English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dobro ovo je posteno i mi sve navijace liverpoola ravnjamo sa jayom i navijace uniteda sa treyom
-
Wilshere10
- Kontakt:
A navijace BlueCo?QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:25pa dobro ovo je posteno i mi sve navijace liverpoola ravnjamo sa jayom i navijace uniteda sa treyom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lijepo i da je gaston izašao iz jazbine poslije par mjeseci skrivanja nakon najava pohoda na triplete 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VivaLaStella
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2026, 11:25pa dobro ovo je posteno i mi sve navijace liverpoola ravnjamo sa jayom i navijace uniteda sa treyom

i mi vas sa ovim cigojnerom
a i sa srbima
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Najgora sezona u zadnjih 20 godina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Po toj logici je onda estonska cvajta najbolja liga na planeti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Liverpul otresao Real s pola gasa, Chelsea preispitao Barselonu, Arsenal nakon 162 pokušaja dobio Bayerna ali liga je nikad slabija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:19Po toj logici je onda estonska cvajta najbolja liga na planeti
To što je teže gostovati na City Groundu nego na Bernabeu je samo potvrda da liga nikad nije imala ovako izjednačenu konkurenciju, bukvalno svako gostovanje je na nož i nema unaprijed upisanih bodova.
- JayCatwright
- Kontakt:
moj chilly šta ono plačeš adminu, nisam to od tebe očekivao
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo ni Real ni Barsa nisu nesto ove godine posebno Barsa sa svojim samoubilackim stilom i povredama...chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:26Liverpul otresao Real s pola gasa, Chelsea preispitao Barselonu, Arsenal nakon 162 pokušaja dobio Bayerna ali liga je nikad slabija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:19Po toj logici je onda estonska cvajta najbolja liga na planeti![]()
To što je teže gostovati na City Groundu nego na Bernabeu je samo potvrda da liga nikad nije imala ovako izjednačenu konkurenciju, bukvalno svako gostovanje je na nož i nema unaprijed upisanih bodova.
Jos se mi lozimo svaku jacu tekmu...
Bayern je dobra ekipa bez sumnje.
Nije da nikada nije slabija bila sto se vrha tice ali vrh jeste slabiji ove godine.
City ne moze da veze pobjede kao ni Liverpool.
Sredina i donji dio tabele prezajeban.
Ali ekipe koje su tradicionalno u vrhu su sve kanta osim Citija vidjet cemo ni sa Guehijem i ovo sve kakvi ce biti do kraja sezone.
To vam je i jedini konkurent ako cemo realno a i oni se pokusavaju dohavizati.
Villa ce pasti to se samo ceka poceli su vec...
Jesil primjetio da trolanje nigdje nisam naveo kao razlog za ban? Kreativne provokacije u duhu zdravog rivalstva uvijek pozdravljam, važno je proširiti vidike i ne spustiti se na nivo Gastona nego ga kroz svoju domišljatost navući na tanak led i dat mu kartu za Banoviće. Nekad je forum baštinio tu tradiciju i bilo je lijepo.JayCatwright je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:29moj chilly šta ono plačeš adminu, nisam to od tebe očekivao
-
Wilshere10
- Kontakt:
Ovakva konkurentnost je nezapamcena. Koliko snaznih timova jbte, svaka cast onome ko bude prvak. 
Jel City vezao prošle sezone? Jel Arsenal bio na ovom nivou prošle sezone? Chelsea bio nešto ozbiljniji prošle sezone?wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:33Prvo ni Real ni Barsa nisu nesto ove godine posebno Barsa sa svojim samoubilackim stilom i povredama...chily-rz je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:26Liverpul otresao Real s pola gasa, Chelsea preispitao Barselonu, Arsenal nakon 162 pokušaja dobio Bayerna ali liga je nikad slabija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:19Po toj logici je onda estonska cvajta najbolja liga na planeti![]()
Jos se mi lozimo svaku jacu tekmu...
Bayern je dobra ekipa bez sumnje.
Nije da nikada nije slabija bila sto se vrha tice ali vrh jeste slabiji ove godine.
City ne moze da veze pobjede kao ni Liverpool.
Sredina i donji dio tabele prezajeban.
Ali ekipe koje su tradicionalno u vrhu su sve kanta osim Citija vidjet cemo ni sa Guehijem i ovo sve kakvi ce biti do kraja sezone.
To vam je i jedini konkurent ako cemo realno a i oni se pokusavaju dohavizati.
Villa ce pasti to se samo ceka poceli su vec...
Arsenal ima bod manje nego Liverpul u isto vrijeme prošle sezone, znači skoro pa preslikano stanje samo je bilo nekih rotacija na vrhu tablice.
