Zaspo lik
Sport i TV
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Sport i TV
MojaTv zločin koji traje , prije bilo 26 KM 3 mjeseca . Malo im , pa digli sa 26 na 45 KM . Prije poskupljenja slika bila ok , moglo se gledati a sada oči krvare pogotovo na mobitelu ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Moraće prenosit, glupo bi bilo da BiH jedina u regionu nema F1.
Ma prije ce RTL Hrvatska biti otkljucana na Telemachu nego sto ce doci arene na istu 
Znas kad ce se to desit - nikad. Pa nisu hrvati blesavi da puste F1 u drzavi za kojoj nemaju prava emitovanja. Nema kod njih cile mile, zna se gdje je red i zakon. Oni cak i rukomet zatamnjuju gdje kod nas prava ima Arena Sport.
Nismo ni blentavi jbg

Nisu zaboravili bilo je zatamnjeno, evo sad cekam Hrvatsku u 18:00 na RTL-u da odgledam.
Ziv bio za ovoStormX je napisao/la: ↑19 jan 2026, 16:48Nisu zaboravili bilo je zatamnjeno, evo sad cekam Hrvatsku u 18:00 na RTL-u da odgledam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto uredno ide...
Hajde vidi sada od 20:30h
Vjerovatno Hrvate skroz zatamne. Nije ni meni htjelo, evo na Francuska-Norveska uredno ide kad vratis 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Garant ce i to zatamnit ko da gledam, kazem ja nisu ljudi glupi. Da mozda BiH ucestvuje na prvenstvu mozda bi kod nas neka druga tv kuca prenosila tipa BHT.
Hrvate zatamne jer kod nas prenosi Arena Sport.
Ja bas maloprije vratio mec od sinoc, reko bas da vidim je li to zatamnjeno, cini mi se Rumunija-Danska i nisu zatamnili.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad su isle kvalifikacije za Mundijal na SK, neke su tekme pustali, neke nisu, npr Kosovo-Svicarska su zatamnili jer Arena kod nas nije prenosila tu istu tekmu, smiju pusatati samo one tekme za koje Arena Sport ima prava, Mađare su isto bili zatamnjivali.DamirT je napisao/la: ↑19 jan 2026, 20:31Ja bas maloprije vratio mec od sinoc, reko bas da vidim je li to zatamnjeno, cini mi se Rumunija-Danska i nisu zatamnili.
Pitam jeli sada zatamnjeno, to kad se vraca vjerovatno je propust neki ili bag i do Telemacha je.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 3 gosta.