Ma ok, bezveze se vrtimo u krug, ti smatraš da si realan, mnogi smatraju da si daleko od toga ali opet svakom njegovo na obraz.admin je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:38
Zadatak tih moderatora nije da paze da se ne omalovažava neki grad, već da omoguće navijacima svog kluba da pišu bez padobranaca. Tako da su sve ispravno uradili.
Ti isto da nisi posjećivao podforum Čelika prije nego sto ste odlučili da koristite forum našeg bivšeg dopisnika? Sve potpuno isto bilo, imali ste moderatora koji je ‘plakao’ cim neko drugi nešto napise na temi, ja to brisao, vi pljuvali po navijacima drugih klubova i drugim gradovima… možda nisi ti, ali nisi se ni žalio i nije to smetalo.
Sad odjednom ko da je na vašem podforumu pisao ko je htio, ko da je svako mogao doći da napise da Zenica smrdi a bilino polje se raspada. Bas nidze veze.
Nisam ja ništa odlučio nit sam korisnik nekog drugog foruma, zamijenio si me s nekim.
Poenta mog upisa ovdje nije u tome što sam ja dobio ban nego što ti nemaš definisanih pravila po kojima se vodiš nego to radiš onako po emocijama, kako te dirne.