurno nekih privatnih problema, nije stvar samo ovih par loših utakmica, previše je nervozan, stalno u sukobu sa nekim, uvijek na rubu tuče. Malo ga je neugodno i za gledati.
Ma ne znam više i to za cijene mi ne pije vodu, ako si student, imaš člansku Bosne/Željezničara/Sarajeva cijena karte je 10 KM, u ovom slučaju čak za dvije utakmice, ne znam stvarno da može ići jeftnije. Nije neko mjesto za gledanje, ali ni u dvorani stvarno nisu striktni povodom toga, uzmi taj teleskop sjever, sačekaj da počne utakmica i prebaci se na zapad/istok na slobodno mjesto, niko ti neće ništa reći, osim ćelavog sa teleskopa-istok koji već treću utakmicu vodi security-a da skloni djecu sa njegovog mjesta
Regularne cijene stvarno jesu preskupe, ali evo stalno prave neke pakete koji se mogu iskoristiti. Ipak, Mega nije baš protivnik za opucati story i pokazati raji da si i ti tu, zato je protiv Zvezde bilo mnogo više ljudi, a atmosfera pozorišna. Kad dođe Partizan sve će biti puno, jer mora se znati i da je Meho na utakmici, iako on veze nema ni ko igra, ali furka je biti tu protiv Partizana.
Ko može treba podržati Ultrase, to su djeca iz osnovne/srednje škole, ono ismijava ih raja, ali oni su tu, trude se i redovno dolaze, članske su im 5KM i bile su na ulazu jučer, tako da to je ništa - a njima fina satisfakcija.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Citavu karijeru je nervozan, nadam se da nece nositi dres Bosne naredne godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Surreal je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:16Moj neki subjektivni osjećaj je da ipak ima više navijača, sjećam se utakmice protiv Beča, neko šapne na zapadu, ti ga čuješ na istoku
Plummer baš postao miljenik navijača, simpatično mi je bilo čuti malu djecu kako se dobacuju "dodaj Plumeru"![]()
Ma ne znam više i to za cijene mi ne pije vodu, ako si student, imaš člansku Bosne/Željezničara/Sarajeva cijena karte je 10 KM, u ovom slučaju čak za dvije utakmice, ne znam stvarno da može ići jeftnije. Nije neko mjesto za gledanje, ali ni u dvorani stvarno nisu striktni povodom toga, uzmi taj teleskop sjever, sačekaj da počne utakmica i prebaci se na zapad/istok na slobodno mjesto, niko ti neće ništa reći, osim ćelavog sa teleskopa-istok koji već treću utakmicu vodi security-a da skloni djecu sa njegovog mjestaKomotno se može sjesti i na ona vip mjesta, opet neće te ljudi peglati.
Nekoliko puta sam ranije napominjao da niko nije striktan po pitanju ulaza na tribine, najnormalnije kupiš kartu sjever/jug, sačekaš početak utakmice i sjedneš na slobodno mjesto na tribinama istok/zapad kojih je svaku utakmicu bar 200-300 prazno. Moraš ljudima crtati sve jer nisu spremni za improvizaciju. +1 za Ultrase, ti mladi momci se trude i treba ih podržati.