Možemo se uvijek vratiti tako u neke ranije godine, Chelsea osvajao dok su Arsenal i Liverpul bili u "kanalu".
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa i prosle sezone je slaba bila konkurencija odnosno isto je nije bilo.
Liverpool uzeo titulu nisu se pojavili drugi dio sezone...
Pao je generalno nivo.
Interesantan podatak da ako se izuzmu prekidi Arsenal ima dvije pobjede ove sezone.
Nevjerovatan kao i podatci za Saku.
In the Premier League, the Gunners have a higher percentage of set-piece goals and own goals than any team's title-winning campaign in the history of the competition. Arteta's outfit have scored 14 Premier League goals from set pieces so far this season, which account for 35% of their total goal haul, and benefited from three own goals being scored in their favor -- 7.5% of their total goals.
This means that, as things stand, Arsenal of 2025-26 are on course to become the most set-pieciest, own-goaliest champions in Premier League history.
Ovo vazi za cijelu ligu sve su brojke skocile.
Tony Pulis liga
Pao je generalno nivo.
Interesantan podatak da ako se izuzmu prekidi Arsenal ima dvije pobjede ove sezone.
In the Premier League, the Gunners have a higher percentage of set-piece goals and own goals than any team's title-winning campaign in the history of the competition. Arteta's outfit have scored 14 Premier League goals from set pieces so far this season, which account for 35% of their total goal haul, and benefited from three own goals being scored in their favor -- 7.5% of their total goals.
This means that, as things stand, Arsenal of 2025-26 are on course to become the most set-pieciest, own-goaliest champions in Premier League history.
Tony Pulis liga
Pa Chelsea je najjači bio pod Mourinhom, vi tad igrali neki atomski fudbal ili ste bili nešto poput Arsenala iz ove sezone? Fizički jaka ekipa, defanzivno čvrsta, prekidi bili jako oružje?wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2026, 17:53Pa i prosle sezone je slaba bila konkurencija odnosno isto je nije bilo.
Pao je generalno nivo.
Tony Pulis liga![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Igrali na kontre na brzu tranziciju nikad ovoliko do ove mjere nisu bili ovisni o prekidima.
Cak smo lijepo igrali prvi njegov mandat.
Vidis podatke nema sampiona koji je u ovoj mjeri ovisio o prekidima do ovog dijela sezone ili autogolovima.
Oba rekorda United drzi ja mislim btw
.
Znam da drze za autogolove.
Meni ovo nije odrzivo a sa druge strane je i nepotrebno jer po meni Arsenal bi puno bolji trebao biti u polju s obzirom kakve igrace imaju.
Istina Odegard je uzas vecinu vremena ali zasto ne dovedu onda nekoga zasto Nwaneri ne igra itd..
Ja mislim da je to vecinom do Artete.
Da previse je opsjednut kompaktnoscu i jacinom u odbrani i prekidima da pati napad generalno.
Zato ja vama govorim konstantno njegov pristup ljudi me napadaju.
Okej nasli ste identitet jaka ekipa kompaktna vrlo teska za dobiti ali brate moze malo rizikovati nesto pokusati ne znam meni tako djeluje iz vana.
Vidis podatke nema sampiona koji je u ovoj mjeri ovisio o prekidima do ovog dijela sezone ili autogolovima.
Oba rekorda United drzi ja mislim btw
Meni ovo nije odrzivo a sa druge strane je i nepotrebno jer po meni Arsenal bi puno bolji trebao biti u polju s obzirom kakve igrace imaju.
Istina Odegard je uzas vecinu vremena ali zasto ne dovedu onda nekoga zasto Nwaneri ne igra itd..
Da previse je opsjednut kompaktnoscu i jacinom u odbrani i prekidima da pati napad generalno.
Okej nasli ste identitet jaka ekipa kompaktna vrlo teska za dobiti ali brate moze malo rizikovati nesto pokusati ne znam meni tako djeluje iz vana.
Pati zbog realizacije ponajviše, kontra Nottinghama se kreiralo dovoljno za pobjedu, to što Martineli promaši s tri metra gol a zabije dva gola glavom nakon kornera Portsmouthu ili kome već je više splet okolnosti.wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2026, 18:16Igrali na kontre na brzu tranziciju nikad ovoliko do ove mjere nisu bili ovisni o prekidima.
Oba rekorda United drzi ja mislim btw.
Isto tako kad imaš skoro pa redovno desetak kornera po utakmici sigurno se povećava šansa da zabiješ iz istog.
Arteta ove sezone igra na sigurno, maksimalno smanjiti broj grešaka, uvijek je tu prisutna doza opreznosti ali daleko od toga da se ne pokušava zabiti gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.