Naravno, ovo pod uslovom da se plasiramo u drugu fazu TOP8
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Igokea će u drugoj fazi igrati protiv Zvezde, Olimpije, Budućnosti, a nama su protivnici Dubai, Partizan, Kluž. Onda nam ostaje međusobni okršaj, nekako mi je realnija opcija da mi budemo pozicija 7 i onda rahtluk
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa vjerojatno će medjusobni Bosne i Igokea odlučiti poziciju 7/8. Al sto kazes treba prvo zavrsiti ovu grupu u top 4.Adnan33 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 22:09Igokea će u drugoj fazi igrati protiv Zvezde, Olimpije, Budućnosti, a nama su protivnici Dubai, Partizan, Kluž. Onda nam ostaje međusobni okršaj, nekako mi je realnija opcija da mi budemo pozicija 7 i onda rahtluk![]()
Naravno, ovo pod uslovom da se plasiramo u drugu fazu TOP8![]()
Realnost je borba sa Igokeom za 7 mjesto a u ostalih 6 utakmica smo autsajderi. Možda peobati iznenaditi Cluj u Sarajevu ali to možemo jedino da pružimo neku ludu utakmicu kao i Igokea kad ih pobjedila u Aleksandrovcu.
Ja bih sad dao Igokei 7 mjesto a mi da osvojimo prvenstvo
Svakako da će Igokei biti lakše igrati protiv Crvene Zvezde, Budućnosti i Cedevita Olimpije nego nama protiv Dubai-a, Partizana i Cluja ali hajmo se prvo plasirati u TOP 8 sa pobjedama protiv Beča i Ilirije da prenesemo više bodova od Igoke-e.
Ja bih sad dao Igokei 7 mjesto a mi da osvojimo prvenstvo
Svakako da će Igokei biti lakše igrati protiv Crvene Zvezde, Budućnosti i Cedevita Olimpije nego nama protiv Dubai-a, Partizana i Cluja ali hajmo se prvo plasirati u TOP 8 sa pobjedama protiv Beča i Ilirije da prenesemo više bodova od Igoke-e.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vazi,CAZIN je napisao/la: ↑19 jan 2026, 22:43Realnost je borba sa Igokeom za 7 mjesto a u ostalih 6 utakmica smo autsajderi. Možda peobati iznenaditi Cluj u Sarajevu ali to možemo jedino da pružimo neku ludu utakmicu kao i Igokea kad ih pobjedila u Aleksandrovcu.
Ja bih sad dao Igokei 7 mjesto a mi da osvojimo prvenstvo![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Bilo bi nestvarno dobro igrati drugi dio ABA lige. To bi bila kruna sezone.Adnan33 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 22:09Igokea će u drugoj fazi igrati protiv Zvezde, Olimpije, Budućnosti, a nama su protivnici Dubai, Partizan, Kluž. Onda nam ostaje međusobni okršaj, nekako mi je realnija opcija da mi budemo pozicija 7 i onda rahtluk![]()
Sada bi odmah potpisao titulu prvaka BiH i plasman u drugi dio ABA lige, cak i pod uslovom da ispadnemo iz FIBA Europe Cupa.
Isti sam. Titula prvaka BiH plus plasman u TOP8 ABA lige da ugostimo Partizan i Dubai. Malo smješno zvuči, ali mi smo plasmanom u TOP8 ABA lige obezbjedili opstanak u ABA ligi već u februaru mjesecu 2026 godine, dakle nikad ranijeDirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jan 2026, 13:17Bilo bi nestvarno dobro igrati drugi dio ABA lige. To bi bila kruna sezone.Adnan33 je napisao/la: ↑19 jan 2026, 22:09Igokea će u drugoj fazi igrati protiv Zvezde, Olimpije, Budućnosti, a nama su protivnici Dubai, Partizan, Kluž. Onda nam ostaje međusobni okršaj, nekako mi je realnija opcija da mi budemo pozicija 7 i onda rahtluk![]()
Sada bi odmah potpisao titulu prvaka BiH i plasman u drugi dio ABA lige, cak i pod uslovom da ispadnemo iz FIBA Europe Cupa.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Realno ovo dobro izgleda, cak puno vise od ocekivanog. Trebati ce vremena da se raja "zagrije".
Nisu to ona vremena iz perioda kad smo tepali KK Bosni, SARAJEVSKI STUDENTI. Naravno drugo vrijeme.
Ova ekipa momaka moze i bez kosarkasa sa grbom
. U najboljem slucaju su 5-6 igraci iz
Dobro ni ostale ekipe iz regiona se bas ne mogu zamisliti bez 3-4-5 Amera.
Ukoliko bi ovakvi ili malo bolji rezultati potrajali 3-4 godine, mogla bi se kosarka u Sarajevo definitivno vratiti.
Pola posla bi bilo uradjeno da se vratimo u Skenderiju i karte 15 i 20 KM. Hoce aBd.
Nisu to ona vremena iz perioda kad smo tepali KK Bosni, SARAJEVSKI STUDENTI. Naravno drugo vrijeme.
Ova ekipa momaka moze i bez kosarkasa sa grbom
Dobro ni ostale ekipe iz regiona se bas ne mogu zamisliti bez 3-4-5 Amera.
Ukoliko bi ovakvi ili malo bolji rezultati potrajali 3-4 godine, mogla bi se kosarka u Sarajevo definitivno vratiti.
Pola posla bi bilo uradjeno da se vratimo u Skenderiju i karte 15 i 20 KM. Hoce aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Sad je ključna stvar da BH Telecom, Vlada Kantona Sarajevo i Grad Sarajevo sa svojim opštinama nastavi konstantno izdvajanje financijskog iznosa predviđenog za KK Bosnu uz postepeno povećavanje budžeta.
Nadam se da se nastoji ići tim putem
Nadam se da se nastoji ići tim putem
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ko je gledao prvu tekmu, kakvi su ovi rumunski firauni?
Solidna ekipa, jaki su pod obručem. U prvoj utakmici najviše problema pravio je Nzekwesi, a izgleda da će im večeras igrati Sy, koji je propustio prethodnu utakmicu.
- BiHSportman
- Kontakt:
Hajdee Bosnoooo. Sretno momci.
Sretno momci, do pobjede!
Link?
Nisu losi a jos su se i pojacali u medjuvremenu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ali Muha uvijek nakon negativne serije i time-outa izvodi istu petorku 
Rumuni imaju ogormnu prednost u fizikalijama
- PeppermintSA
- Kontakt:
Opet mlitavo usli
Ozbiljna playlista u dvorani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja divlje kosarke...Sta je ovo jbt!??
A2 liga kosarka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.