Prosjecna plata u Becu 4500 Eura, na zadnjoj utakmici domacoj im je bilo 750 navijaca Tako da ono brate ne znam zasto ih za primjer uzimasDirkNowitzki je napisao/la: ↑18 jan 2026, 23:01Pogledaj samo cijene karata u Becu kada Bosna bude igrala, pa ces vidjeti koliko nisi upravu. Ja sam prvi kritikovao Dubravka za cijene karata, ali moraju svi da shvate da ako se ne pocne dolaziti na utakmice nema ni Bosne. Nisu sve karte po 35,00 KM, ja sam kupio sezonsku ulaznicu od 270,00 KM, nagovorio jos 4 prijatelja da to urade. I isplatilo se vec do sada, a napola sezone smo. Ako se udje u TOP 8, itekako ce da se isplati.GokuSSJG je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:52DirkNowitzki je napisao/la: ↑18 jan 2026, 22:15
Ma nije bilo ni posjete prije te utakmice, jednostavno nema podrske i nema interesa u obimu u kojem bi ga trebalo biti. Ne igra Bosna vrhunski, ja sam prvi iznio stotinu puta sve probleme, greske, itd. Ali nijednog trenutka i NIKADA mi nije naumpalo da ne odem na utakmicu, da kupujem majice, duks, salove za poklone, itd. Ako politika osjeti da nema koristi i hypea oko Bosne vise nema novca garant. Dobro je da je Amel Kovacevic tu haman na svakoj utakmici, kao i Kenan Magoda da bi opet za narednu sezonu se moglo ocekivati dosta novca.
Brate to 2 za 1 je glupost, Koliko si nasih ljudi upoznao sto takve stvari kupuju Ili cak prate u nasoj drzavi je sve spontano Pa i otici na tekmu a kad ti naumpadne da je karta 35 maraka odmah se predomislis. Meni licno je puno i ogromna greska kluba sto su se uopste odlucili na tu cijenu karata. Puno bolji klubovi gdje se igra I znacajno bolja kosarka a uz to I bolji standard u drzavi imaju znacajno nize cijene ulaznica.
Ne mogu sada spustiti cijene jer to onda ne bi bilo fer prema ljudima koji su kupili već sezonske. Ali skontali su i oni da su se zajebali pa pokušavaju izvući sa ovim 2 za 1, prolab promo kod, karte od 10 KM i slično.
Ali valjda su naučili lekciju za iduću sezonu
Ali valjda su naučili lekciju za iduću sezonu
ZELJEZNICAR 1921!
Valjda bude više ljudi u dvorani u TOP 8 fazi
I onda sredinom druge četvrtine, dodje lik, dovede obezbijeđenje i onako te galantno izblamira i istjera.Adnan33 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:10Surreal je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:16Moj neki subjektivni osjećaj je da ipak ima više navijača, sjećam se utakmice protiv Beča, neko šapne na zapadu, ti ga čuješ na istoku
Plummer baš postao miljenik navijača, simpatično mi je bilo čuti malu djecu kako se dobacuju "dodaj Plumeru"![]()
Ma ne znam više i to za cijene mi ne pije vodu, ako si student, imaš člansku Bosne/Željezničara/Sarajeva cijena karte je 10 KM, u ovom slučaju čak za dvije utakmice, ne znam stvarno da može ići jeftnije. Nije neko mjesto za gledanje, ali ni u dvorani stvarno nisu striktni povodom toga, uzmi taj teleskop sjever, sačekaj da počne utakmica i prebaci se na zapad/istok na slobodno mjesto, niko ti neće ništa reći, osim ćelavog sa teleskopa-istok koji već treću utakmicu vodi security-a da skloni djecu sa njegovog mjestaKomotno se može sjesti i na ona vip mjesta, opet neće te ljudi peglati.
Nekoliko puta sam ranije napominjao da niko nije striktan po pitanju ulaza na tribine, najnormalnije kupiš kartu sjever/jug, sačekaš početak utakmice i sjedneš na slobodno mjesto na tribinama istok/zapad kojih je svaku utakmicu bar 200-300 prazno. Moraš ljudima crtati sve jer nisu spremni za improvizaciju. +1 za Ultrase, ti mladi momci se trude i treba ih podržati.
Jel Zubac kapiten u odsustvu Dele?
Ko poznaje situaciju, imal vam onaj Halilovic trunku obraza?
Re: KK Bosna
Jeste, Zubac je sinoć najavljen kao kapiten.
A što, ima li Halilović obraza? Nije on kriv što se povrijedio, iako nisam fan njegovih igračkih kvaliteta.
A što, ima li Halilović obraza? Nije on kriv što se povrijedio, iako nisam fan njegovih igračkih kvaliteta.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
bordobijeli
- Kontakt:
Halilovic odlican sinoc sve sto je trebalo ispoštovao je na terenu.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
I da dodje i da ne dodje obezbjedjenje, ne vidim kako se to može navoditi, kao nešto pristojno što bi se trebalo raditi.Jadnimi je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:05I onda sredinom druge četvrtine, dodje lik, dovede obezbijeđenje i onako te galantno izblamira i istjera.Adnan33 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 13:10Surreal je napisao/la: ↑19 jan 2026, 12:16Moj neki subjektivni osjećaj je da ipak ima više navijača, sjećam se utakmice protiv Beča, neko šapne na zapadu, ti ga čuješ na istoku
Nekoliko puta sam ranije napominjao da niko nije striktan po pitanju ulaza na tribine, najnormalnije kupiš kartu sjever/jug, sačekaš početak utakmice i sjedneš na slobodno mjesto na tribinama istok/zapad kojih je svaku utakmicu bar 200-300 prazno. Moraš ljudima crtati sve jer nisu spremni za improvizaciju. +1 za Ultrase, ti mladi momci se trude i treba ih podržati.![]()
Joj Engleza
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da li se prenose svi bodovi u top 8 ??
Mislim da se prenose
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu igokea-S.Centar i komentator negdje pri kraju utakmice( cca.5 min prije kraja) kaze:
- Igraju 8 ekipa za prvaka
- Ostalih 10 za opstanak
- 7 i 8 ekipa za prvaka razigravaju sa 1. i 2. iz lige za opstanak
Dalje nije objasnjavao, ali vjv. ce se igrati : 1(lp); 8(7iz lp: 2 l.opst), 2(lp): 7(2 lp- 1 l.za opst.), 3 :6 (lp), 4:5(lp).
Mislim da se prenose sve pobjede bez obzira na protivnika. Onda 4 ekipe fajnal for, pretpostavljam
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Playoff faza poslije novih grupa se igra: prvi iz TOP 8 protiv poraženog iz duela sedmog i osmog (gdje sedma ekipa ima prednost domaćeg terena) a poraženi onda ide na pobjednika iz duela prvog i drugog iz lige za opstanak (prednost domaćeg terena ima prvoplasirana ekipa). Nakon što se sazna poraženi između sedmog i osmog te pobjednik između dvije ekipe koje su igrale ligu za opstanak, oni igraju utakmicu gdje je domaćin poražena ekipa iz meča između sedmoplasiranog i osmoplasiranog. Ukratko Playoff bi trebao ići ovako:Samozdravlje je napisao/la: ↑19 jan 2026, 21:12Gledao sam utakmicu igokea-S.Centar i komentator negdje pri kraju utakmice( cca.5 min prije kraja) kaze:
- Igraju 8 ekipa za prvaka
- Ostalih 10 za opstanak
- 7 i 8 ekipa za prvaka razigravaju sa 1. i 2. iz lige za opstanak
Dalje nije objasnjavao, ali vjv. ce se igrati : 1(lp); 8(7iz lp: 2 l.opst), 2(lp): 7(2 lp- 1 l.za opst.), 3 :6 (lp), 4:5(lp).
Mislim da se prenose sve pobjede bez obzira na protivnika. Onda 4 ekipe fajnal for, pretpostavljam
Četvrti protiv petog iz TOP 8
Treći protiv šestog iz TOP 8
Drugi protiv pobjednika duela sedmoplasiranog i osmoplasiranog iz TOP 8
Prvi protiv pobjednika duela između (poraženog iz gore navedenog susreta i pobjednika iz susreta prvoplasirani protiv drugoplasiranog iz lige za opstanak) te će pobjednik tog duela igrati protiv prvoplasiranog iz TOP 8 faze
Nadam se da te nisam zbunio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.